kedd, február 25, 2020
image image image image image image image image
Szabadidős foglalkozás 02.19. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten február 19-én Szabadidős foglalkozáson vehettek részt a kis óvodások.
Alapítványi bál A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány kuratóriuma, a Szülői Közösség és a Rákóczis nevelőtestület nevében szeretettel hívjuk és várjuk Önöket  2020. február 22-én, 19 órakor megrendezendő SZÜLŐK-NEVELŐK báljára.
Nyílt napok Iskolánkban idén február 4-5-én Nyílt Napot tartottunk. Ezen a két napon sok kisgyermek látogatott el hozzánk szüleivel együtt. Reggel Fáriné Boros Erika tagintézmény- vezető köszöntötte a szüleikkel érkező gyermekeket.
Környezetvédelmi fotópályázat Beküldendő: 2 darab fénykép, amely 1 jó illetve 1 rossz példát mutat be a környezetvédelemről. A képeket személyesen neked kell elkészíteni! A képekhez az elkészítés dátumát, helyszínét, illetve, hogy mi ebben a jó/rossz egy mondatban le kell írni! Beküldési határidő: 2020. március 10. iskolánk e-mail címére:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , névvel, osztállyal!
Szabadidős foglalkozás 01.29. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten január 29-én Szabadidős foglalkozásainkra vártuk az óvodásokat.
Lions érzékenyítő délután A Lions Club és a Kuti Optika nagy kedvezményt biztosít a szülőknek gyermekük szemüvegének megvásárlásában, valamint 15 diák szemüvegének teljes költségét vállalta a Lions Club. Az oroszlánok egy érzékenyítő napot szerveztek az iskolánk alsó diákjainak.
Táncversenyek Az IPDSO Táncverseny és a Fashion Street Dance, Hip-Hop Speed, FreeStyle és Rock and Show Táncversenyen iskonák csapatai több aranyérmet is nyertek.
Nyílt napok Kedves nagycsoportos óvodás! Szeretettel várunk szüleitekkel együtt 2019. február 4-én és 5-én NYÍLT NAPUNKRA, ahol megismerkedhettek a leendő elsős tanítókkal és az iskolai élet ízével. Részt vehettek az első két tanítási órán, és ha testnevelés órán is szeretnél velünk játszani, hozz magaddal tornacipőt!

20.01.29.

Táncversenyek

IPDSO Táncverseny

Fashion Street Dance, Hip-Hop Speed, FreeStyle és Rock and Show Táncverseny

Aranyérmet nyertek

TANC01

Iskolánkat képviselték - Csapattagok:

Mányi Adrienn 7.a, Zsigár Izabella 7.a, Török Petra, Fekete Klaudia, Veres Dóra, Piszmán Nikolett, Tarjányi Hanna, Sebők Barbara, Lin Szintia, Szabó Kíra, Pa Emília, Pap Emese, Nagy Gréta, Csóka Fanni, Nagy Nóra, Bodor Vivien, Szlávik Alexandra

A csapatból a Dangers Team tagjai 2 aranyérmet nyertek

TANC02

Nóra cukorkái csapat tagjai:

Horváth Doroti, Tóth Boglárka, Bimbó Zafira, Palásti Adrienn, Dávid Vivien, Bodor Edina

Dávid Vivien és Bodor Edina 2 aranyérmet nyert- Rock and Show Tánc, Fashion Street Dance kategóriában

Ki olvas minket?

Oldalainkat 37 vendég böngészi
Ma, Géza napja van. Holnap Edina napja lesz.