csütörtök, augusztus 06, 2020
image image image image image image image image
Menő menzák Menő menzák az iskolákban – Egészséges étkezést és életstílust népszerűsítő programok pályázat lehetőséget biztosított, hogy egy éven keresztül rendezvények, vendégelőadók színesítsék hétköznapjainkat. Programjaink népszerűek voltak a diákok és a szülői közösség körében is. A pályázatban vállalt programok megvalósítása sikeresen lezárult.
Fontos információk A tanáv hátralevő részével, tankönyvek visszaszolgáltatásával, ballagással, bizonyítványok kiosztályával, ügyelettel és felzárkóztatássak kapcsolatos fontos információk olvashatók itt...
Ebéd rendelési lehetőség Kérjük a szülőket, ha igényt tartanak az ebéd elvitelére, vagy az iskolai ügyelet igénybevétele mellett az étkezésre is azt május 27-én 16 óráig a közétkeztetési ügyintézőnél jelezzék!
Beiratkozás 2020/21. tanévre Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beíratásokra a rendkívüli helyzettre való tekintettel rendhagyó módon kerül lebonyolításra. Minden ezzel kapcsolatos részletet elolvashat az alábbi cikkben..
Adatkezelési tájékoztató Tisztelt Szülők! Két fontos dokumentumot olvasható itt a digitális oktatás során alkalmazott adatkezelési előírásokról.
Szülői tájékoztató Tisztelt Szülők! A koronavírus járvány terjedése miatt kialakult intézkedésekről és egyéb fontos információkról fogunk itt mindig tájékoztatást adni... AZ EBÉDBEFIZETÉS JELENLEG SZÜNETEL!
Szabadidős foglalkozás 03.04.  Március 4-én a Rákóczis Szerdák keretén belül szabadidős foglalkozásokon vehettek részt az óvodások. A kézműves foglalkozáson a gyerekek a HÁROM Pillangó című mese hallgatása közben a színtelen pillangók szárnyaira gyönyörű színeket varázsoltak. 
Operaház „Nagyköveti” Programja Iskolánkban az Operaház „Nagyköveti” Programja október 1-vel a Zene Világnapja alkalmából megrendezett rendhagyó órákkal kezdődött, ahol az Operaház operaénekesei vezették be a gyerekeket ebbe a fantasztikus világba, remélve, hogy megszeretik a zenének ezt a műfaját is.


Újraélesztési tanfolyam

Iskolánk novemberben Újraélesztési tanfolyamot szervezett, a teljes felső évfolyam részére. A közel 300 diák 2 órás foglalkozáson vett részt.

DSC07636

A tanulók elsajátították az elsősegélynyújtás szabályait, megtanultak újraéleszteni, és a félautomata defibrillátor használatát is elsajátították. Megtanították őket a megfelelő kommunikációra a baleset helyszínén. A beteg állapotának a felmérésére, az újraélesztés folyamatának elvégzésére is sor került.

DSC07634

A tanfolyamot a LEGELSŐSEGÉLY Alapítvány tartotta, Andó Ilona és munkatársai nagyon komolyan veszik feladatukat.

DSC07667

Nagy odaadással, kellő türelemmel oktatják a tanulókat. Felhívják a figyelmet minden egyes alkalommal ennek a nemes feladatnak a fontosságára. Az alapítvány célja, hogy minden iskolában részt tudjanak venni a diákok ezen a tanfolyamon.

DSC07644

Az oktatás alatt a tanulók nagy érdeklődéssel hallgatták az oktatókat, figyelték minden mozdulatukat. Természetesen a gyakorlatban is kipróbálhatták magukat a diákok egy Ambu baba segítségével.

DSC07815

A diákok oklevelet kaptak az elvégzett tanfolyamról. A tanfolyam végén feladatul azt kapták, hogy ha olyan helyzetbe kerülnek, használják a tőlük kapott tudást, és adják át ismereteiket minél több embernek.

DSC07724

Csak akkor teszel rosszat, ha nem teszel semmit!

fotók-cikk: Borsos Andrea

Ki olvas minket?

Oldalainkat 71 vendég böngészi
Ma, Berta és Bettina napja van. Holnap Ibolya napja lesz.