péntek, február 21, 2020
image image image image image image image image
Szabadidős foglalkozás 02.19. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten február 19-én Szabadidős foglalkozáson vehettek részt a kis óvodások.
Alapítványi bál A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány kuratóriuma, a Szülői Közösség és a Rákóczis nevelőtestület nevében szeretettel hívjuk és várjuk Önöket  2020. február 22-én, 19 órakor megrendezendő SZÜLŐK-NEVELŐK báljára.
Nyílt napok Iskolánkban idén február 4-5-én Nyílt Napot tartottunk. Ezen a két napon sok kisgyermek látogatott el hozzánk szüleivel együtt. Reggel Fáriné Boros Erika tagintézmény- vezető köszöntötte a szüleikkel érkező gyermekeket.
Környezetvédelmi fotópályázat Beküldendő: 2 darab fénykép, amely 1 jó illetve 1 rossz példát mutat be a környezetvédelemről. A képeket személyesen neked kell elkészíteni! A képekhez az elkészítés dátumát, helyszínét, illetve, hogy mi ebben a jó/rossz egy mondatban le kell írni! Beküldési határidő: 2020. március 10. iskolánk e-mail címére:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , névvel, osztállyal!
Szabadidős foglalkozás 01.29. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten január 29-én Szabadidős foglalkozásainkra vártuk az óvodásokat.
Lions érzékenyítő délután A Lions Club és a Kuti Optika nagy kedvezményt biztosít a szülőknek gyermekük szemüvegének megvásárlásában, valamint 15 diák szemüvegének teljes költségét vállalta a Lions Club. Az oroszlánok egy érzékenyítő napot szerveztek az iskolánk alsó diákjainak.
Táncversenyek Az IPDSO Táncverseny és a Fashion Street Dance, Hip-Hop Speed, FreeStyle és Rock and Show Táncversenyen iskonák csapatai több aranyérmet is nyertek.
Nyílt napok Kedves nagycsoportos óvodás! Szeretettel várunk szüleitekkel együtt 2019. február 4-én és 5-én NYÍLT NAPUNKRA, ahol megismerkedhettek a leendő elsős tanítókkal és az iskolai élet ízével. Részt vehettek az első két tanítási órán, és ha testnevelés órán is szeretnél velünk játszani, hozz magaddal tornacipőt!


A három félidős meccs

 

 

Kis csapat 5-6 osztályos diák indult a KTE pályára. Foci diákolimpián kellett játszaniuk két mérkőzést a városi döntőbe való jutásért. A szokásos csapatból jó pár alapember hiányzott, de ez a lelkesedésüket kicsit sem csökkentette.

diakolimpia.03

A helyszínen derült ki, hogy egy csapat nem jelent meg. Ez azt jelentette, hogy automatikusan továbbjutott az iskola csapata. Nagy öröm ide vagy oda, ha már kimentek a pályára, akkor játszottak egyet a Vásárhelyi csapatával - a másik továbbjutóval.

diakolimpia.09

Kiegyenlített edzőmérkőzés kerekedett ki a történetből. Egyik csapat sem tudott gólt rúgni a másiknak a rendes játékidőben, pedig jó pár tiszta helyzet volt.

diakolimpia.30

A harmadik félidőben - ami fociban nem igazán létezik - azonban a Vásárhelyi egy bomba góllal növelte az előnyt. Ez is lett sajnos a vége.

diakolimpia.18

A csapatunk azonban cseppet sem csüggedt. Lévén továbbjutottak, és nagyon szép támadófocit játszottak, csak a labda nem zörgettem meg egyszer sem a hálót, hanem állandóan a hatalmas kapus tornázta mindig ki valahogy… Ami késik, az nem múlik.. .Következőre majd a szerencse a mi oldalunkra áll…

diakolimpia.37


beisk20-21

kreta 

eugyintezes

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

PENZUGY

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa4583
mod_vvisit_counterTegnap3619
mod_vvisit_counterEzen héten23114
mod_vvisit_counterMúlt héten27875
mod_vvisit_counterEbben hónapban94271
mod_vvisit_counterMúlt hónapban142341
mod_vvisit_counterÖsszesen7918599
.

Elérhetőség:

elerhetoseg

iskola alma logo

nagyMo logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 49 vendég böngészi
Ma, Eleonóra és Zelmira napja van. Holnap Gerzson napja lesz.