kedd, június 25, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2024/rendőrségi%20nyiltnap/1.jpg
image image image image image image image image
Nemzeti Összetartozás Napja Nemzeti Összetartozás Napja iskolánkban.
Fenntarthatósági témahét - Föld napja FENNTARTHATÓSÁGI TÉMAHÉT - FÖLD NAPJA április 22.   A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”
Rendőrségi nyílt nap Rendőségi nyílt napon vett részt iskolánk 6. évfolyama.
Fogódzó Gála Április 19-én pénteken hagyományainkhoz híven 21. alkalommal ismét megrendezésre került a Fogódzó Gyermek Segélyezési Egyesület által szervezett, iskolai Gála műsor.
Angol nyelvi ügyeskedő verseny A Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ebben a tanévben is megrendezte a városi szintű, Angol nyelvi ügyeskedő versenyét az 5-6. évfolyamos tanulók számára. 
Szlovén diákok látogatása a Rákócziban A Rákóczi-héten, az Erasmus+ projekt keretében, az OŠ Rudolfa Maistra iskolából, Šentilj faluból, Szlovéniából 10 tanuló és 2 kísérőtanár látogatott el iskolánkba 2024. március 18-22-e között.
Táncverseny Csömörön Tánciskolás verseny volt a Rákóczis táncosokkal 2024. február 10-én vasárnap.
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.

24.01.16.

Rákóczis szerda

Az ovisok zenés, mozgásos feladatokkal melegítettek be, majd az akadálypálya megépítése után a gyerekek ki is próbálhatták magukat, hogy milyen ügyesek. Erőnlétükre és egyensúlyérzékükre egyaránt szükség volt. A gyerekek ügyesen vették az akadályokat.

A feladatok ezzel nem értek véget, a következő gyakorlatok ritmusérzékük fejlesztésére szolgált.

2

A sport több fajta feladatot is ellát. Azon kívül, hogy megőrzi a fittséget és egészséget, fokozza az erőnlétet, növeli az önbizalmat. A sport feladatai közé tartozik a testi-lelki felüdülés is. Feloldja a gátlásokat, személyiségfejlesztő. A sportnak rendkívül erős szocializációs képessége van. A sportra legyen az bármelyik fajtája is a gyermekeknek is óriási szüksége van.

1

Az óvodások jól érezték magukat, miközben játékosan sportoltak.


Iskolaelőkészítő programjainkba bármikor be lehet kapcsolódni!

Szeretettel várunk benneteket a következő Rákóczis Szerdánkra!

3


A program részleteiről és a jelentkezés feltételeiről a honlapunkon tájékozódhatnak.

Borsos Andrea

Ki olvas minket?

Oldalainkat 60 vendég böngészi
Ma, Vilmos napja van. Holnap János és Pál napja lesz.