csütörtök, május 24, 2018
image image image image image image image image
Rákóczi Projekt Hét Iskolánk már márciusban lázasan készült névadójának II. Rákóczi Ferenc születésének évfordulójára. Diákjaink, színes óriás plakátokat készítettek, ezzel felidézve Rákóczi életének helyszíneit gyermekkorától egészen haláláig követve. A remekművekből az iskola aulájában egy kiállítás készült...
II. Rákóczi megemlékezés Iskolánk névadója II. Rákóczi Ferenc tiszteletére április 16-án ünnepséget rendeztünk. A színvonalas műsort az 5. b osztály adta elő. Diákjaink virágot helyeztek el, és emlékeztek a fejedelmet ábrázoló szobornál...
Meghívó leendő elsősöknek Ezúton szeretnénk meghívni az iskolánkba jelentkezett leendő elsős tanulókat, szüleiket és testvéreiket a 2018. április 21-én 9 órakor kezdődő iskolánk névadójának tiszteletére rendezett felvonulásunkra. Indulás az iskola elől.
Tavaszi papírgyűjtés Ebben a félévben is lesz papírgyűjtés értékes nyereményekért.
Időpont: 2018. április 25. (szerda) 7:00-16:00
Helyszín: a nagyudvar

Beiskolázási Program a Rákócziban A nap zárásaként iskolánk vendége Juhász Roland a Videoton játékosa, 95-szörös magyar válogatott futballista az egészséges életmóddal kapcsolatban adott jó tanácsokat a gyerekeknek, majd beszállt egy közös focizásba az óvodásokkal és iskolánk sport osztályába járó gyerekekkel.
Beiratkozás az iskolánkba Iskolánkba 2018. április 12-én csütörtök 8 – 19 óra, és április 13-án pénteken 8 – 19 óra között lehet beiratkozni. Beiratkozási szándékát előre jelezheti személyesen vagy emailban...
Rákóczis-szerda Gyere Te is a Rákócziba! Ismét indul a tavalyi tanévben nagy sikerű Rákóczis-szerda programsorozatunk - Iskolaváró Sulikuckó és Szabadidős foglalkozások - a nagycsoportos óvodások részére - 2017. XI. 15-én 16.00 órakor. A foglalkozásokra jelentkezni lehet az iskola titkárságán telefonon vagy email-ban.
Miért a Rákóczi iskola? Haladva a kor igényeivel, az iskola kibővítette és új tartalommal töltötte meg az eddig is meglevő irányultságait. A 2018/2019-es tanévben két idegen nyelvi, egy angol és egy német és egy testnevelés-sport irányultságú osztályt szeretnénk indítani a KTE Labdarúgó Akadémiával együttműködve.


Alapítványi Bál

Tisztelt szülők, leendő elsős szülők, volt rákóczisok, kedves ismerősök!

Örömmel tudatjuk, hogy iskolánkban idén is megrendezésre kerül az Alapítványi – bál.

fotok 01

A bőséges vacsorát a Hollogasztro Kft. készíti.

Időpont: 2017.02.25. 19.00

Helyszín: iskolánk aulája

fotok 03

Téma: Táncdalfesztivál  60-as évek

Dj Pénzes szórakoztatja a közönséget, kívánságaik teljesítésével.

fotok 04

A műsort iskolánk diákjai és a pedagógusok adják a 60-as évek Táncdalfesztiváljai hangulatában.

Éjfél után tombolahúzás, várjuk szíves felajánlásaikat.

fotok 05

Szeretnénk a résztvevők számát növelni azzal, hogy az az osztály, ahonnan a legtöbb szülő eljön 30.000 Ft osztálykirándulás – hozzájárulást kap. A második 20.000 Ft-ot a harmadik 10.000 Ft-ot.

fotok 08

Szeretettel várjuk a 60-as évek Táncdalfesztiváljainak jelmezes fellépőit (Szécsi Pál, Kovács Kati…)

fotok 06

Nagyon jó szórakozást kívánunk mindenkinek, kérjük részvételükkel támogassák alapítványunkat, ezáltal az iskolánkat.

Hajrá Rákóczi!!!

Üdvözlettel:

II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány Kuratóriuma 

fotok 07

Ki olvas minket?

Oldalainkat 108 vendég böngészi
Ma, Eszter és Eliza napja van. Holnap Orbán napja lesz.