kedd, október 26, 2021
image image image image image image image image
Köszönetkoncert a Rendőrségnek A kecskeméti gyerekeknek már második alkalommal sikerült meglepnie a megyeszékhelyi rendőröket. A járőrök az iskolakezdés időszakában a napi oktatás kezdetekor és befejezésekor segítették a zebrán történő biztonságos közlekedést. SAJTÓMEGJELENÉS
Szüreti táncház Beiskolázási programunk részeként október 16-án szombaton egy Szüreti Tácházba invitáltuk a nagycsoportos óvodásokat, valamint az első és másodikos kis diákjainkat.
Szabadidős foglalkozás 10.13. Beiskolázási programunk része a Rákóczis Szerda, melynek keretében ezen a héten Szabadidős foglalkozáson vettek részt a kis óvodások. A gyerekek egyik csoportja robotika foglalkozásra kapcsolódott be, a másik csoport egy kis mesét dolgozott fel a tanító néni segítségével.
Fizess Mosollyal! Iskolánk pedagógusai és diákjai karitatív kihívást kezdeményeztek 2017-ben a „Fizess Mosollyal!” - jótékonysági lánccal. Folyamatos kihívásoknak tettünk eleget, melyet nem csak közvetlen környezetünk tapasztalhatott meg. Az idén is folytatódik amelynek célja, hogy önzetlen segítséget, támogatást nyújtsunk bárkinek, akinek erre szüksége van. Segítségünkért egy mosolyt kérünk cserébe.
Bozsik program II. korcsoport A gyerekek már nagyon várták, hogy megmutathassák, mennyit fejlődtek ez alatt a hosszú idő alatt. A 3-4-es korosztályban iskolánkból több, mint negyven gyermek (köztük egy lánycsapat is) vett részt a program első fordulójában, ahol a lelkesedés és a küzdelem mellett a gyerekek fejlődése is szembetűnő volt.
Sulikuckó 10.06. Idén újra elkezdődött a várva várt beiskolázási programunk. Október 6-án az Iskolaváró Sulikuckóra Kecskemét több óvodájából jöttek hozzánk a gyerekek. Az óvodások különböző foglalkozásokon vettek részt, miközben megismerkedtek a leendő elsős tanítóinkkal és az iskolai környezettel is barátkozhattak. A gyerekek már alig várták, hogy jöhessenek, boldogan érkeztek hozzánk.
A biztonság az első A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. által megrendezésre kerülő „Road Safety, a biztonság az első” program 2021. október 1-én iskolánkból 3 osztály vett részt. Csodálatos délelőtt kerekedett a programból.
Őszi Erzsébet táborok Iskolánk felső tagozatosai szeptemberben, három különböző turnusban tölthettek el 3 csodaszép őszi napot Zánkán. Részt vettek csapatépítő programon, koncerten, discoban, vicces fizikai, kémiai kísérleteket bemutató interaktív előadáson. Kirándultak, túráztak a Káli medencében, játszottak, sportoltak a szabadban. Nagy élmény volt a karantén után újra kimozdulni és felhőtlenül együtt lenni.

21.06.24.

Sikeres nyelvvizsgák

 

A 2020/2021. tanévben több sikeres nyelvvizsgát tettek tanulóink.

IMG 20210618 165316 1

Adler Kende 8.d              komplex középfokú, angol nyelvvizsga

                                        komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

Horváth Zalán 8.b          komplex középfokú, angol nyelvvizsga

                                        komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

Juhász Réka 8.b             komplex középfokú, angol nyelvvizsga

                                        komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

Budai Tibor Bence 8.b     komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

Czakker Ferenc 8.b           komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

Czár Ajsa Anna 8.b           szóbeli alapfokú, angol nyelvvizsga

Horváth Hanna 8.b           komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

Nagy Bence 8.b                 írásbeli alapfokú, angol nyelvvizsga

Nagy Kristóf 8.b               szóbeli alapfokú, angol nyelvvizsga

Rück Renáta 8.d               komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

Sörös Márk 8.b                 komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

Sutus-Juhász Tibor 8.b     komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

 

 

 

Ki olvas minket?

Oldalainkat 200 vendég böngészi
Ma, Dömötör napja van. Holnap Szabina napja lesz.