péntek, január 18, 2019
image image image image image image image image
Rákóczis Szerdák-szabadidős foglalkozások Januán 16-án szerdán a Rákóczis Szerdák keretén belül a szabadidős foglalkozásokon vehettek részt a hozzánk érkező óvodások...
Kölyökatlétika verseny Január 16-án szerdán került megrendezésre a beiskolázási programunk egyik sportrendezvénye a Kölyökatlétika. Idén az Árpádvárosi, a Kálmán Lajos utcai, a Piarista óvoda, a Tündérkert, a Teknősvár, és a Hosszú utcai óvoda gyermekei vettek részt foglalkozásunkon. Fáriné Boros Erika tagintézmény-vezető ünnepélyes megnyitója után egy közös bemelegítéssel hangolódott rá mindenki a versenyre, a gyakorlatokat iskolánk két negyedikes diákja mutatta be az ovisoknak.
Nálunk forgatott az M1 Nálunk forgatott a helyi televízió, és az országos médiában is megjelentünk (M1). Nagy hangsúlyt fektetünk a mindennapokban az egészséges életmódra való nevelés...
Erzsi néni 100. születésnapjára Különleges kérést tett közzé decemberben a Magyar Máltai Szeretetszolgálat egyik dolgozója. Felhívását mi is olvastuk a Szeretlek Magyarország weboldalon, illetve a Facebookon. Iskolánk sok alsós tanulója nevében küldtük ERZSI néni közelgő 100. születésnapja alkalmából szívünk minden melegével megírt jókívánságainkat.
Sulikuckó 01.09. Idén újra elkezdődött a várva várt beiskolázási programunk a Sulikuckó. Január 9-én három óvodából 42 kigyermek jött el hozzánk. Az óvodások különböző kézműves foglalkozásokon vettek rész.
Iskolai Karácsonyi Műsor Iskolánk karácsonyi műsorát idén a 3. a osztálytól és iskolánk kiskórusától kaptuk. Jókai Mór Melyiket a kilenc közül novelláját adták elő. Az előadás megható volt, a gyerekek teljes beleéléssel, nagyon ügyesen adták elő a darabot, könnyeket csalva szemünkbe.
KMJV Önkormányzata karácsonyi műsor December 18-án délután sok kis gyerek gyűlt össze a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnokában. KMJV Önkormányzatának 13. választókörzete támogatásával Kovács Ferenc Önkormányzati Képviselő Úr szervezésében, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti csoportja közreműködésével került megrendezésre a Karácsonyi Műsor.
Miért a Rákóczi iskola? Haladva a kor igényeivel, az iskola kibővítette és új tartalommal töltötte meg az eddig is meglevő irányultságait. A 2018/2019-es tanévben két idegen nyelvi, egy angol és egy német és egy testnevelés-sport irányultságú osztályt szeretnénk indítani a KTE Labdarúgó Akadémiával együttműködve.

12.09.06.

Müller Mónika

Végzettségeim:         Tanítóképző Főiskola , Kecskemét

                                                           - általános iskolai tanító szak

                                                           - óvodapedagógus szak

                                    Kereskedelmi és Gazdasági Főiskola, Szolnok    

 - közgazdász szak

 Bemutatkozás:  Pályakezdőként 1993-ban a Kodály Zoltán Ének - Zenei Általános Iskolában helyezkedtem el,tanító,főiskolai hallgatók szakvezetője voltam.

 Pár év kihagyás után, 2008-ban a nagykőrösi Kolping Katolikus Általános Iskolába kerültem, ahol 1. és 2. osztályban minden tantárgyat
( testnevelés kivételével ) osztályfőnökként tanítottam, fejlesztettem a tanulási nehézségekkel küzdő tanulókat.

 Az elmúlt években nyitott voltam minden új iránt, folyamatosan képeztem magam:mozgásterápiai tanfolyamon , a tanulási nehézségek megelőzésére és oldására. Meixner - féle olvasástanítási továbbképzésen az eredményesebb olvasni tudás érdekében.

 Jelenleg 2. osztályban magyart és testnevelést tanítok.

Szívügyem a rám bízott gyermekek értelmi és érzelmi nevelése.Sok szeretettel és türelemmel igyekszem tudásom legjavát átadni.plakat2019

kreta 

logo

CHILDREN2020

erasmusplus

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa119
mod_vvisit_counterTegnap6001
mod_vvisit_counterEzen héten33731
mod_vvisit_counterMúlt héten34368
mod_vvisit_counterEbben hónapban85017
mod_vvisit_counterMúlt hónapban107037
mod_vvisit_counterÖsszesen6093892
.

Elérhetőség:

elerheteseg jm

iskola alma logo

hatartalanul logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 49 vendég böngészi
Ma, Sára és Márió napja van. Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.