hétfő, április 19, 2021
image image image image image image image image
Információk a beiratkozásról Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2021/2022. tanévre történő általános iskolai beíratásokra a vírushelyzetre való tekintettel a tavalyi tanévhez hasonlóan kerül lebonyolításra. További információk a cikkben olvashatók.
Digitális Rákóczi-s pályázat Iskolánkban az idei tanévben március végén, II. Rákóczi Ferenc születésének évfordulója alkalmával került volna megrendezésre a hagyományos ”Rákóczi hét” sok-sok érdekes eseménnyel, játékkal, versennyel és felvonulással. Azonban ezt a forgatókönyvet idén (is) átírta az élet, így diákjaink és tanáraink digitális feladatok keretében ünnepelték meg iskolánk névadójának emlékét.
Rajzverseny eredményhirdetése Köszönjük a sok, szép beküldött munkát. Sajnos a díjak átadása bizonytalan ideig elmarad a fennálló helyzet miatt. Kiállításunkat megtekinthetik az iskolánk főbejáratánál. Díjátadás időpontjáról a díjazottakat értesítjük. A helyezettek a cikkben olvashatók.
Elsős beiskolázás Jelen járványhelyzetre tekintettel hagyományos módon nem kerülhet sor személyes találkozásokra, ezért online, digitális formában kezdjük meg beiskolázási programjainkat. Bízunk benne, hogy a tanév során lehetőség adódik a személyes találkozásra is! A további információkat olvashatja ebben a cikkben.
Rajzverseny és kiállítás óvodásoknak A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola szeretettel meghív Benneteket egy rajzversenyre, melynek témája: Kedvenc farsangi jelmezem.  A rajzversenyre beküldött összes alkotásból kiállítást rendezünk az iskola főbejárata melletti ablakon, ahol megtekintheted a saját és mások jelmezötleteit is a díjazott munkák mellett. További részletek...
Bemutatkozó videó Digitális formában kezdjük meg beiskolázási programjainkat. Nézzenek be most virtuálisan is hozzánk, ismerkedjenek meg iskolánkkal! BEMUTATÓ VIDEÓ
Adó 1% Kedves Szülők! Iskolánk alapítványa szeretettel várja adójuk 1%-ának felajánlását. Tisztelettel köszönjük, hogy ezzel segítik munkánkat. Fogódzó Gyermeksegélyezési Egyesület Adószám:18365098-1-03
Adó 1% Kedves Szülők! Iskolánk alapítványa szeretettel várja adójuk 1%-ának felajánlását. Tisztelettel köszönjük, hogy ezzel segítik munkánkat. II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány Adószám:18341481-1-03

20.11.20.

Rajzverseny

Fekete István József Attila díjas író születésének 120. évfordulójára emlékezve rajzpályázatot hirdetett a Színészek az Ifjúságért Alapítvány.

Készítsetek illusztrációt a Vuk című regény valamely részletéhez!

A pályázat részletes leírása:

A pályázatra a fenti témában A/3 vagy A/4 méretű alkotásokkal lehet jelentkezni. A művek elkészítési technikájára vonatkozó megkötés nincs.

A pályamunkákat a Színészek az Ifjúságért Alapítvány címére postai úton kell eljuttatni. A pályamű hátoldalán szerepeljen a pályázó neve, iskolája és osztálya is.

( Egyénileg és az iskolán keresztül is lehet pályázni.)

A legjobb alkotásokat egy kiállítás keretében bemutatják és díjazzák.

Pályázatban részt vevő korosztály: 3-4. osztály, 5-6. osztály

Beküldési határidő: 2020. december 11.

Cím: Színészek az Ifjúságért Alapítvány

6000 Kecskemét, Katona József tér 5.

 

Jó munkát kívánok a lelkes alkotóknak!

Borsos Andrea

Ki olvas minket?

Oldalainkat 65 vendég böngészi
Ma, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.