péntek, május 29, 2020
image image image image image image image image
Fontos információk A tanáv hátralevő részével, tankönyvek visszaszolgáltatásával, ballagással, bizonyítványok kiosztályával, ügyelettel és felzárkóztatássak kapcsolatos fontos információk olvashatók itt...
Ebéd rendelési lehetőség Kérjük a szülőket, ha igényt tartanak az ebéd elvitelére, vagy az iskolai ügyelet igénybevétele mellett az étkezésre is azt május 27-én 16 óráig a közétkeztetési ügyintézőnél jelezzék!
Beiratkozás 2020/21. tanévre Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beíratásokra a rendkívüli helyzettre való tekintettel rendhagyó módon kerül lebonyolításra. Minden ezzel kapcsolatos részletet elolvashat az alábbi cikkben..
Adatkezelési tájékoztató Tisztelt Szülők! Két fontos dokumentumot olvasható itt a digitális oktatás során alkalmazott adatkezelési előírásokról.
Szülői tájékoztató Tisztelt Szülők! A koronavírus járvány terjedése miatt kialakult intézkedésekről és egyéb fontos információkról fogunk itt mindig tájékoztatást adni... AZ EBÉDBEFIZETÉS JELENLEG SZÜNETEL!
Szabadidős foglalkozás 03.04.  Március 4-én a Rákóczis Szerdák keretén belül szabadidős foglalkozásokon vehettek részt az óvodások. A kézműves foglalkozáson a gyerekek a HÁROM Pillangó című mese hallgatása közben a színtelen pillangók szárnyaira gyönyörű színeket varázsoltak. 
Operaház „Nagyköveti” Programja Iskolánkban az Operaház „Nagyköveti” Programja október 1-vel a Zene Világnapja alkalmából megrendezett rendhagyó órákkal kezdődött, ahol az Operaház operaénekesei vezették be a gyerekeket ebbe a fantasztikus világba, remélve, hogy megszeretik a zenének ezt a műfaját is.
Sulikuckó 02.26. Február 26-án az Iskolaváró Sulikuckóra jöttek hozzánk a nagycsoportos óvodások, akikkel január óta hétről-hétre találkozunk beiskolázási programunk részeként a Rákóczis Szerdákon.

19.01.05.

„Fizess Mosollyal”!

Iskolánkban idén is folytatódik a „Fizess Mosollyal” akció. Újabb felajánlás született a 8. a osztály részéről Domokosné Bíró Éva osztályfőnök vezetésével. December 19-én iskolánk nyugalmazott pedagógusait karácsonyi műsorra vártuk.

DSC00710

A sürgés-forgás már korán reggel elkezdődött. A diákok serényen készültek, és az általuk készített meglepetéseket szépen elrendezték az asztalokon.

A tanulók a folyamatosan érkező vendégeket fogadták, majd a helyükre kísérték őket.

DSC00714

A karácsonyi műsor után a 8. a osztály a Nyitott Szeműek Egyesülete közreműködésével vendégül látta a nyugdíjasokat.

DSC00724

A diákok visszakísérték a vendégeket az iskola könyvtárába, ahol a gyerekek által a szépen megterített asztal már várta őket. A tanulók lelkesen kínálták a vendégeket finom ételekkel, üdítővel. Azok, akik a vendéglátói pályára készülnek rátermettségüket is megmutathatták.

DSCN0484

A vendéglátás nagyon jól sikerült, a 8. a osztály igazi karácsonyi hangulatot teremtett.

DSCN0495

Várjuk az újabb csatlakozókat az iskolai „Fizess Mosollyal” akcióhoz!

DSCN0503

szöveg-fotók: Borsos Andrea

Ki olvas minket?

Oldalainkat 45 vendég böngészi
Ma, Magdolna napja van. Holnap Janka és Zsanett napja lesz.