hétfő, március 25, 2019
image image image image image image image image
Rákóczi nyomában kirándulás A Honvédelmi Sportszövetség pályázatának részeként március 19-20-án 40 rákóczis diák indult útnak, hogy a fejedelem életében fontos szerepet játszó várakat látogassanak meg. Az utazás előtt kiselőadásokat készítettek a várak történetéről.
Mezei futás diákolimpia Kiemelkedő eredmények születtek a diákolimpián mezei futóverseny számban. Gratulálunk a II. és a IV. korcsoportos lánycsapatunk minden tagjának a szép eredményekért.
Mosolygó fogacskák pályázat Iskolánk két osztálya is indult a DM által szervezett „Mosolygó fogacskák” pályázaton. A pályázatokat az iskola honlapjáról is lehet támogatni, az alábbi linkek segítségével. Nagyon szépen köszönjük előre is!
Az első mobilitás Dániában 2018. október 30-november 1-je között Mészáros Zita tanárnő és én, mint projektkoordinátor Galtenbe, Dániába utaztunk, hogy részt vegyünk az első megbeszélésen a Stjærskolen nevű partneriskolában. Az zenés-játékos fogadó műsoron lehetőségünk nyílt találkozni az iskola tanulóival és tanáraival...
Mozgó Diák Prezentációkészítő verseny Az első forduló témája: „Így tanulj a YouTube-on!” A megadott témát az iskolánk szemüvegén keresztül szeretnénk bemutatni, ehhez adatokra lenne szükségünk. Kérjük mindazok segítségét, akiknek van tanulási tapasztalatuk a YouTobe-on, töltsék ki kérdőívünket!
SZAVAZÁS
Városi német nyelvi verseny Ebben a tanévben harmadszor került megrendezésre a német nyelvi verseny iskolánkban, melyen a 7. 8. osztályos gyermekek mérhették össze nyelvi felkészültségüket. A gyermekek különböző nyelvi felkészültséggel érkeztek, ezért 4 különböző csoportot hoztunk létre, ahol mindenki a tudásának megfelelő társakkal versenyezhetett.
Beiratkozás Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2019/2020. tanévre történő általános iskolai beíratásokra az alábbi időpontokban kerül sor:
2019. április 11. (csütörtök) 8.00 órától 19.00 óráig
2019. április 12. (péntek) 8.00 órától 19.00 óráig

Rákóczis Szerdák-szabadidős foglalkozások Januán 16-án szerdán a Rákóczis Szerdák keretén belül a szabadidős foglalkozásokon vehettek részt a hozzánk érkező óvodások...

12.09.06.

Vidáné Tóth Beatrix

Bea néni

Vidáné Tóth Beatrixnek hívnak. 2006-ban végeztem a kecskeméti Tanítóképző Főiskola testnevelés műveltségterületén. A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában hatodik éve dolgozom. Jelenleg 2. osztályosok magyar nyelv és irodalom, testnevelés tanítója vagyok, emellett a 6. osztályban tanítok testnevelést, valamint 2-4. évfolyamon játékos sportot. A gyerekekkel való foglalkozás nagy örömet jelentett számomra.

Célom egy nyugodt, szeretetteljes légkör megteremtése, az óvodából az iskolába történő zökkenőmentes átlépés biztosítása a gyermekek számára.

Feladatomnak tekintem, hogy nyitott szívű és gondolkodású, érdeklődő gyerekek kerüljenek ki a kezem alól. A gyermekek félelmek nélkül lépjenek be reggelenként az osztályba, s a tanulás során sok játékkal, vidámsággal, érdekes dolgokkal találkozzanak és biztonságban érezzék magukat.

Fontos számomra, hogy megtaláljam, melyik gyermek miben ügyes, tehetséges. Szeretek jó csapatban együtt dolgozni, küzdeni és örülni a sikereknek a gyerekekkel, szülőkkel.

Szeretettel várom a leendő elsősöket!plakat2019

kreta 

eugyintezes

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1961
mod_vvisit_counterTegnap5389
mod_vvisit_counterEzen héten1961
mod_vvisit_counterMúlt héten35415
mod_vvisit_counterEbben hónapban124395
mod_vvisit_counterMúlt hónapban135750
mod_vvisit_counterÖsszesen6419413
.

Elérhetőség:

elerheteseg jm

iskola alma logo

hatartalanul logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 120 vendég böngészi
Ma, Irén és Írisz napja van. Holnap Emánuel napja lesz.