csütörtök, május 24, 2018
image image image image image image image image
Rákóczi Projekt Hét Iskolánk már márciusban lázasan készült névadójának II. Rákóczi Ferenc születésének évfordulójára. Diákjaink, színes óriás plakátokat készítettek, ezzel felidézve Rákóczi életének helyszíneit gyermekkorától egészen haláláig követve. A remekművekből az iskola aulájában egy kiállítás készült...
II. Rákóczi megemlékezés Iskolánk névadója II. Rákóczi Ferenc tiszteletére április 16-án ünnepséget rendeztünk. A színvonalas műsort az 5. b osztály adta elő. Diákjaink virágot helyeztek el, és emlékeztek a fejedelmet ábrázoló szobornál...
Meghívó leendő elsősöknek Ezúton szeretnénk meghívni az iskolánkba jelentkezett leendő elsős tanulókat, szüleiket és testvéreiket a 2018. április 21-én 9 órakor kezdődő iskolánk névadójának tiszteletére rendezett felvonulásunkra. Indulás az iskola elől.
Tavaszi papírgyűjtés Ebben a félévben is lesz papírgyűjtés értékes nyereményekért.
Időpont: 2018. április 25. (szerda) 7:00-16:00
Helyszín: a nagyudvar

Beiskolázási Program a Rákócziban A nap zárásaként iskolánk vendége Juhász Roland a Videoton játékosa, 95-szörös magyar válogatott futballista az egészséges életmóddal kapcsolatban adott jó tanácsokat a gyerekeknek, majd beszállt egy közös focizásba az óvodásokkal és iskolánk sport osztályába járó gyerekekkel.
Beiratkozás az iskolánkba Iskolánkba 2018. április 12-én csütörtök 8 – 19 óra, és április 13-án pénteken 8 – 19 óra között lehet beiratkozni. Beiratkozási szándékát előre jelezheti személyesen vagy emailban...
Rákóczis-szerda Gyere Te is a Rákócziba! Ismét indul a tavalyi tanévben nagy sikerű Rákóczis-szerda programsorozatunk - Iskolaváró Sulikuckó és Szabadidős foglalkozások - a nagycsoportos óvodások részére - 2017. XI. 15-én 16.00 órakor. A foglalkozásokra jelentkezni lehet az iskola titkárságán telefonon vagy email-ban.
Miért a Rákóczi iskola? Haladva a kor igényeivel, az iskola kibővítette és új tartalommal töltötte meg az eddig is meglevő irányultságait. A 2018/2019-es tanévben két idegen nyelvi, egy angol és egy német és egy testnevelés-sport irányultságú osztályt szeretnénk indítani a KTE Labdarúgó Akadémiával együttműködve.


Sporttagozatot indítunk

Kedves Szülők, kedves gyerekek!


Minden szülő szeretné, hogy gyermeke a lehető legmagasabb minőségű iskolai oktatásban részesüljön, megfelelő környezetben szocializálódjon és a szellemi képzettség mellett megfelelően edzett, erős fizikummal rendelkezzen. Ezek együttes megszerzésére most kiváló lehetőség nyílik, hiszen a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola régi hagyományainak megfelelően felvételt hirdet sporttagozatos osztályába a 2015-16-os tanévre.

ADIDAS.KUPA.027

Az érdeklődők két időpontban vehetnek részt kiválasztó edzésen. Ezeken a foglalkozásokon a jelentkezők fizikai képességeit mérik fel a szakedzők. Amennyiben elkötelezettek a labdarúgás vagy a kézilabda iránt, úgy a következő időpontokban érdemes ellátogatni a kiválasztó felmérésre:

DSC00963

2015. március 17-én kedden 16.00 órától 17.30-ig és
2015. március 25-én szerdán 16.00 órától17.30-ig,
a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnokában.

cimlap

A sporttagozatos osztályban tanuló gyermekek egyébként az iskolában nagy hagyományokkal bíró kézilabda és a labdarúgás sportágak közül választhatnak.

iskolai.program.I.kcs.37

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

KEZI.IV.KCS.MEGYEI.DONTO.002 

Fáriné Boros Erika

tagintézmény vezető


plakat2018

moza

logo

CHILDREN2020

erasmusplus

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa2940
mod_vvisit_counterTegnap6528
mod_vvisit_counterEzen héten22551
mod_vvisit_counterMúlt héten37799
mod_vvisit_counterEbben hónapban133682
mod_vvisit_counterMúlt hónapban166739
mod_vvisit_counterÖsszesen5168978
.

Elérhetőség:

elerheteseg jm

iskola alma logo

hatartalanul logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 65 vendég böngészi
Ma, Eszter és Eliza napja van. Holnap Orbán napja lesz.