szerda, február 21, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/pngtree-cartoon-tiger-paw-tiger-pattern-than-heart-love-vector-illustration-png-image_8887443.png
image image image image image image image image
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.
Rákóczis szerda Iskolánk beiskolázási programja a második félévben is folytatódik. Idén az első alkalomra január 10-én került sor. A Rákóczis Szerda keretében a hozzánk érkező óvodások ez alkalommal sportfoglalkozáson vettek részt. Tanítóink, játékos, szórakoztató, és fejlesztő feladatokkal készültek a gyerekeknek.
Szibériai tigris örökbefogadás Iskolánk felső tagozatos tanulói és a zöldkörösök már negyedik éve, a 2023/2024-es tanévben is, örökbe fogadták a Kecskeméti Vadaskert szibériai tigriseit.
Pályaorientációs nap Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.
Cseh diákok Kecskeméten Iskolánk 2023. október 2-6-a között fogadta a Základní škola 10 fős diákcsoportját és két kísérő tanárukat Dobřichovice városából.
Nevelőtestületi értekezlet Nevelőtestületünk nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy Oravecz Márta tankönyvszerző, nemzetközi szaktekintély tartott továbbképzést számunkra...
Állatok világnapja A közelgő Állatok világnapja alkalmából a 6. a osztály szeptember 22-én látogatást tett a Kecskeméti Vadaskertben, amely egyben az Iskolások Hete is volt.
Tanév rendje 2023/2024 A tanév rendje olvasható itt. Szülői értekezletek, fogadóórák, szünetek, rendezvények és minden fontos dátum...

23.01.20.

Sulikuckó 01.18.

Téli szünet után az első Iskolaváró Sulikuckó programunkra került sor.

DSC09251

A gyerekek lelkesen jöttek, alig várták a találkozást.

DSC09274

Új gyerekek is érkeztek a foglalkozásainkra, ezért először megismerkedtek a gyerekek a tanítóinkkal és egymással is.

DSC09281

Az óvodások egyik csoportja kis tanítói segítséggel az írás előkészítéséhez végeztek gyakorlatokat.

DSC09317

A másik csapatban a gyerekek a számok birodalmában dobókockát készítettek majd az elkészült darabot ki is próbálhatták a varázs úton, aminek a végén meg is koronázták őket. Az ovisok harmadik csoportja szintén játékos formában, ötletes eszközök használatával számoltak.

DSC09348

A gyerekek jól érezték magukat, tanítóink instrukcióira odafigyeltek. Felszabadultan, játszva tanultak. Iskolaelőkészítő programjainkba bármikor be lehet kapcsolódni!

DSC09297

Várunk szeretettel 25-én szerdán a következő Szabadidős foglalkozásunkra!

DSC09339

fotók-szöveg: Borsos Andrea

Ki olvas minket?

Oldalainkat 162 vendég böngészi
Ma, Eleonóra és Zelmira napja van. Holnap Gerzson napja lesz.