péntek, február 21, 2020
image image image image image image image image
Szabadidős foglalkozás 02.19. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten február 19-én Szabadidős foglalkozáson vehettek részt a kis óvodások.
Alapítványi bál A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány kuratóriuma, a Szülői Közösség és a Rákóczis nevelőtestület nevében szeretettel hívjuk és várjuk Önöket  2020. február 22-én, 19 órakor megrendezendő SZÜLŐK-NEVELŐK báljára.
Nyílt napok Iskolánkban idén február 4-5-én Nyílt Napot tartottunk. Ezen a két napon sok kisgyermek látogatott el hozzánk szüleivel együtt. Reggel Fáriné Boros Erika tagintézmény- vezető köszöntötte a szüleikkel érkező gyermekeket.
Környezetvédelmi fotópályázat Beküldendő: 2 darab fénykép, amely 1 jó illetve 1 rossz példát mutat be a környezetvédelemről. A képeket személyesen neked kell elkészíteni! A képekhez az elkészítés dátumát, helyszínét, illetve, hogy mi ebben a jó/rossz egy mondatban le kell írni! Beküldési határidő: 2020. március 10. iskolánk e-mail címére:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , névvel, osztállyal!
Szabadidős foglalkozás 01.29. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten január 29-én Szabadidős foglalkozásainkra vártuk az óvodásokat.
Lions érzékenyítő délután A Lions Club és a Kuti Optika nagy kedvezményt biztosít a szülőknek gyermekük szemüvegének megvásárlásában, valamint 15 diák szemüvegének teljes költségét vállalta a Lions Club. Az oroszlánok egy érzékenyítő napot szerveztek az iskolánk alsó diákjainak.
Táncversenyek Az IPDSO Táncverseny és a Fashion Street Dance, Hip-Hop Speed, FreeStyle és Rock and Show Táncversenyen iskonák csapatai több aranyérmet is nyertek.
Nyílt napok Kedves nagycsoportos óvodás! Szeretettel várunk szüleitekkel együtt 2019. február 4-én és 5-én NYÍLT NAPUNKRA, ahol megismerkedhettek a leendő elsős tanítókkal és az iskolai élet ízével. Részt vehettek az első két tanítási órán, és ha testnevelés órán is szeretnél velünk játszani, hozz magaddal tornacipőt!


A 15 kihívás

2012.06.02

Bárki kérdezheti. Hol vannak azok a régi jó sport napok, amikor a család apraja-nagyja zsákban ugrálva, talicskázva, vagy éppen fél lábon szökdelve csinált magából bohócot, közben pedig hihetetlen hangulatban mozogtak, vagy csak simán jól érezték magukat. Nem sokáig gondolkodott a tantestület azon, hogy szervezzünk végre egy ilyent vagy nem…


Szombaton ismét kinyitotta az iskola a kapuját a sportolni vágyó családok számára. A jó kedvben nem volt hiány. Mindenki hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a rengeteg vicces és elmés feladatba.

2012.csaladi.nap.022

Külön öröm volt számunkra, hogy a rendezvény megnyitója után a T.S.T. tánccsoport mellett a mi diákjaink is hatalmas lelkesedéssel mutatták be mit tanultak az elmúlt két hónap alatt. Az egyéni produkciók mindenki arcára hatalmas mosolyt csaltak…

2012.csaladi.nap.029

A cél az volt, hogy mindenki érezze jól magát. Ez annyira jól sikerült, hogy 11 órakor senki nem szeretett volna valahogy hazamenni… 15 különböző feladat várt mindenkit, ahol az ügyességtől a logikán át a gyorsaságtól a pontosságig mindenre szükség volt…

2012.csaladi.nap.044

Megtapasztalhatta mindenki, hogy a markóló sofőrök feladata igen kemény főleg, amikor egy madzag segítségével kell irányítani azt. Az üveggolyó pedig igen könnyen gurul, szinte művészet a ragasztócsíkra varázsolni.

2012.csaladi.nap.067

Ezek után a két lufi levegőben tartása gyerekjátéknak tűnt, főleg ha valaki rájött a titkára, hogy magasra kell őket juttatni.

2012.csaladi.nap.096

Mindenki kipróbálhatta a gördeszkát, milyen rajta gurulni, ha kézzel vagy lábbal hajtjuk csak magunkat vele.

2012.csaladi.nap.069

Apró kezek dobtak célba különböző méretű és alakú labdákkal, hol a vödörbe juttatás, hol pedig a guriga hegy ledöntése volt a cél. A totóval már az olimpiai játékokra készültünk, az egészség állomáson pedig egy kérdőív kitöltése után mindenki kapott egy kis ajándékot.

2012.csaladi.nap.072

Külön öröm volt számunkra, hogy a rendezvény megnyitója után a T.S.T. tánccsoport mellett a mi diákjaink is hatalmas lelkesedéssel mutatták be mit tanultak az elmúlt két hónap alatt. Az egyéni produkciók mindenki arcára hatalmas mosolyt csaltak…

2012.csaladi.nap.154

Annyi pontot gyűjtöttetek, hogy alig bírtuk összeszámolni… A győzteseknek gratulálunk, a finom csoki mellé hatalmas tapsot is kaptak hétfőn az eredményhirdetésen.

2012.csaladi.nap.146

Íme a legügyesebbek évfolyamonként, és természetesen a szülőknek is nagyon köszönjük az aktív részvételt:

2012.csaladi.nap.144

1. Varga Kende
2. Kovács Kristóf
3. Kékesi Levente
4. Radics István Dominik

2012.csaladi.nap.127


5. Szabó  Nóra
6. Marozsi Renáta
7. Halász János
8. Varga András

Szülők: Kékesi Ibolya

2012.csaladi.nap.087

Koller István


beisk20-21

kreta 

eugyintezes

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

PENZUGY

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa4849
mod_vvisit_counterTegnap3619
mod_vvisit_counterEzen héten23380
mod_vvisit_counterMúlt héten27875
mod_vvisit_counterEbben hónapban94537
mod_vvisit_counterMúlt hónapban142341
mod_vvisit_counterÖsszesen7918865
.

Elérhetőség:

elerhetoseg

iskola alma logo

nagyMo logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 49 vendég böngészi
Ma, Eleonóra és Zelmira napja van. Holnap Gerzson napja lesz.