péntek, február 21, 2020
image image image image image image image image
Szabadidős foglalkozás 02.19. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten február 19-én Szabadidős foglalkozáson vehettek részt a kis óvodások.
Alapítványi bál A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány kuratóriuma, a Szülői Közösség és a Rákóczis nevelőtestület nevében szeretettel hívjuk és várjuk Önöket  2020. február 22-én, 19 órakor megrendezendő SZÜLŐK-NEVELŐK báljára.
Nyílt napok Iskolánkban idén február 4-5-én Nyílt Napot tartottunk. Ezen a két napon sok kisgyermek látogatott el hozzánk szüleivel együtt. Reggel Fáriné Boros Erika tagintézmény- vezető köszöntötte a szüleikkel érkező gyermekeket.
Környezetvédelmi fotópályázat Beküldendő: 2 darab fénykép, amely 1 jó illetve 1 rossz példát mutat be a környezetvédelemről. A képeket személyesen neked kell elkészíteni! A képekhez az elkészítés dátumát, helyszínét, illetve, hogy mi ebben a jó/rossz egy mondatban le kell írni! Beküldési határidő: 2020. március 10. iskolánk e-mail címére:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , névvel, osztállyal!
Szabadidős foglalkozás 01.29. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten január 29-én Szabadidős foglalkozásainkra vártuk az óvodásokat.
Lions érzékenyítő délután A Lions Club és a Kuti Optika nagy kedvezményt biztosít a szülőknek gyermekük szemüvegének megvásárlásában, valamint 15 diák szemüvegének teljes költségét vállalta a Lions Club. Az oroszlánok egy érzékenyítő napot szerveztek az iskolánk alsó diákjainak.
Táncversenyek Az IPDSO Táncverseny és a Fashion Street Dance, Hip-Hop Speed, FreeStyle és Rock and Show Táncversenyen iskonák csapatai több aranyérmet is nyertek.
Nyílt napok Kedves nagycsoportos óvodás! Szeretettel várunk szüleitekkel együtt 2019. február 4-én és 5-én NYÍLT NAPUNKRA, ahol megismerkedhettek a leendő elsős tanítókkal és az iskolai élet ízével. Részt vehettek az első két tanítási órán, és ha testnevelés órán is szeretnél velünk játszani, hozz magaddal tornacipőt!


Dobogós helyezés a KTE Olimpián

 Véget ért a KTE Olimpia versenysorozat, melyet az Univer-KTE Kft. szervezett a KTE megalakulásának 100. évfordulója alkalmából. A hat hétvégén megrendezett vetélkedőkön iskolánk a város másik tizenkét intézményével mérte össze tudását különböző sportágakban. A versenyek két korcsoportban zajlottak: 1-2-os és 3-4-es gyerekek között egyéni és csapatversenyben.

kte.olimpia.65

A rendezvénysorozat a Városháza Dísztermében, az ünnepélyes megnyitóval indult, majd ugyanitt a szellemi vetélkedővel folytatódott. A gyerekek a KTE szakosztályaival, versenyzőivel, múltjával és jelenével, valamint az 1911-es év eseményeivel kapcsolatban töltöttek ki tesztlapokat. Az elméleti verseny után következtek a sportági vetélkedők, sorrendben: vívás, asztalitenisz, súlyemelés, birkózás, labdarúgás.

kte.olimpia.50

A különböző helyszíneken megrendezett versenyszámok közül vívásban, súlyemelésben és birkózásban a gyerekek a sportágak jellegének megfelelő ügyességi és fizikai feladatokat hajtottak végre, míg az asztalitenisz és a labdarúgás a „valódi” játékról szólt. Két közepesen sikerült versenyszám (szellemi olimpia: 6., vívás: 7. hely) után iskolánk összetettben a 6. helyen állt, majd következett három olyan verseny, amelyek mindegyikén (asztalitenisz: 3., súlyemelés: 3., birkózás: 2. hely) dobogón végeztünk.

birkozas.14

Ezzel - a nagyon szoros versenyben - sikerült feljönnünk a harmadik helyre, melyet labdarúgásban (5. hely) – a riválisokat „magunk mögött tartva” – megőriztünk. A nem hivatalos végeredmény alapján tehát iskolánk összetettben a harmadik helyen végzett.

birkozas.21

A versenyeken összesen 37 tanuló vett részt, az iskolai kiválasztókon hozzávetőleg ugyanennyi. Külön elismerést érdemelnek azok a tanulók, akik egyéni eredményeik alapján különdíjban részesültek: Ecsedi Márk 4.c (asztalitenisz 4. hely)

kte.olimpia.05

Szrnka Benedek 4.b (súlyemelés 3. hely, birkózás 4. hely)

Sárközi Olivér 1.a (birkózás: 4. hely)

Lehoczki Miklós 3.c (súlyemelés: 2. hely)

DSC05185

Nagy öröm számunkra, hogy a 406 versenyző közül egyedül - iskolánk 2. d osztályos tanulója - Kékesi Levente vett részt mind a hat versenyszámban, ő a KTE Olimpia Csillaga megtisztelő címet érdemelte ki.

birkozas.46

Gratulálunk minden versenyzőnek és külön köszönet jár azoknak a kollégáknak (Nyúlné Nyíry Csilla, Kelemen Tamásné, Kovács Szilárd), akik hétvégenként - a szabadnapjukat feláldozva - elkísérték és segítették e gyerekeket.

kte.olimpia.26

A hivatalos eredményhirdetés és díjátadás 2011. június 25-én, szombaton 16 órakor, a KTE Díszközgyűlés keretén belül, az Erdei Ferenc Kulturális és Konferencia Központban lesz.

kte.olimpia.31

 

Kovács Tamás

szervező


beisk20-21

kreta 

eugyintezes

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

PENZUGY

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa4707
mod_vvisit_counterTegnap3619
mod_vvisit_counterEzen héten23238
mod_vvisit_counterMúlt héten27875
mod_vvisit_counterEbben hónapban94395
mod_vvisit_counterMúlt hónapban142341
mod_vvisit_counterÖsszesen7918723
.

Elérhetőség:

elerhetoseg

iskola alma logo

nagyMo logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 66 vendég böngészi
Ma, Eleonóra és Zelmira napja van. Holnap Gerzson napja lesz.