kedd, június 25, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2024/rendőrségi%20nyiltnap/1.jpg
image image image image image image image image
Nemzeti Összetartozás Napja Nemzeti Összetartozás Napja iskolánkban.
Fenntarthatósági témahét - Föld napja FENNTARTHATÓSÁGI TÉMAHÉT - FÖLD NAPJA április 22.   A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”
Rendőrségi nyílt nap Rendőségi nyílt napon vett részt iskolánk 6. évfolyama.
Fogódzó Gála Április 19-én pénteken hagyományainkhoz híven 21. alkalommal ismét megrendezésre került a Fogódzó Gyermek Segélyezési Egyesület által szervezett, iskolai Gála műsor.
Angol nyelvi ügyeskedő verseny A Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ebben a tanévben is megrendezte a városi szintű, Angol nyelvi ügyeskedő versenyét az 5-6. évfolyamos tanulók számára. 
Szlovén diákok látogatása a Rákócziban A Rákóczi-héten, az Erasmus+ projekt keretében, az OŠ Rudolfa Maistra iskolából, Šentilj faluból, Szlovéniából 10 tanuló és 2 kísérőtanár látogatott el iskolánkba 2024. március 18-22-e között.
Táncverseny Csömörön Tánciskolás verseny volt a Rákóczis táncosokkal 2024. február 10-én vasárnap.
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.

23.09.26.

Állatok világnapja

A közelgő Állatok világnapja alkalmából a 6. a osztály szeptember 22-én látogatást tett a Kecskeméti Vadaskertben, amely egyben az Iskolások Hete is volt.
közös

A délutáni etetés során azokat az állatokat is megtekinthették a tanulók, amelyek addig a kíváncsi szemek elől elbújva hűsöltek.

etetés

Az állatsimogatóban izgalmas tapasztalatokat szereztek, mivel a felkínált csemegét szinte egyszerre akarták megszerezni a kezükből a telhetetlen kecskék és kisbárányok.

Kedvenceik voltak a kenguruk, az oroszlánok, a tigrisek, de valójában minden újabb és újabb állatnál szívesen nézelődtek. 

tigris

Sok fotót készítettek, amelyek inspirációt adtak a saját, állatokról készült rajzok elkészítéséhez.


farkas


Október 4-8-ig színes programokkal készülnek a Vadaskert munkatársai, ezért látogasson ki, aki csak teheti!


Jó szórakozást kívánunk!

Ki olvas minket?

Oldalainkat 32 vendég böngészi
Ma, Vilmos napja van. Holnap János és Pál napja lesz.