szerda, szeptember 18, 2019
image image image image image image image image
Kisboldogasszony ünnepe Kisboldogasszony ünnepe alkalmából a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Fornetti Pékség felajánlásával iskolánk alsó tagozatos diákjai szeptember 9-én ajándékcsomagot kaptak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársaitól.
Tanév rendje 2019/2020 A tanév rendje olvasható itt. Szülői értekezletek, fogadóórák, szünetek, rendezvények és minden fontos dátum...
Az állatmesék világa - EFOP tábor 2019. június 17-21. között első alkalommal került megrendezésre az EFOP pályázat keretein belül „Az állatmesék világa” című művészeti nevelés tábor. A táborban 25 gyermek vett részt iskolánk 1. és 2. évfolyamából.
Parádi tábor - EFOP A  táborban a közös erőkifejtés, a mozgáskoordinációs gyakorlatok által a gyerekek komplex fejlődésen mentek keresztül; a tisztelet, a megbecsülés, az akaraterő, a teherbíróképesség, a belső fegyelem kialakul, állóképességük, ügyességük folyamatosan javul. A versenyek és játékok során javul a gyerekek önismerete, együttműködő képessége, önkifejező képessége, kreativitása, alkotókészsége.
Ha én felnőtt volnék - EFOP TÁBOR A programban a gyerekek sokféle ajándékot és használati tárgyat kaptak a heti feladataikhoz, és a táborban sok-sok ajándékkal és mosollyal lettek gazdagabbak. A szülők elégedetten hozták minden nap gyermekeiket, és vitték haza a hét során. Sok-sok kép készült a heti eseményekről, melyből ízesítésképpen mutatunk néhányat.
Blog készítés rejtelmei - EFOP tábor Célunk volt ezek mellett, hogy a gyerekek legyenek képesek felismerni, megkülönböztetni a különböző típusú blogokat. Legyenek képesek a netikett szabályait betartva kommunikálni, véleményt kifejezni és sablonok alapján, vagy akár a nélkül saját, tematikus blogot vagy weboldalt létrehozni, arra tartalmat feltölteni.
Így kerek a világ! - EFOP tábor A tábor főprofilja a kézilabda volt, mellette voltak kisebb etapok a többi sportág megismerésére: napindító foglalkozás, akadálypálya építése és „szabadlabda idő”. Utóbbi keretein belül felállítottuk az összes sportág pályáját, mindenki annyi időt tölthetett az adott pályán, amennyi akart.
Összetartozás napja Ismét együtt énekelték a kecskeméti, nagyváradi és sepsiszentgyörgyi diákok a Tavaszi szél vizet áraszt népdalt a nemzeti összetartozás napján tartott rendezvényen, a Rákóczi iskolában.


Sportnap az iskolában

Szeptember 21-én pénteken a hagyományokhoz híven átmozgattuk az egész iskolát. Kicsik és nagyok egy célért, az egészségért, és a mozgás szeretetéért sportoltak egész délelőtt.


A felsőben kerestük azokat az évfolyamokat, akik a legügyesebbek a váltófutásban, és a kötélhúzásban.


Nagyon szoros versenyek, és hangos szurkolás bizonyította, hogy a lelkesedésben nem volt hiány.

sportnap.also.2012.22

A lányok kosárlabdában, a fiúk pedig fociban is diadalmaskodhattak az évfolyamok közötti versenyen.

sportnap.felso.2012.077

Az alsóban játékos sportversenyen vettek részt a legkisebbek.

sportnap.felso.2012.059

Itt mulatságos ügyességi feladatokat kellett teljesíteni.

sportnap.felso.2012.008

A kapitánylabdában legügyesebben célozok győzelemhez segítették segítették osztályukat .

sportnap.also.2012.17

Tíz órakor peonza bemutatóval kápráztatott el mindenkit „Miki” a mexikói világbajnok.

sportnap.also.2012.15

Délben zárásként mindenki teljesítette – ki futva, ki kocogva, ki gyalogolva, de a végeredmény volt a fontos - a 2012 métert.

sportnap.felso.2012.046

Egyben egyetérthetünk egy nagyon jól sikerült nap után mindenki elmondhatunk, hogy tett valamit a saját egészségéért.

Koller István

kreta 

eugyintezes

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa4186
mod_vvisit_counterTegnap5509
mod_vvisit_counterEzen héten13801
mod_vvisit_counterMúlt héten35735
mod_vvisit_counterEbben hónapban86893
mod_vvisit_counterMúlt hónapban133582
mod_vvisit_counterÖsszesen7215867
.

Elérhetőség:

elerheteseg jm

iskola alma logo

nagyMo logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 69 vendég böngészi
Ma, Diána napja van. Holnap Vilhelmina napja lesz.