péntek, február 21, 2020
image image image image image image image image
Szabadidős foglalkozás 02.19. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten február 19-én Szabadidős foglalkozáson vehettek részt a kis óvodások.
Alapítványi bál A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány kuratóriuma, a Szülői Közösség és a Rákóczis nevelőtestület nevében szeretettel hívjuk és várjuk Önöket  2020. február 22-én, 19 órakor megrendezendő SZÜLŐK-NEVELŐK báljára.
Nyílt napok Iskolánkban idén február 4-5-én Nyílt Napot tartottunk. Ezen a két napon sok kisgyermek látogatott el hozzánk szüleivel együtt. Reggel Fáriné Boros Erika tagintézmény- vezető köszöntötte a szüleikkel érkező gyermekeket.
Környezetvédelmi fotópályázat Beküldendő: 2 darab fénykép, amely 1 jó illetve 1 rossz példát mutat be a környezetvédelemről. A képeket személyesen neked kell elkészíteni! A képekhez az elkészítés dátumát, helyszínét, illetve, hogy mi ebben a jó/rossz egy mondatban le kell írni! Beküldési határidő: 2020. március 10. iskolánk e-mail címére:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , névvel, osztállyal!
Szabadidős foglalkozás 01.29. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten január 29-én Szabadidős foglalkozásainkra vártuk az óvodásokat.
Lions érzékenyítő délután A Lions Club és a Kuti Optika nagy kedvezményt biztosít a szülőknek gyermekük szemüvegének megvásárlásában, valamint 15 diák szemüvegének teljes költségét vállalta a Lions Club. Az oroszlánok egy érzékenyítő napot szerveztek az iskolánk alsó diákjainak.
Táncversenyek Az IPDSO Táncverseny és a Fashion Street Dance, Hip-Hop Speed, FreeStyle és Rock and Show Táncversenyen iskonák csapatai több aranyérmet is nyertek.
Nyílt napok Kedves nagycsoportos óvodás! Szeretettel várunk szüleitekkel együtt 2019. február 4-én és 5-én NYÍLT NAPUNKRA, ahol megismerkedhettek a leendő elsős tanítókkal és az iskolai élet ízével. Részt vehettek az első két tanítási órán, és ha testnevelés órán is szeretnél velünk játszani, hozz magaddal tornacipőt!


Mikulás verseny ovisoknak

 

Pöttöm kisfiú piros sapkában egy padon egyensúlyoz piros csomaggal a kezében… Zöld felsős kislány szintén mikulás sapkában egy plüs macit egyensúlyoz a hasán, és rák járásban közlekedik…

OVI.KUPA.039

A terülj-terülj asztalkán csoki mikulások, számtalan játék, és egy hatalmas - azzal a bizonyos piros sapkával ellátott- kupa várja a gazdáját … Nem állt a feje tetejére az iskola... Ez az ovisok Mikulás versenye....

OVI.KUPA.029

Lassan 10 éve kerül megrendezésre iskolánkban a hagyományosnak tekinthető, óvodásoknak szóló játékos sportverseny. Évente kétszer rendezzük ősszel és tavasszal. Négy éve már vándorkupáért ,,küzdenek” a kicsik.

OVI.KUPA.065

A szervezést az 1-2. osztályos munkaközösség végzi a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány  és a Fogódzó Egyesület támogatásával. Kecskemét összes óvodáját meghívjuk egy közös, jó kedvvel, örömmel teli játékra. Ezt minden évben el is fogadja 8-10 óvoda. Idén 7 óvoda 8 csoporttal vett részt ezen a délelőttön. 80 óvodás kisgyerek jókedve töltötte be a Sportcsarnokunkat.

OVI.KUPA.026

A 2010. december 1-én szervezett verseny helyezései:

I. helyezett: Forradalom utcai Óvoda

OVI.KUPA.119

II. helyezett: Hosszú utcai Óvoda

III. helyezett: Árpádvárosi Óvoda 1. csoport

 OVI.KUPA.078

IV. helyezett: Szent Miklós úti Óvoda

V. helyezett: Bíró Lajos utcai Óvoda

OVI.KUPA.080

VI. helyezett: Izsáki úti Óvoda

VII. helyezett: Árpádvárosi Óvoda 2. csoport

OVI.KUPA.057

VIII. helyezett: Szabadkai úti Óvoda

OVI.KUPA.072

 


beisk20-21

kreta 

eugyintezes

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

PENZUGY

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa4688
mod_vvisit_counterTegnap3619
mod_vvisit_counterEzen héten23219
mod_vvisit_counterMúlt héten27875
mod_vvisit_counterEbben hónapban94376
mod_vvisit_counterMúlt hónapban142341
mod_vvisit_counterÖsszesen7918704
.

Elérhetőség:

elerhetoseg

iskola alma logo

nagyMo logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 58 vendég böngészi
Ma, Eleonóra és Zelmira napja van. Holnap Gerzson napja lesz.