csütörtök, április 02, 2020
image image image image image image image image
Betűzd a nevet kihívás Feladat: Tudjátok, ma van II. Rákóczi Ferenc születésnapja. II. Rákóczi Ferenc 1676. március 27-én a Zemplén megyei Borsi kastélyban született. Ezért a mai nap, és a hétvége kihívása Rákóczi sportosainak, hogy Rákóczival kapcsolatos kifejezést tornázz el, természetesen korabeli zenére.
Ebéd rendelési lehetőség 2020 április 01-től lehetőség van a közétkeztetés igénybevételére, napi egyszeri meleg ételt formájában. Az ételt egyszer használatos edénybe kicsomagolva kapja meg mindenki, aki arra igényt tart, a kijelölt intézményben 11.00 órától 13.00 óráig.
Szülői tájékoztató Tisztelt Szülők! A koronavírus járvány terjedése miatt kialakult intézkedésekről és egyéb fontos információkról fogunk itt mindig tájékoztatást adni... AZ EBÉDBEFIZETÉS JELENLEG SZÜNETEL!
Szabadidős foglalkozás 03.04.  Március 4-én a Rákóczis Szerdák keretén belül szabadidős foglalkozásokon vehettek részt az óvodások. A kézműves foglalkozáson a gyerekek a HÁROM Pillangó című mese hallgatása közben a színtelen pillangók szárnyaira gyönyörű színeket varázsoltak. 
Operaház „Nagyköveti” Programja Iskolánkban az Operaház „Nagyköveti” Programja október 1-vel a Zene Világnapja alkalmából megrendezett rendhagyó órákkal kezdődött, ahol az Operaház operaénekesei vezették be a gyerekeket ebbe a fantasztikus világba, remélve, hogy megszeretik a zenének ezt a műfaját is.
Sulikuckó 02.26. Február 26-án az Iskolaváró Sulikuckóra jöttek hozzánk a nagycsoportos óvodások, akikkel január óta hétről-hétre találkozunk beiskolázási programunk részeként a Rákóczis Szerdákon.
Szabadidős foglalkozás 02.19. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten február 19-én Szabadidős foglalkozáson vehettek részt a kis óvodások.
Alapítványi bál A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány kuratóriuma, a Szülői Közösség és a Rákóczis nevelőtestület nevében szeretettel hívjuk és várjuk Önöket  2020. február 22-én, 19 órakor megrendezendő SZÜLŐK-NEVELŐK báljára.


Táncversenyek

IPDSO Táncverseny

Fashion Street Dance, Hip-Hop Speed, FreeStyle és Rock and Show Táncverseny

Aranyérmet nyertek

TANC01

Iskolánkat képviselték - Csapattagok:

Mányi Adrienn 7.a, Zsigár Izabella 7.a, Török Petra, Fekete Klaudia, Veres Dóra, Piszmán Nikolett, Tarjányi Hanna, Sebők Barbara, Lin Szintia, Szabó Kíra, Pa Emília, Pap Emese, Nagy Gréta, Csóka Fanni, Nagy Nóra, Bodor Vivien, Szlávik Alexandra

A csapatból a Dangers Team tagjai 2 aranyérmet nyertek

TANC02

Nóra cukorkái csapat tagjai:

Horváth Doroti, Tóth Boglárka, Bimbó Zafira, Palásti Adrienn, Dávid Vivien, Bodor Edina

Dávid Vivien és Bodor Edina 2 aranyérmet nyert- Rock and Show Tánc, Fashion Street Dance kategóriában


beisk20-21

kreta 

eugyintezes

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

PENZUGY

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa635
mod_vvisit_counterTegnap6256
mod_vvisit_counterEzen héten18665
mod_vvisit_counterMúlt héten39683
mod_vvisit_counterEbben hónapban6891
mod_vvisit_counterMúlt hónapban170810
mod_vvisit_counterÖsszesen8135194
.

Elérhetőség:

elerhetoseg

iskola alma logo

nagyMo logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 36 vendég böngészi
Ma, Áron napja van. Holnap Buda és Richárd napja lesz.