szerda, szeptember 18, 2019
image image image image image image image image
Kisboldogasszony ünnepe Kisboldogasszony ünnepe alkalmából a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Fornetti Pékség felajánlásával iskolánk alsó tagozatos diákjai szeptember 9-én ajándékcsomagot kaptak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársaitól.
Tanév rendje 2019/2020 A tanév rendje olvasható itt. Szülői értekezletek, fogadóórák, szünetek, rendezvények és minden fontos dátum...
Az állatmesék világa - EFOP tábor 2019. június 17-21. között első alkalommal került megrendezésre az EFOP pályázat keretein belül „Az állatmesék világa” című művészeti nevelés tábor. A táborban 25 gyermek vett részt iskolánk 1. és 2. évfolyamából.
Parádi tábor - EFOP A  táborban a közös erőkifejtés, a mozgáskoordinációs gyakorlatok által a gyerekek komplex fejlődésen mentek keresztül; a tisztelet, a megbecsülés, az akaraterő, a teherbíróképesség, a belső fegyelem kialakul, állóképességük, ügyességük folyamatosan javul. A versenyek és játékok során javul a gyerekek önismerete, együttműködő képessége, önkifejező képessége, kreativitása, alkotókészsége.
Ha én felnőtt volnék - EFOP TÁBOR A programban a gyerekek sokféle ajándékot és használati tárgyat kaptak a heti feladataikhoz, és a táborban sok-sok ajándékkal és mosollyal lettek gazdagabbak. A szülők elégedetten hozták minden nap gyermekeiket, és vitték haza a hét során. Sok-sok kép készült a heti eseményekről, melyből ízesítésképpen mutatunk néhányat.
Blog készítés rejtelmei - EFOP tábor Célunk volt ezek mellett, hogy a gyerekek legyenek képesek felismerni, megkülönböztetni a különböző típusú blogokat. Legyenek képesek a netikett szabályait betartva kommunikálni, véleményt kifejezni és sablonok alapján, vagy akár a nélkül saját, tematikus blogot vagy weboldalt létrehozni, arra tartalmat feltölteni.
Így kerek a világ! - EFOP tábor A tábor főprofilja a kézilabda volt, mellette voltak kisebb etapok a többi sportág megismerésére: napindító foglalkozás, akadálypálya építése és „szabadlabda idő”. Utóbbi keretein belül felállítottuk az összes sportág pályáját, mindenki annyi időt tölthetett az adott pályán, amennyi akart.
Összetartozás napja Ismét együtt énekelték a kecskeméti, nagyváradi és sepsiszentgyörgyi diákok a Tavaszi szél vizet áraszt népdalt a nemzeti összetartozás napján tartott rendezvényen, a Rákóczi iskolában.


A három félidős meccs

 

 

Kis csapat 5-6 osztályos diák indult a KTE pályára. Foci diákolimpián kellett játszaniuk két mérkőzést a városi döntőbe való jutásért. A szokásos csapatból jó pár alapember hiányzott, de ez a lelkesedésüket kicsit sem csökkentette.

diakolimpia.03

A helyszínen derült ki, hogy egy csapat nem jelent meg. Ez azt jelentette, hogy automatikusan továbbjutott az iskola csapata. Nagy öröm ide vagy oda, ha már kimentek a pályára, akkor játszottak egyet a Vásárhelyi csapatával - a másik továbbjutóval.

diakolimpia.09

Kiegyenlített edzőmérkőzés kerekedett ki a történetből. Egyik csapat sem tudott gólt rúgni a másiknak a rendes játékidőben, pedig jó pár tiszta helyzet volt.

diakolimpia.30

A harmadik félidőben - ami fociban nem igazán létezik - azonban a Vásárhelyi egy bomba góllal növelte az előnyt. Ez is lett sajnos a vége.

diakolimpia.18

A csapatunk azonban cseppet sem csüggedt. Lévén továbbjutottak, és nagyon szép támadófocit játszottak, csak a labda nem zörgettem meg egyszer sem a hálót, hanem állandóan a hatalmas kapus tornázta mindig ki valahogy… Ami késik, az nem múlik.. .Következőre majd a szerencse a mi oldalunkra áll…

diakolimpia.37

kreta 

eugyintezes

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa3993
mod_vvisit_counterTegnap5509
mod_vvisit_counterEzen héten13608
mod_vvisit_counterMúlt héten35735
mod_vvisit_counterEbben hónapban86700
mod_vvisit_counterMúlt hónapban133582
mod_vvisit_counterÖsszesen7215674
.

Elérhetőség:

elerheteseg jm

iskola alma logo

nagyMo logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 54 vendég böngészi
Ma, Diána napja van. Holnap Vilhelmina napja lesz.