csütörtök, március 28, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/pngtree-cartoon-tiger-paw-tiger-pattern-than-heart-love-vector-illustration-png-image_8887443.png
image image image image image image image image
Táncverseny Csömörön Tánciskolás verseny volt a Rákóczis táncosokkal 2024. február 10-én vasárnap.
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.
Rákóczis szerda Iskolánk beiskolázási programja a második félévben is folytatódik. Idén az első alkalomra január 10-én került sor. A Rákóczis Szerda keretében a hozzánk érkező óvodások ez alkalommal sportfoglalkozáson vettek részt. Tanítóink, játékos, szórakoztató, és fejlesztő feladatokkal készültek a gyerekeknek.
Szibériai tigris örökbefogadás Iskolánk felső tagozatos tanulói és a zöldkörösök már negyedik éve, a 2023/2024-es tanévben is, örökbe fogadták a Kecskeméti Vadaskert szibériai tigriseit.
Pályaorientációs nap Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.
Cseh diákok Kecskeméten Iskolánk 2023. október 2-6-a között fogadta a Základní škola 10 fős diákcsoportját és két kísérő tanárukat Dobřichovice városából.
Nevelőtestületi értekezlet Nevelőtestületünk nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy Oravecz Márta tankönyvszerző, nemzetközi szaktekintély tartott továbbképzést számunkra...
Állatok világnapja A közelgő Állatok világnapja alkalmából a 6. a osztály szeptember 22-én látogatást tett a Kecskeméti Vadaskertben, amely egyben az Iskolások Hete is volt.


A 15 kihívás

2012.06.02

Bárki kérdezheti. Hol vannak azok a régi jó sport napok, amikor a család apraja-nagyja zsákban ugrálva, talicskázva, vagy éppen fél lábon szökdelve csinált magából bohócot, közben pedig hihetetlen hangulatban mozogtak, vagy csak simán jól érezték magukat. Nem sokáig gondolkodott a tantestület azon, hogy szervezzünk végre egy ilyent vagy nem…


Szombaton ismét kinyitotta az iskola a kapuját a sportolni vágyó családok számára. A jó kedvben nem volt hiány. Mindenki hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a rengeteg vicces és elmés feladatba.

2012.csaladi.nap.022

Külön öröm volt számunkra, hogy a rendezvény megnyitója után a T.S.T. tánccsoport mellett a mi diákjaink is hatalmas lelkesedéssel mutatták be mit tanultak az elmúlt két hónap alatt. Az egyéni produkciók mindenki arcára hatalmas mosolyt csaltak…

2012.csaladi.nap.029

A cél az volt, hogy mindenki érezze jól magát. Ez annyira jól sikerült, hogy 11 órakor senki nem szeretett volna valahogy hazamenni… 15 különböző feladat várt mindenkit, ahol az ügyességtől a logikán át a gyorsaságtól a pontosságig mindenre szükség volt…

2012.csaladi.nap.044

Megtapasztalhatta mindenki, hogy a markóló sofőrök feladata igen kemény főleg, amikor egy madzag segítségével kell irányítani azt. Az üveggolyó pedig igen könnyen gurul, szinte művészet a ragasztócsíkra varázsolni.

2012.csaladi.nap.067

Ezek után a két lufi levegőben tartása gyerekjátéknak tűnt, főleg ha valaki rájött a titkára, hogy magasra kell őket juttatni.

2012.csaladi.nap.096

Mindenki kipróbálhatta a gördeszkát, milyen rajta gurulni, ha kézzel vagy lábbal hajtjuk csak magunkat vele.

2012.csaladi.nap.069

Apró kezek dobtak célba különböző méretű és alakú labdákkal, hol a vödörbe juttatás, hol pedig a guriga hegy ledöntése volt a cél. A totóval már az olimpiai játékokra készültünk, az egészség állomáson pedig egy kérdőív kitöltése után mindenki kapott egy kis ajándékot.

2012.csaladi.nap.072

Külön öröm volt számunkra, hogy a rendezvény megnyitója után a T.S.T. tánccsoport mellett a mi diákjaink is hatalmas lelkesedéssel mutatták be mit tanultak az elmúlt két hónap alatt. Az egyéni produkciók mindenki arcára hatalmas mosolyt csaltak…

2012.csaladi.nap.154

Annyi pontot gyűjtöttetek, hogy alig bírtuk összeszámolni… A győzteseknek gratulálunk, a finom csoki mellé hatalmas tapsot is kaptak hétfőn az eredményhirdetésen.

2012.csaladi.nap.146

Íme a legügyesebbek évfolyamonként, és természetesen a szülőknek is nagyon köszönjük az aktív részvételt:

2012.csaladi.nap.144

1. Varga Kende
2. Kovács Kristóf
3. Kékesi Levente
4. Radics István Dominik

2012.csaladi.nap.127


5. Szabó  Nóra
6. Marozsi Renáta
7. Halász János
8. Varga András

Szülők: Kékesi Ibolya

2012.csaladi.nap.087

Koller István

Ki olvas minket?

Oldalainkat 184 vendég böngészi
Ma, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.