csütörtök, január 17, 2019
image image image image image image image image
Erzsi néni 100. születésnapjára Különleges kérést tett közzé decemberben a Magyar Máltai Szeretetszolgálat egyik dolgozója. Felhívását mi is olvastuk a Szeretlek Magyarország weboldalon, illetve a Facebookon. Iskolánk sok alsós tanulója nevében küldtük ERZSI néni közelgő 100. születésnapja alkalmából szívünk minden melegével megírt jókívánságainkat.
Sulikuckó 01.09. Idén újra elkezdődött a várva várt beiskolázási programunk a Sulikuckó. Január 9-én három óvodából 42 kigyermek jött el hozzánk. Az óvodások különböző kézműves foglalkozásokon vettek rész.
Iskolai Karácsonyi Műsor Iskolánk karácsonyi műsorát idén a 3. a osztálytól és iskolánk kiskórusától kaptuk. Jókai Mór Melyiket a kilenc közül novelláját adták elő. Az előadás megható volt, a gyerekek teljes beleéléssel, nagyon ügyesen adták elő a darabot, könnyeket csalva szemünkbe.
KMJV Önkormányzata karácsonyi műsor December 18-án délután sok kis gyerek gyűlt össze a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnokában. KMJV Önkormányzatának 13. választókörzete támogatásával Kovács Ferenc Önkormányzati Képviselő Úr szervezésében, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti csoportja közreműködésével került megrendezésre a Karácsonyi Műsor.
„Fizess Mosollyal”! Iskolánkban idén is folytatódik a „Fizess Mosollyal” akció. Újabb felajánlás született a 8. a osztály részéről Domokosné Bíró Éva osztályfőnök vezetésével. December 19-én iskolánk nyugalmazott pedagógusait karácsonyi műsorra vártuk.
Mesemondó Verseny December 10-én került megrendezésre a legifjabb korosztály körében az iskolai Mesemondó Verseny. Az 1-2. évfolyamos tanulók mondták el meséiket. Sok szép mesét hallottunk, a gyerekek szépen hangsúlyozva, bátran adták elő történeteiket.
Adventi koncert a Nagytemplomban Színvonalas adventi koncertet adtak péntek este a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákjai a Nagytemplomban. Az iskola nagykórusa Kákonyi Réka tanárnő vezetésével első alkalommal vett részt külső helyszínen...
Miért a Rákóczi iskola? Haladva a kor igényeivel, az iskola kibővítette és új tartalommal töltötte meg az eddig is meglevő irányultságait. A 2018/2019-es tanévben két idegen nyelvi, egy angol és egy német és egy testnevelés-sport irányultságú osztályt szeretnénk indítani a KTE Labdarúgó Akadémiával együttműködve.


Sporttagozatot indítunk

Kedves Szülők, kedves gyerekek!


Minden szülő szeretné, hogy gyermeke a lehető legmagasabb minőségű iskolai oktatásban részesüljön, megfelelő környezetben szocializálódjon és a szellemi képzettség mellett megfelelően edzett, erős fizikummal rendelkezzen. Ezek együttes megszerzésére most kiváló lehetőség nyílik, hiszen a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola régi hagyományainak megfelelően felvételt hirdet sporttagozatos osztályába a 2015-16-os tanévre.

ADIDAS.KUPA.027

Az érdeklődők két időpontban vehetnek részt kiválasztó edzésen. Ezeken a foglalkozásokon a jelentkezők fizikai képességeit mérik fel a szakedzők. Amennyiben elkötelezettek a labdarúgás vagy a kézilabda iránt, úgy a következő időpontokban érdemes ellátogatni a kiválasztó felmérésre:

DSC00963

2015. március 17-én kedden 16.00 órától 17.30-ig és
2015. március 25-én szerdán 16.00 órától17.30-ig,
a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnokában.

cimlap

A sporttagozatos osztályban tanuló gyermekek egyébként az iskolában nagy hagyományokkal bíró kézilabda és a labdarúgás sportágak közül választhatnak.

iskolai.program.I.kcs.37

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

KEZI.IV.KCS.MEGYEI.DONTO.002 

Fáriné Boros Erika

tagintézmény vezető


plakat2019

kreta 

logo

CHILDREN2020

erasmusplus

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1402
mod_vvisit_counterTegnap5381
mod_vvisit_counterEzen héten17985
mod_vvisit_counterMúlt héten34463
mod_vvisit_counterEbben hónapban74656
mod_vvisit_counterMúlt hónapban107037
mod_vvisit_counterÖsszesen6083531
.

Elérhetőség:

elerheteseg jm

iskola alma logo

hatartalanul logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 181 vendég böngészi
Ma, Antal és Antónia napja van. Holnap Piroska napja lesz.