szerda, november 29, 2023
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/nagycsoportos_ovodasok.jpgROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/pngtree-cartoon-tiger-paw-tiger-pattern-than-heart-love-vector-illustration-png-image_8887443.png
image image image image image image image image
Kedves nagycsoportos óvodások!
Szibériai tigris örökbefogadás Iskolánk felső tagozatos tanulói és a zöldkörösök már negyedik éve, a 2023/2024-es tanévben is, örökbe fogadták a Kecskeméti Vadaskert szibériai tigriseit.
Pályaorientációs nap Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.
Cseh diákok Kecskeméten Iskolánk 2023. október 2-6-a között fogadta a Základní škola 10 fős diákcsoportját és két kísérő tanárukat Dobřichovice városából.
Nevelőtestületi értekezlet Nevelőtestületünk nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy Oravecz Márta tankönyvszerző, nemzetközi szaktekintély tartott továbbképzést számunkra...
Állatok világnapja A közelgő Állatok világnapja alkalmából a 6. a osztály szeptember 22-én látogatást tett a Kecskeméti Vadaskertben, amely egyben az Iskolások Hete is volt.
Tanév rendje 2023/2024 A tanév rendje olvasható itt. Szülői értekezletek, fogadóórák, szünetek, rendezvények és minden fontos dátum...
Matematika tehetséggondozó Iskolánkban a kezdetek óta központi helyet foglal el a tehetséggondozás. A Matematika Tehetséggondozó Versenyt minden évben megszervezzük. Idén is sok ügyes, tehetséges diák indult el rajta. Tanulóink nagyon lelkesek voltak, amit az eredmények is mutatnak. A negyedik évfolyamban még holtverseny is kialakult a második helyért.


Békeposzter pályázat

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége a 2022. évben ismét meghirdette a Nemzetközi Lions Békeposzter pályázat versenyét.

A pályázat címe: „Az együttérzés ereje”

„ A gyerekek ismerik az együttérzés erejét. Gyakran jobban ki tudják fejezni empátiájukat, mint a felnőttek. Kérünk Benneteket, fessétek le nekünk azt a békés jövőt, melyet az együttérzés vezette cselekvés hozhat el számunkra.”

Részvételi korhatár: 11-13 év ( 2008. november 16. és 2011. november 15. között született fiatalok.)

Az országos verseny fődíja 50.000Ft értékű nyeremény

bekeposzter

A kecskeméti rajzokat a Kecskeméti Szent László Loins Club gyűjti össze.

Beadás helye és ideje: 2022. november 17. 17.00 óra Kecskeméti Katona József Könyvtár kávézó

Kontakt személy: Harsányi Zsuzsanna 30/ 307-1479

A Kecskeméti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában a Békeposzter pályázat előző 10 évében született alkotásokból kiállítás nyílt az iskola diákjai számára.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 102 vendég böngészi
Ma, Taksony napja van. Holnap András és Andor napja lesz.