csütörtök, április 02, 2020
image image image image image image image image
Betűzd a nevet kihívás Feladat: Tudjátok, ma van II. Rákóczi Ferenc születésnapja. II. Rákóczi Ferenc 1676. március 27-én a Zemplén megyei Borsi kastélyban született. Ezért a mai nap, és a hétvége kihívása Rákóczi sportosainak, hogy Rákóczival kapcsolatos kifejezést tornázz el, természetesen korabeli zenére.
Ebéd rendelési lehetőség 2020 április 01-től lehetőség van a közétkeztetés igénybevételére, napi egyszeri meleg ételt formájában. Az ételt egyszer használatos edénybe kicsomagolva kapja meg mindenki, aki arra igényt tart, a kijelölt intézményben 11.00 órától 13.00 óráig.
Szülői tájékoztató Tisztelt Szülők! A koronavírus járvány terjedése miatt kialakult intézkedésekről és egyéb fontos információkról fogunk itt mindig tájékoztatást adni... AZ EBÉDBEFIZETÉS JELENLEG SZÜNETEL!
Szabadidős foglalkozás 03.04.  Március 4-én a Rákóczis Szerdák keretén belül szabadidős foglalkozásokon vehettek részt az óvodások. A kézműves foglalkozáson a gyerekek a HÁROM Pillangó című mese hallgatása közben a színtelen pillangók szárnyaira gyönyörű színeket varázsoltak. 
Operaház „Nagyköveti” Programja Iskolánkban az Operaház „Nagyköveti” Programja október 1-vel a Zene Világnapja alkalmából megrendezett rendhagyó órákkal kezdődött, ahol az Operaház operaénekesei vezették be a gyerekeket ebbe a fantasztikus világba, remélve, hogy megszeretik a zenének ezt a műfaját is.
Sulikuckó 02.26. Február 26-án az Iskolaváró Sulikuckóra jöttek hozzánk a nagycsoportos óvodások, akikkel január óta hétről-hétre találkozunk beiskolázási programunk részeként a Rákóczis Szerdákon.
Szabadidős foglalkozás 02.19. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten február 19-én Szabadidős foglalkozáson vehettek részt a kis óvodások.
Alapítványi bál A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány kuratóriuma, a Szülői Közösség és a Rákóczis nevelőtestület nevében szeretettel hívjuk és várjuk Önöket  2020. február 22-én, 19 órakor megrendezendő SZÜLŐK-NEVELŐK báljára.


Nyílt napok

Iskolánkban idén február 4-5-én Nyílt Napot tartottunk. Ezen a két napon sok kisgyermek látogatott el hozzánk szüleivel együtt. Reggel Fáriné Boros Erika tagintézmény- vezető köszöntötte a szüleikkel érkező gyermekeket.

DSC01688

A vendégek az első órában magyar és matematika órákon, ezt követően idegen nyelvi, angol és a német nyelvórákon, valamint a testnevelés órák keretében ismerkedhettek a futball és kézilabda szabályaival, emellett a leendő elsős tanítóinkkal is.

DSC01418

Mindkét nap nagyon jól sikerült, a gyermekek jó hangulatban töltötték diákjaink és pedagógusaink körében a délelőttöt.

DSC01428

Sportprogramjainkon az óvodások önfeledten és nagyon ügyesen rúgták, dobták a labdát.

DSC02073

A gyerekek jól érezték magukat iskolánkban, felszabadultan, vidáman töltötték közöttünk az időt.

DSC01777

A 2020/2021-es tanév leendő első osztályok:

DSC01690

idegen nyelvi osztályok: 1.a osztályfőnök Bíró Adrienn 

1.b osztályfőnök: Mixtaj Henriette

sport tagozatos osztály 1.c osztályfőnök Huszár Mónika


beisk20-21

kreta 

eugyintezes

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

PENZUGY

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa499
mod_vvisit_counterTegnap6256
mod_vvisit_counterEzen héten18529
mod_vvisit_counterMúlt héten39683
mod_vvisit_counterEbben hónapban6755
mod_vvisit_counterMúlt hónapban170810
mod_vvisit_counterÖsszesen8135058
.

Elérhetőség:

elerhetoseg

iskola alma logo

nagyMo logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 25 vendég böngészi
Ma, Áron napja van. Holnap Buda és Richárd napja lesz.