péntek, február 21, 2020
image image image image image image image image
Szabadidős foglalkozás 02.19. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten február 19-én Szabadidős foglalkozáson vehettek részt a kis óvodások.
Alapítványi bál A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány kuratóriuma, a Szülői Közösség és a Rákóczis nevelőtestület nevében szeretettel hívjuk és várjuk Önöket  2020. február 22-én, 19 órakor megrendezendő SZÜLŐK-NEVELŐK báljára.
Nyílt napok Iskolánkban idén február 4-5-én Nyílt Napot tartottunk. Ezen a két napon sok kisgyermek látogatott el hozzánk szüleivel együtt. Reggel Fáriné Boros Erika tagintézmény- vezető köszöntötte a szüleikkel érkező gyermekeket.
Környezetvédelmi fotópályázat Beküldendő: 2 darab fénykép, amely 1 jó illetve 1 rossz példát mutat be a környezetvédelemről. A képeket személyesen neked kell elkészíteni! A képekhez az elkészítés dátumát, helyszínét, illetve, hogy mi ebben a jó/rossz egy mondatban le kell írni! Beküldési határidő: 2020. március 10. iskolánk e-mail címére:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , névvel, osztállyal!
Szabadidős foglalkozás 01.29. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten január 29-én Szabadidős foglalkozásainkra vártuk az óvodásokat.
Lions érzékenyítő délután A Lions Club és a Kuti Optika nagy kedvezményt biztosít a szülőknek gyermekük szemüvegének megvásárlásában, valamint 15 diák szemüvegének teljes költségét vállalta a Lions Club. Az oroszlánok egy érzékenyítő napot szerveztek az iskolánk alsó diákjainak.
Táncversenyek Az IPDSO Táncverseny és a Fashion Street Dance, Hip-Hop Speed, FreeStyle és Rock and Show Táncversenyen iskonák csapatai több aranyérmet is nyertek.
Nyílt napok Kedves nagycsoportos óvodás! Szeretettel várunk szüleitekkel együtt 2019. február 4-én és 5-én NYÍLT NAPUNKRA, ahol megismerkedhettek a leendő elsős tanítókkal és az iskolai élet ízével. Részt vehettek az első két tanítási órán, és ha testnevelés órán is szeretnél velünk játszani, hozz magaddal tornacipőt!


Sportnap az iskolában

Szeptember 21-én pénteken a hagyományokhoz híven átmozgattuk az egész iskolát. Kicsik és nagyok egy célért, az egészségért, és a mozgás szeretetéért sportoltak egész délelőtt.


A felsőben kerestük azokat az évfolyamokat, akik a legügyesebbek a váltófutásban, és a kötélhúzásban.


Nagyon szoros versenyek, és hangos szurkolás bizonyította, hogy a lelkesedésben nem volt hiány.

sportnap.also.2012.22

A lányok kosárlabdában, a fiúk pedig fociban is diadalmaskodhattak az évfolyamok közötti versenyen.

sportnap.felso.2012.077

Az alsóban játékos sportversenyen vettek részt a legkisebbek.

sportnap.felso.2012.059

Itt mulatságos ügyességi feladatokat kellett teljesíteni.

sportnap.felso.2012.008

A kapitánylabdában legügyesebben célozok győzelemhez segítették segítették osztályukat .

sportnap.also.2012.17

Tíz órakor peonza bemutatóval kápráztatott el mindenkit „Miki” a mexikói világbajnok.

sportnap.also.2012.15

Délben zárásként mindenki teljesítette – ki futva, ki kocogva, ki gyalogolva, de a végeredmény volt a fontos - a 2012 métert.

sportnap.felso.2012.046

Egyben egyetérthetünk egy nagyon jól sikerült nap után mindenki elmondhatunk, hogy tett valamit a saját egészségéért.

Koller István


beisk20-21

kreta 

eugyintezes

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

PENZUGY

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa4744
mod_vvisit_counterTegnap3619
mod_vvisit_counterEzen héten23275
mod_vvisit_counterMúlt héten27875
mod_vvisit_counterEbben hónapban94432
mod_vvisit_counterMúlt hónapban142341
mod_vvisit_counterÖsszesen7918760
.

Elérhetőség:

elerhetoseg

iskola alma logo

nagyMo logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 40 vendég böngészi
Ma, Eleonóra és Zelmira napja van. Holnap Gerzson napja lesz.