vasárnap, július 21, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2024/rendőrségi%20nyiltnap/1.jpg
image image image image image image image image
Nemzeti Összetartozás Napja Nemzeti Összetartozás Napja iskolánkban.
Fenntarthatósági témahét - Föld napja FENNTARTHATÓSÁGI TÉMAHÉT - FÖLD NAPJA április 22.   A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”
Rendőrségi nyílt nap Rendőségi nyílt napon vett részt iskolánk 6. évfolyama.
Fogódzó Gála Április 19-én pénteken hagyományainkhoz híven 21. alkalommal ismét megrendezésre került a Fogódzó Gyermek Segélyezési Egyesület által szervezett, iskolai Gála műsor.
Angol nyelvi ügyeskedő verseny A Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ebben a tanévben is megrendezte a városi szintű, Angol nyelvi ügyeskedő versenyét az 5-6. évfolyamos tanulók számára. 
Szlovén diákok látogatása a Rákócziban A Rákóczi-héten, az Erasmus+ projekt keretében, az OŠ Rudolfa Maistra iskolából, Šentilj faluból, Szlovéniából 10 tanuló és 2 kísérőtanár látogatott el iskolánkba 2024. március 18-22-e között.
Táncverseny Csömörön Tánciskolás verseny volt a Rákóczis táncosokkal 2024. február 10-én vasárnap.
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.

24.04.16.

Angol nyelvi ügyeskedő verseny

A versenyben nyolc általános iskola tanulói vettek részt.

Iskolánkat az 5. évfolyamon Babenyecz Marcell (felkészítő: Nánási Gabriella) és Vörös Zsombor (felkészítő: Berkes Edina) 5.a osztályos tanulók, valamint Tarjányi Boglárka és Vidéki Vanda Renáta (felkészítő: Kaszab Éva) 6.a osztályos tanulók képviselték.

A 6. évfolyamon Vidéki Vanda Renáta 1. helyezést ért el.

11

Gratulálunk az eredményhez!

Ki olvas minket?

Oldalainkat 154 vendég böngészi
Ma, Dániel és Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.