vasárnap, július 21, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2024/rendőrségi%20nyiltnap/1.jpg
image image image image image image image image
Nemzeti Összetartozás Napja Nemzeti Összetartozás Napja iskolánkban.
Fenntarthatósági témahét - Föld napja FENNTARTHATÓSÁGI TÉMAHÉT - FÖLD NAPJA április 22.   A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”
Rendőrségi nyílt nap Rendőségi nyílt napon vett részt iskolánk 6. évfolyama.
Fogódzó Gála Április 19-én pénteken hagyományainkhoz híven 21. alkalommal ismét megrendezésre került a Fogódzó Gyermek Segélyezési Egyesület által szervezett, iskolai Gála műsor.
Angol nyelvi ügyeskedő verseny A Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ebben a tanévben is megrendezte a városi szintű, Angol nyelvi ügyeskedő versenyét az 5-6. évfolyamos tanulók számára. 
Szlovén diákok látogatása a Rákócziban A Rákóczi-héten, az Erasmus+ projekt keretében, az OŠ Rudolfa Maistra iskolából, Šentilj faluból, Szlovéniából 10 tanuló és 2 kísérőtanár látogatott el iskolánkba 2024. március 18-22-e között.
Táncverseny Csömörön Tánciskolás verseny volt a Rákóczis táncosokkal 2024. február 10-én vasárnap.
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.

24.02.14.

Kölyökatlétika

Idén február 14-én szerdán került sor erre a rendezvényre, melyen 6 óvoda mérette meg tudását. Az Árpádvárosi, Hosszú Utcai, Mátis Kálmán, Szent Imre Katolikus, Szivárvány, Teknősvár Óvoda gyermekei nagy lelkesedéssel érkeztek a sportcsarnokba.

4

Fáriné Boros Erika igazgató ünnepélyes megnyitója után egy közös bemelegítés következett, a gyakorlatokat két negyedikes diákunk mutatta be az ovisoknak. A zenés bemelegítés után jöhetett a Forma 1-es versenypálya, megy nagy sikert aratott a gyerekek körében.

2

Mindenki megmutathatta, milyen gyorsan tud futni, száguldani akár egy versenyautó. Ezután átrendeződött a csarnok 6 kisebb pálya került kialakításra, ahol különböző versenyszámokban mérhették össze ügyességüket a gyerekek.

1

Az állomások között füleslabda, futó-váltó, aktív fal, célba dobás és békaugrás szerepelt. Mindegyik versenyszám kiváló sportgyakorlat volt, ami fejleszti a gyerekek mozgását, képességeit.

7.1

Célunk, hogy minden óvodás vidáman, önfeledten szeressen sportolni, ami idén is megvalósult.

9

Minden kisgyermek oklevelet, csokoládét és üdítőt kapott ajándékba.

A Kölyökatlétika, idei győztes csapata a Szent Imre Katolikus Óvoda lett ők vitték haza 1 évre a vándorkupát. A második helyezést szoros küzdelem után a Hosszú Utcai Óvoda csoportja nyerte el. A harmadik helyezést a Teknősvár Óvoda szerezte meg.

8

Jövőre is szeretettel várunk minden kedves óvodás csapatot!

Ki olvas minket?

Oldalainkat 123 vendég böngészi
Ma, Dániel és Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.