csütörtök, szeptember 24, 2020
image image image image image image image image
Petőfi Sándor Szavalóverseny Iskolánk évek óta minden év tavaszán megrendezi a Petőfi Sándor Szavalóversenyt. A koronavírus-járvány miatt ezt a versenyt március 11-én nem tudtuk megtartani. A rendezvényre 2020. szeptember 22-én kedden került sor. A verseny a Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának Városi Támogatási Programja részeként került megrendezésre. Hiros.hu cikk.
Ebéddel kapcsolatos információk Ebédrendeléssel, lemondással és fizetéssel kapcsolatos információk olvashatók itt.
Középiskolák nyílt napjai Kedves Nyolcadikosok! Kedves Szülők! A Kecskemét környéki középiskolák 2020/2021-as tanévre várhatóan meghirdetett nyílt napjairól lehet itt tájékozódni.
Környezetvédelmi fotópályázat értékelése A járvány miatti iskolabezárás okán szeptemberre voltunk kénytelenek elhalasztani. Remélem továbbra is kritikus szemmel nézitek a környezetetekben előforduló jó és rossz példákat! Hogy tanuljunk belőlük, próbáljuk a jókat ellesni a kártékonyakat megváltoztatni, elkerülni.  
Szeptember 1-től érvényes szabályok Tisztelt Szülők, a szeptember 1-től érvényes különleges szabályokat ismertetem Önökkel.
Menő menzák Menő menzák az iskolákban – Egészséges étkezést és életstílust népszerűsítő programok pályázat lehetőséget biztosított, hogy egy éven keresztül rendezvények, vendégelőadók színesítsék hétköznapjainkat. Programjaink népszerűek voltak a diákok és a szülői közösség körében is. A pályázatban vállalt programok megvalósítása sikeresen lezárult.
Fontos információk A tanáv hátralevő részével, tankönyvek visszaszolgáltatásával, ballagással, bizonyítványok kiosztályával, ügyelettel és felzárkóztatássak kapcsolatos fontos információk olvashatók itt...
Beiratkozás 2020/21. tanévre Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beíratásokra a rendkívüli helyzettre való tekintettel rendhagyó módon kerül lebonyolításra. Minden ezzel kapcsolatos részletet elolvashat az alábbi cikkben..

20.02.17.

Nyílt napok

Iskolánkban idén február 4-5-én Nyílt Napot tartottunk. Ezen a két napon sok kisgyermek látogatott el hozzánk szüleivel együtt. Reggel Fáriné Boros Erika tagintézmény- vezető köszöntötte a szüleikkel érkező gyermekeket.

DSC01688

A vendégek az első órában magyar és matematika órákon, ezt követően idegen nyelvi, angol és a német nyelvórákon, valamint a testnevelés órák keretében ismerkedhettek a futball és kézilabda szabályaival, emellett a leendő elsős tanítóinkkal is.

DSC01418

Mindkét nap nagyon jól sikerült, a gyermekek jó hangulatban töltötték diákjaink és pedagógusaink körében a délelőttöt.

DSC01428

Sportprogramjainkon az óvodások önfeledten és nagyon ügyesen rúgták, dobták a labdát.

DSC02073

A gyerekek jól érezték magukat iskolánkban, felszabadultan, vidáman töltötték közöttünk az időt.

DSC01777

A 2020/2021-es tanév leendő első osztályok:

DSC01690

idegen nyelvi osztályok: 1.a osztályfőnök Bíró Adrienn 

1.b osztályfőnök: Mixtaj Henriette

sport tagozatos osztály 1.c osztályfőnök Huszár Mónika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 29 vendég böngészi
Ma, Gellért és Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina és Kende napja lesz.