kedd, június 25, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2024/rendőrségi%20nyiltnap/1.jpg
image image image image image image image image
Nemzeti Összetartozás Napja Nemzeti Összetartozás Napja iskolánkban.
Fenntarthatósági témahét - Föld napja FENNTARTHATÓSÁGI TÉMAHÉT - FÖLD NAPJA április 22.   A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”
Rendőrségi nyílt nap Rendőségi nyílt napon vett részt iskolánk 6. évfolyama.
Fogódzó Gála Április 19-én pénteken hagyományainkhoz híven 21. alkalommal ismét megrendezésre került a Fogódzó Gyermek Segélyezési Egyesület által szervezett, iskolai Gála műsor.
Angol nyelvi ügyeskedő verseny A Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ebben a tanévben is megrendezte a városi szintű, Angol nyelvi ügyeskedő versenyét az 5-6. évfolyamos tanulók számára. 
Szlovén diákok látogatása a Rákócziban A Rákóczi-héten, az Erasmus+ projekt keretében, az OŠ Rudolfa Maistra iskolából, Šentilj faluból, Szlovéniából 10 tanuló és 2 kísérőtanár látogatott el iskolánkba 2024. március 18-22-e között.
Táncverseny Csömörön Tánciskolás verseny volt a Rákóczis táncosokkal 2024. február 10-én vasárnap.
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.

23.03.13.

Tavaszi Táncház

Beiskolázási programunk részeként március 11-én szombaton egy Tavaszköszöntő Tácházba invitáltuk a nagycsoportos óvodásokat.

DSC03623

Az iskolánkba érkező gyerekeket kézműves foglalkozások várták. Lehetett kokárdát, pillangót, papírsárkányt és tűzgolyót is készíteni. Az ovisok nagyon lelkesek, ügyesek voltak. A legnagyobb tetszést a tűzgolyó aratta, amit a gyerekek gyorsan ki is próbáltak. Dobálták a folyósón, de még az emeletről is lehetőségük nyílt a megröptetésére Tamás bácsi segítségével.

DSC03710

Vendégeink körében a tavaszi tulipános selfie falunk is nagy sikert aratott.

DSC03631

A kreatív foglalkozás után jöhetett a délelőtt fénypontja a tánc. Az elején kicsit bátortalanabbak voltak a gyerekek, de aztán egyre jobban megtetszett nekik.

DSC03710

Aki csatlakozott a táncos mulatsághoz új lépéseket is megtanulhatott tánctanárainktól Ági nénitől és leánykájától Bettitől. A résztvevők nagyon lelkesek voltak, a gyerekek szülőkkel együtt ropták a táncot.

DSC03758

Rendezvényünkön mindenki nagyon jól érezte magát, fergeteges volt a hangulat. Egy vidám délelőttöt töltöttünk együtt.

DSC03856

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődő nagycsoportos óvodást március 22-én szerdán az utolsó Sulikuckónkra!

DSC03891

fotók-szöveg: Borsos Andrea

Ki olvas minket?

Oldalainkat 36 vendég böngészi
Ma, Vilmos napja van. Holnap János és Pál napja lesz.