péntek, szeptember 24, 2021
image image image image image image image image
Rákóczisok lettünk Az idei évben is sajátos, meghitt hangulatú volt az első osztályosok avatása. A rádión közvetített tanévnyitó után az aulában került sor a ceremóniára, melyet Fáriné Boros Erika igazgatónő kedves, bíztató szavai nyitottak meg.
Papírgyűjtés eredménye A Kecskeméti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában 2021. szeptember 9-én sikeresen lezajlott az idei tanév papírgyűjtése.  Köszönjük a gyerekek, szülők, pedagógusok segítségét, lelkesedését, fáradozását és türelmét! 
Környezetbarát udvartakarítás Iskolánk udvartakarítása lelkes csapattal valósult meg. Ősztől-nyárig rendezett udvarral szeretnénk büszkélkedni. Első körben a szemetet, fémet, törmeléket és zöldhulladékot szedtük össze. Mindannyiunk nevében köszönjük a jó hozzáállást és a segítőkészséget.
Honnan ”ered” a csapvíz? Miért mondják: az ivóvíz a legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer? Iskolánk meghívást kapott a Bácsvíz Zrt-től, hogy tájékozódhassunk mindennapi ivóvizünk előállításáról.
Tanév rendje 2021/2022 A tanév rendje olvasható itt. Szülői értekezletek, fogadóórák, szünetek, rendezvények és minden fontos dátum...
Tervezet, a járványhelyzet alakulásától függően változhat!
Díjátadás Intézményünk a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola még februárban meghirdetett egy rajzversenyt a leendő első osztályos gyerekek körében. A megadott téma a kedvenc farsangi jelmezem volt. A rajzversenyre beérkezett alkotásokból az iskola kiállítást rendezett. A rajzokat a főbejárat melletti ablakokon lehetett megcsodálni.
Sikeres nyelvvizsgák A 2020/2021. tanévben több sikeres nyelvvizsgát tettek tanulóink. Szívből gratulálunk a kiemelkedő teljesítményükhöz.
Újra! Használom! Újrahasználom! Mindannyian törekszünk, hogy minél kevesebb hulladékot halmozzunk fel. A kreatív újrahasznosítás jegyében iskolánk 2.a osztályos tanulói kihívással egybekötött kiállítást rendezett, melyen hat osztály vett részt.


Díjátadás

Intézményünk a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola még februárban meghirdetett egy rajzversenyt a leendő első osztályos gyerekek körében.

dijatado.13

A megadott téma a kedvenc farsangi jelmezem volt.

dijatado.11

A rajzversenyre beérkezett alkotásokból az iskola kiállítást rendezett. A rajzokat a főbejárat melletti ablakokon lehetett megcsodálni.

dijatado.15

A járványhelyzetre tekintettel hagyományos módon nem kerülhetett sor a személyes találkozásra a gyerekekkel, ezért a beiskolázási program részeként meghirdetett Rákóczis szerdák helyett, tanítóink digitális formában küldték el az óvodásoknak a feladatokat.

dijatado.07

Ebben a játékban is nagy számban vettek részt a gyerekek szüleikkel együtt.

dijatado.02

Azok, akik minden feladatot hibátlanul teljesítettek jutalomban részesültek.

dijatado.01

Az oklevelek mellé a gyerekek könyveket is kaptak.

dijatado.03

Az ünnepélyes díjátadásra ma délután került sor.

dijatado.04

Minden kedves résztvevőnek és díjazottnak ezúton is gratulálunk!

dijatado.06

A rajzverseny díjazottjai:

dijatado.08

I. Sülei Lili Lea ( Hosszú utcai óvoda)

II. Tóth Bella, Ferenczy Dániel (Ceglédi úti óvoda)

III. Dongó Helga Gizella (Hosszú utcai óvoda)

dijatado.09

         Játékos feladatok versenyének két győztese: Oláh Adrienn Lara (Szivárvány óvoda), Vakulya Zsombor (Árpád városi óvoda)

 dijatado.10

 fotók-szöveg: Borsos Andrea

dijatado.12

dijatado.14

Ki olvas minket?

Oldalainkat 36 vendég böngészi
Ma, Gellért és Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina és Kende napja lesz.