hétfő, június 25, 2018
image image image image image image image image
Grosics kupa Iskolánk rendszeres részvevője a Grosics kupának, amelyet Lakiteleken a Népfőiskola festői környezetében rendeznek meg. A mérkőzés után a fiúk lubickolhattak egyet a medencékben és este megnéztük közösen az Európa Liga döntőt.
Rákóczi Projekt Hét Iskolánk már márciusban lázasan készült névadójának II. Rákóczi Ferenc születésének évfordulójára. Diákjaink, színes óriás plakátokat készítettek, ezzel felidézve Rákóczi életének helyszíneit gyermekkorától egészen haláláig követve. A remekművekből az iskola aulájában egy kiállítás készült...
II. Rákóczi megemlékezés Iskolánk névadója II. Rákóczi Ferenc tiszteletére április 16-án ünnepséget rendeztünk. A színvonalas műsort az 5. b osztály adta elő. Diákjaink virágot helyeztek el, és emlékeztek a fejedelmet ábrázoló szobornál...
Meghívó leendő elsősöknek Ezúton szeretnénk meghívni az iskolánkba jelentkezett leendő elsős tanulókat, szüleiket és testvéreiket a 2018. április 21-én 9 órakor kezdődő iskolánk névadójának tiszteletére rendezett felvonulásunkra. Indulás az iskola elől.
Beiskolázási Program a Rákócziban A nap zárásaként iskolánk vendége Juhász Roland a Videoton játékosa, 95-szörös magyar válogatott futballista az egészséges életmóddal kapcsolatban adott jó tanácsokat a gyerekeknek, majd beszállt egy közös focizásba az óvodásokkal és iskolánk sport osztályába járó gyerekekkel.
Rákóczis-szerda Gyere Te is a Rákócziba! Ismét indul a tavalyi tanévben nagy sikerű Rákóczis-szerda programsorozatunk - Iskolaváró Sulikuckó és Szabadidős foglalkozások - a nagycsoportos óvodások részére - 2017. XI. 15-én 16.00 órakor. A foglalkozásokra jelentkezni lehet az iskola titkárságán telefonon vagy email-ban.
Miért a Rákóczi iskola? Haladva a kor igényeivel, az iskola kibővítette és új tartalommal töltötte meg az eddig is meglevő irányultságait. A 2018/2019-es tanévben két idegen nyelvi, egy angol és egy német és egy testnevelés-sport irányultságú osztályt szeretnénk indítani a KTE Labdarúgó Akadémiával együttműködve.
Sportosztályunk A sportosztályunk 22 fővel, 14 fiú futballista palántával és 8 kézilabdázni vágyó leánnyal indult el. A többi osztályhoz képest eltérés, hogy nálunk 6 testnevelés óra van, ennek keretében 2 órában bontásban a gyerekek a sportáguknak megfelelő képzésben részesülnek...

12.09.06.

Vidáné Tóth Beatrix

Bea néni

Vidáné Tóth Beatrixnek hívnak. 2006-ban végeztem a kecskeméti Tanítóképző Főiskola testnevelés műveltségterületén. A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában hatodik éve dolgozom. Jelenleg 2. osztályosok magyar nyelv és irodalom, testnevelés tanítója vagyok, emellett a 6. osztályban tanítok testnevelést, valamint 2-4. évfolyamon játékos sportot. A gyerekekkel való foglalkozás nagy örömet jelentett számomra.

Célom egy nyugodt, szeretetteljes légkör megteremtése, az óvodából az iskolába történő zökkenőmentes átlépés biztosítása a gyermekek számára.

Feladatomnak tekintem, hogy nyitott szívű és gondolkodású, érdeklődő gyerekek kerüljenek ki a kezem alól. A gyermekek félelmek nélkül lépjenek be reggelenként az osztályba, s a tanulás során sok játékkal, vidámsággal, érdekes dolgokkal találkozzanak és biztonságban érezzék magukat.

Fontos számomra, hogy megtaláljam, melyik gyermek miben ügyes, tehetséges. Szeretek jó csapatban együtt dolgozni, küzdeni és örülni a sikereknek a gyerekekkel, szülőkkel.

Szeretettel várom a leendő elsősöket!


Ki olvas minket?

Oldalainkat 73 vendég böngészi
Ma, Vilmos napja van. Holnap János és Pál napja lesz.