péntek, február 21, 2020
image image image image image image image image
Szabadidős foglalkozás 02.19. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten február 19-én Szabadidős foglalkozáson vehettek részt a kis óvodások.
Alapítványi bál A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány kuratóriuma, a Szülői Közösség és a Rákóczis nevelőtestület nevében szeretettel hívjuk és várjuk Önöket  2020. február 22-én, 19 órakor megrendezendő SZÜLŐK-NEVELŐK báljára.
Nyílt napok Iskolánkban idén február 4-5-én Nyílt Napot tartottunk. Ezen a két napon sok kisgyermek látogatott el hozzánk szüleivel együtt. Reggel Fáriné Boros Erika tagintézmény- vezető köszöntötte a szüleikkel érkező gyermekeket.
Környezetvédelmi fotópályázat Beküldendő: 2 darab fénykép, amely 1 jó illetve 1 rossz példát mutat be a környezetvédelemről. A képeket személyesen neked kell elkészíteni! A képekhez az elkészítés dátumát, helyszínét, illetve, hogy mi ebben a jó/rossz egy mondatban le kell írni! Beküldési határidő: 2020. március 10. iskolánk e-mail címére:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , névvel, osztállyal!
Szabadidős foglalkozás 01.29. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten január 29-én Szabadidős foglalkozásainkra vártuk az óvodásokat.
Lions érzékenyítő délután A Lions Club és a Kuti Optika nagy kedvezményt biztosít a szülőknek gyermekük szemüvegének megvásárlásában, valamint 15 diák szemüvegének teljes költségét vállalta a Lions Club. Az oroszlánok egy érzékenyítő napot szerveztek az iskolánk alsó diákjainak.
Táncversenyek Az IPDSO Táncverseny és a Fashion Street Dance, Hip-Hop Speed, FreeStyle és Rock and Show Táncversenyen iskonák csapatai több aranyérmet is nyertek.
Nyílt napok Kedves nagycsoportos óvodás! Szeretettel várunk szüleitekkel együtt 2019. február 4-én és 5-én NYÍLT NAPUNKRA, ahol megismerkedhettek a leendő elsős tanítókkal és az iskolai élet ízével. Részt vehettek az első két tanítási órán, és ha testnevelés órán is szeretnél velünk játszani, hozz magaddal tornacipőt!


Kis Messi a csarnokban?

 

Hosszas egyeztetés után végre még egy meccset sikerült lejátszani a 3-os osztályfoci bajnokságon. A d-sek játszottak a c-sekkel. Izgalmas meccsnek ígérkezett, ugyanis mindkét csapatban akadt, akinek nem idegen a focilabda. Az első 5 perc erőfelmérés után egy pöttöm gyerek megtalálta a góllövő cipőjét.

DSC08985

Olyannyira, hogy futószalagon gyártotta a gólokat.Mire lecsillapodott volna a lelkes szurkolótábor újra kaptak alkalmat arra, hogy a hajrá feliratú papírjaikkal együtt ugrálva skandálják a hajrá 3.d-t. Na de vissza, ahhoz, aki miatt ilyen hangos volt a csarnok. A pöttöm focista – Krisztián – zsonglőrködött a labdával.

DSC08998

Egy csel jobbra, ketten szaladnak az ellenkező irányba, vissza csel, az utolsó védő is kijátszva… no de jön a kapus… semmi gond, az alig 32-es fekete cipő iszonyatosat csattan a labdán, ami centikkel a léc fölött száll el. A kapus által kidobott labdát Titi – aki szinte mindenütt ott volt- lefülelte és laza passzal továbbította is Krisztiánnak, aki ezúttal nem hibázott, és az alsó sarkot megcélozva bombázott… GÓLLL…

DSC09017

Még még még ennyi nem elég hangzott a lelátóról… Hasonló ütemben hol a kaput, hol a labdafogó hálót bombázva születtek a szebbnél szebb gólok… Nem számított, hogy kettő vagy három nála egy fejjel magasabb állja az útját…

DSC09022

A mérkőzés azonban nem egy emberről szól. A teljes csapat ki tett magáért. Szinte az egész pálya kék volt, mindenütt ott voltak. A küzdeni akarásuknak volt köszönhető, bár lehet, hogy egy kicsit belejátszott az XXL-es megkülönböztető mez is, ami pólóként és szoknyaként egyaránt tökéletesen funkcionálva jelezte a csapategységet.

DSC09027

Nem láthattunk volna ilyen szép meccset, ha nincs a Ádám, aki a védekezés tengelyében szinte minden labdára lecsapott. Titi aki hasonló eredményességgel csente el a labdákat az ellenféltől a középpályán, és természetesen Krisztofer, Bazsi és Dávid labdabiztossága is kellett a sikerhez.

DSC09091

Az ellenfél is küzdött amennyire kitelt tőle azonban a csapat nem volt a tökéletes összhangon, a csapatmunka helyett inkább az egyéni akciókkal próbálkoztak, ami nem sok eredményhez vezetett egy igazi „csapat” ellen.

DSC09097beisk20-21

kreta 

eugyintezes

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

PENZUGY

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa4540
mod_vvisit_counterTegnap3619
mod_vvisit_counterEzen héten23071
mod_vvisit_counterMúlt héten27875
mod_vvisit_counterEbben hónapban94228
mod_vvisit_counterMúlt hónapban142341
mod_vvisit_counterÖsszesen7918556
.

Elérhetőség:

elerhetoseg

iskola alma logo

nagyMo logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 52 vendég böngészi
Ma, Eleonóra és Zelmira napja van. Holnap Gerzson napja lesz.