kedd, június 25, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2024/rendőrségi%20nyiltnap/1.jpg
image image image image image image image image
Nemzeti Összetartozás Napja Nemzeti Összetartozás Napja iskolánkban.
Fenntarthatósági témahét - Föld napja FENNTARTHATÓSÁGI TÉMAHÉT - FÖLD NAPJA április 22.   A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”
Rendőrségi nyílt nap Rendőségi nyílt napon vett részt iskolánk 6. évfolyama.
Fogódzó Gála Április 19-én pénteken hagyományainkhoz híven 21. alkalommal ismét megrendezésre került a Fogódzó Gyermek Segélyezési Egyesület által szervezett, iskolai Gála műsor.
Angol nyelvi ügyeskedő verseny A Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ebben a tanévben is megrendezte a városi szintű, Angol nyelvi ügyeskedő versenyét az 5-6. évfolyamos tanulók számára. 
Szlovén diákok látogatása a Rákócziban A Rákóczi-héten, az Erasmus+ projekt keretében, az OŠ Rudolfa Maistra iskolából, Šentilj faluból, Szlovéniából 10 tanuló és 2 kísérőtanár látogatott el iskolánkba 2024. március 18-22-e között.
Táncverseny Csömörön Tánciskolás verseny volt a Rákóczis táncosokkal 2024. február 10-én vasárnap.
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.

23.10.27.

Pályaorientációs nap

 

Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.

A pályaválasztásra, a következő iskola kiválasztására idejében fel kell készíteni a tanulókat. Iskolánk a végzős diákok mellet nagy figyelmet fordít a fiatalabb korosztályra is.

mentő

Idén a sok játékos feladat, valamint a továbbtanulással kapcsolatos feladatlapok kitöltése mellett, jöttek szülők, akik bemutatták foglalkozásukat, valamint a Bácsvíz részéről is volt előadó.

pályavál

Diákjaink nagy örömére egy tűzoltót és egy mentőautót is megtekinthettek. Kicsiket, nagyokat egyaránt érdekelték a gépjárművek. A Kecskeméti Tűzoltóparancsnokság, valamint a Oktomed Bt. munkatársai lelkiismeretesen és kreatívan oldották meg a feladatukat és segítették diákjainkat, hogy megfelelő információhoz jussanak.

mentő2

A pályaválasztás nem egyszerű dolog. Bízunk benne, hogy ezzel a rendezvénnyel is segítséget tudtunk adni a továbbtanulással kapcsolatos terveikhez!

tűzoltó

fotók-szöveg: Borsos Andrea

Ki olvas minket?

Oldalainkat 43 vendég böngészi
Ma, Vilmos napja van. Holnap János és Pál napja lesz.