szerda, szeptember 18, 2019
image image image image image image image image
Kisboldogasszony ünnepe Kisboldogasszony ünnepe alkalmából a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Fornetti Pékség felajánlásával iskolánk alsó tagozatos diákjai szeptember 9-én ajándékcsomagot kaptak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársaitól.
Tanév rendje 2019/2020 A tanév rendje olvasható itt. Szülői értekezletek, fogadóórák, szünetek, rendezvények és minden fontos dátum...
Az állatmesék világa - EFOP tábor 2019. június 17-21. között első alkalommal került megrendezésre az EFOP pályázat keretein belül „Az állatmesék világa” című művészeti nevelés tábor. A táborban 25 gyermek vett részt iskolánk 1. és 2. évfolyamából.
Parádi tábor - EFOP A  táborban a közös erőkifejtés, a mozgáskoordinációs gyakorlatok által a gyerekek komplex fejlődésen mentek keresztül; a tisztelet, a megbecsülés, az akaraterő, a teherbíróképesség, a belső fegyelem kialakul, állóképességük, ügyességük folyamatosan javul. A versenyek és játékok során javul a gyerekek önismerete, együttműködő képessége, önkifejező képessége, kreativitása, alkotókészsége.
Ha én felnőtt volnék - EFOP TÁBOR A programban a gyerekek sokféle ajándékot és használati tárgyat kaptak a heti feladataikhoz, és a táborban sok-sok ajándékkal és mosollyal lettek gazdagabbak. A szülők elégedetten hozták minden nap gyermekeiket, és vitték haza a hét során. Sok-sok kép készült a heti eseményekről, melyből ízesítésképpen mutatunk néhányat.
Blog készítés rejtelmei - EFOP tábor Célunk volt ezek mellett, hogy a gyerekek legyenek képesek felismerni, megkülönböztetni a különböző típusú blogokat. Legyenek képesek a netikett szabályait betartva kommunikálni, véleményt kifejezni és sablonok alapján, vagy akár a nélkül saját, tematikus blogot vagy weboldalt létrehozni, arra tartalmat feltölteni.
Így kerek a világ! - EFOP tábor A tábor főprofilja a kézilabda volt, mellette voltak kisebb etapok a többi sportág megismerésére: napindító foglalkozás, akadálypálya építése és „szabadlabda idő”. Utóbbi keretein belül felállítottuk az összes sportág pályáját, mindenki annyi időt tölthetett az adott pályán, amennyi akart.
Összetartozás napja Ismét együtt énekelték a kecskeméti, nagyváradi és sepsiszentgyörgyi diákok a Tavaszi szél vizet áraszt népdalt a nemzeti összetartozás napján tartott rendezvényen, a Rákóczi iskolában.


Mikulás verseny ovisoknak

 

Pöttöm kisfiú piros sapkában egy padon egyensúlyoz piros csomaggal a kezében… Zöld felsős kislány szintén mikulás sapkában egy plüs macit egyensúlyoz a hasán, és rák járásban közlekedik…

OVI.KUPA.039

A terülj-terülj asztalkán csoki mikulások, számtalan játék, és egy hatalmas - azzal a bizonyos piros sapkával ellátott- kupa várja a gazdáját … Nem állt a feje tetejére az iskola... Ez az ovisok Mikulás versenye....

OVI.KUPA.029

Lassan 10 éve kerül megrendezésre iskolánkban a hagyományosnak tekinthető, óvodásoknak szóló játékos sportverseny. Évente kétszer rendezzük ősszel és tavasszal. Négy éve már vándorkupáért ,,küzdenek” a kicsik.

OVI.KUPA.065

A szervezést az 1-2. osztályos munkaközösség végzi a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány  és a Fogódzó Egyesület támogatásával. Kecskemét összes óvodáját meghívjuk egy közös, jó kedvvel, örömmel teli játékra. Ezt minden évben el is fogadja 8-10 óvoda. Idén 7 óvoda 8 csoporttal vett részt ezen a délelőttön. 80 óvodás kisgyerek jókedve töltötte be a Sportcsarnokunkat.

OVI.KUPA.026

A 2010. december 1-én szervezett verseny helyezései:

I. helyezett: Forradalom utcai Óvoda

OVI.KUPA.119

II. helyezett: Hosszú utcai Óvoda

III. helyezett: Árpádvárosi Óvoda 1. csoport

 OVI.KUPA.078

IV. helyezett: Szent Miklós úti Óvoda

V. helyezett: Bíró Lajos utcai Óvoda

OVI.KUPA.080

VI. helyezett: Izsáki úti Óvoda

VII. helyezett: Árpádvárosi Óvoda 2. csoport

OVI.KUPA.057

VIII. helyezett: Szabadkai úti Óvoda

OVI.KUPA.072

 

kreta 

eugyintezes

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa4092
mod_vvisit_counterTegnap5509
mod_vvisit_counterEzen héten13707
mod_vvisit_counterMúlt héten35735
mod_vvisit_counterEbben hónapban86799
mod_vvisit_counterMúlt hónapban133582
mod_vvisit_counterÖsszesen7215773
.

Elérhetőség:

elerheteseg jm

iskola alma logo

nagyMo logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 75 vendég böngészi
Ma, Diána napja van. Holnap Vilhelmina napja lesz.