vasárnap, július 21, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2024/rendőrségi%20nyiltnap/1.jpg
image image image image image image image image
Nemzeti Összetartozás Napja Nemzeti Összetartozás Napja iskolánkban.
Fenntarthatósági témahét - Föld napja FENNTARTHATÓSÁGI TÉMAHÉT - FÖLD NAPJA április 22.   A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”
Rendőrségi nyílt nap Rendőségi nyílt napon vett részt iskolánk 6. évfolyama.
Fogódzó Gála Április 19-én pénteken hagyományainkhoz híven 21. alkalommal ismét megrendezésre került a Fogódzó Gyermek Segélyezési Egyesület által szervezett, iskolai Gála műsor.
Angol nyelvi ügyeskedő verseny A Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ebben a tanévben is megrendezte a városi szintű, Angol nyelvi ügyeskedő versenyét az 5-6. évfolyamos tanulók számára. 
Szlovén diákok látogatása a Rákócziban A Rákóczi-héten, az Erasmus+ projekt keretében, az OŠ Rudolfa Maistra iskolából, Šentilj faluból, Szlovéniából 10 tanuló és 2 kísérőtanár látogatott el iskolánkba 2024. március 18-22-e között.
Táncverseny Csömörön Tánciskolás verseny volt a Rákóczis táncosokkal 2024. február 10-én vasárnap.
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.

24.04.20.

Fogódzó Gála

Április 19-én pénteken   hagyományainkhoz híven 21.alkalommal ismét megrendezésre került a Fogódzó Gyermek Segélyezési Egyesület által szervezett, iskolai Gála műsor.

Mottó a " Föld körül" volt.

Most is csodálatos, kreatív, vicces produkciók születtek. Kis ízelítő a műsorból:

3jó

7jó


A Gálából származó bevételt az Fogódzó Gyermek Segélyezési Egyesület kapta, melyből iskolánk diákjainak támogatást biztosítanak különböző célokra.

1jó


5jó

Vendégeink között köszönthettük Dr. Szeberényi Gyula Tamás Országgyűlési Képviselőt, Király József Önkormányzati Képviselőt, a Kecskeméti Tankerületi Központ képviseletében Terecskei Emőkét, a Kecskeméti Szent László Lion’s Klub képviseletében Dr. Herold Józsefet és Harsányi Zsuzsannát, iskolánk nyugdíjas pedagógusait, a Kápolna utca Nyugdíjas klub tagjait, valamint Nyíri Csilla és Müller Mónika pedagógusokat, akik előző években elnökei voltak a Fogódzó Gyermek Segélyezési Egyesületnek.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 152 vendég böngészi
Ma, Dániel és Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.