hétfő, augusztus 10, 2020
image image image image image image image image
Menő menzák Menő menzák az iskolákban – Egészséges étkezést és életstílust népszerűsítő programok pályázat lehetőséget biztosított, hogy egy éven keresztül rendezvények, vendégelőadók színesítsék hétköznapjainkat. Programjaink népszerűek voltak a diákok és a szülői közösség körében is. A pályázatban vállalt programok megvalósítása sikeresen lezárult.
Fontos információk A tanáv hátralevő részével, tankönyvek visszaszolgáltatásával, ballagással, bizonyítványok kiosztályával, ügyelettel és felzárkóztatássak kapcsolatos fontos információk olvashatók itt...
Ebéd rendelési lehetőség Kérjük a szülőket, ha igényt tartanak az ebéd elvitelére, vagy az iskolai ügyelet igénybevétele mellett az étkezésre is azt május 27-én 16 óráig a közétkeztetési ügyintézőnél jelezzék!
Beiratkozás 2020/21. tanévre Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beíratásokra a rendkívüli helyzettre való tekintettel rendhagyó módon kerül lebonyolításra. Minden ezzel kapcsolatos részletet elolvashat az alábbi cikkben..
Adatkezelési tájékoztató Tisztelt Szülők! Két fontos dokumentumot olvasható itt a digitális oktatás során alkalmazott adatkezelési előírásokról.
Szülői tájékoztató Tisztelt Szülők! A koronavírus járvány terjedése miatt kialakult intézkedésekről és egyéb fontos információkról fogunk itt mindig tájékoztatást adni... AZ EBÉDBEFIZETÉS JELENLEG SZÜNETEL!
Szabadidős foglalkozás 03.04.  Március 4-én a Rákóczis Szerdák keretén belül szabadidős foglalkozásokon vehettek részt az óvodások. A kézműves foglalkozáson a gyerekek a HÁROM Pillangó című mese hallgatása közben a színtelen pillangók szárnyaira gyönyörű színeket varázsoltak. 
Operaház „Nagyköveti” Programja Iskolánkban az Operaház „Nagyköveti” Programja október 1-vel a Zene Világnapja alkalmából megrendezett rendhagyó órákkal kezdődött, ahol az Operaház operaénekesei vezették be a gyerekeket ebbe a fantasztikus világba, remélve, hogy megszeretik a zenének ezt a műfaját is.

20.01.29.

Táncversenyek

IPDSO Táncverseny

Fashion Street Dance, Hip-Hop Speed, FreeStyle és Rock and Show Táncverseny

Aranyérmet nyertek

TANC01

Iskolánkat képviselték - Csapattagok:

Mányi Adrienn 7.a, Zsigár Izabella 7.a, Török Petra, Fekete Klaudia, Veres Dóra, Piszmán Nikolett, Tarjányi Hanna, Sebők Barbara, Lin Szintia, Szabó Kíra, Pa Emília, Pap Emese, Nagy Gréta, Csóka Fanni, Nagy Nóra, Bodor Vivien, Szlávik Alexandra

A csapatból a Dangers Team tagjai 2 aranyérmet nyertek

TANC02

Nóra cukorkái csapat tagjai:

Horváth Doroti, Tóth Boglárka, Bimbó Zafira, Palásti Adrienn, Dávid Vivien, Bodor Edina

Dávid Vivien és Bodor Edina 2 aranyérmet nyert- Rock and Show Tánc, Fashion Street Dance kategóriában

Ki olvas minket?

Oldalainkat 57 vendég böngészi
Ma, Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna és Tiborc napja lesz.