kedd, július 27, 2021
image image image image image image image image
Díjátadás Intézményünk a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola még februárban meghirdetett egy rajzversenyt a leendő első osztályos gyerekek körében. A megadott téma a kedvenc farsangi jelmezem volt. A rajzversenyre beérkezett alkotásokból az iskola kiállítást rendezett. A rajzokat a főbejárat melletti ablakokon lehetett megcsodálni.
Sikeres nyelvvizsgák A 2020/2021. tanévben több sikeres nyelvvizsgát tettek tanulóink. Szívből gratulálunk a kiemelkedő teljesítményükhöz.
Újra! Használom! Újrahasználom! Mindannyian törekszünk, hogy minél kevesebb hulladékot halmozzunk fel. A kreatív újrahasznosítás jegyében iskolánk 2.a osztályos tanulói kihívással egybekötött kiállítást rendezett, melyen hat osztály vett részt.
Mobiltelefon gyűjtő akció Sikeresen zárult a meghirdetett mobiltelefon gyűjtő akció. Diákjaink és szüleik komolyan vették a felhívást, sok telefon került a dobozba. Jó érzés, hogy ezzel is hozzájárulhattunk környezetünk megóvásához. Iskolánk elkötelezett környezetvédő.
Tudásbajnokság eredmények A Tudásbajnokság 2020/2021.-es tanév eredményei olvashatók itt.
Petőfi Sándor Szavalóverseny Iskolánk idén is megrendezte a városi szintű Petőfi Sándor Szavalóversenyt. A vírushelyzetre való tekintettel már 2. alkalommal került sor online verseny megrendezésére. A pandémia ellenére, a tanulók nagy számban jelentkeztek a megmérettetésre, a versmondók összesen 10 kecskeméti iskolából küldték be szavazataikat.
Mobiltelefon-gyűjtő verseny Iskolánkban használt mobiltelefon-gyűjtó versenyt hírdetünk meg. 2021 május 10 - június 15. között. A verseny az osztályok között zajlik, a legeredményesebbeket díjazzuk. További részletek a cikkben.
„Tavaszi nagytakarítás” az Érzékelések kertjében. Az Érzékelések kertje a Szent László Lions Club tagjai által ültetett, most virágzó japáncseresznyefás Aomori park közvetlen folytatása, melyet 2020 őszén épített meg a klub, és mely befejezése ez év nyarára várható.


Tornagyőzelem Jakabszálláson

A II. korcsoportos labdarúgók is megnyerték az iskolák közötti meghívásos labdarúgó tornát. Január 17-én 5 iskola csapata mérte össze ügyességét a pályán a Jakabszállás Kupáért.

Játékosaink nagyszerűen küzdöttek, majd a döntőben fergeteges 5-1 gólaránnyal győztek a helyi csapat ellen, ezzel megnyerve a tornát.

A gólkirály is a Rákóczi csapatából került ki, Nagy Máté 8 gólt szerzett, amivel nagyban hozzájárult a csapat győzelméhez.

A végeredmény a következőképpen alakult:

I.II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola

II.Jakabszállás

III.Izsák

IV.Bugac

V.Fülöpszállás

A győztes csapat játékosai:

torna

Nagy Máté, Gróf Donimik, Keresztesi Konor, Szalai Norbert, Bende Döme, Madócs Kevin, Szabó Zsigmond, Lakatos Kevin, Tasi Béla

Edző: Kovács Szilárd

Gratulálunk a csapatnak a sikeres győzelemért! Várjuk a további folytatást!


szorolap

video

ROLUNKIRTAK

kreta 

szuloitajekoztato

eugyintezes

jobbmenu

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

PENZUGY

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa673
mod_vvisit_counterTegnap4748
mod_vvisit_counterEzen héten5421
mod_vvisit_counterMúlt héten30921
mod_vvisit_counterEbben hónapban123542
mod_vvisit_counterMúlt hónapban147471
mod_vvisit_counterÖsszesen10483284
.

Elérhetőség:

elerhetoseg

iskola alma logo

nagyMo logo

digitallionsclub

Ki olvas minket?

Oldalainkat 53 vendég böngészi
Ma, Olga és Liliána napja van. Holnap Szabolcs és Alina napja lesz.