hétfő, december 11, 2023
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/nagycsoportos_ovodasok.jpgROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/pngtree-cartoon-tiger-paw-tiger-pattern-than-heart-love-vector-illustration-png-image_8887443.png
image image image image image image image image
Kedves nagycsoportos óvodások!
Szibériai tigris örökbefogadás Iskolánk felső tagozatos tanulói és a zöldkörösök már negyedik éve, a 2023/2024-es tanévben is, örökbe fogadták a Kecskeméti Vadaskert szibériai tigriseit.
Pályaorientációs nap Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.
Cseh diákok Kecskeméten Iskolánk 2023. október 2-6-a között fogadta a Základní škola 10 fős diákcsoportját és két kísérő tanárukat Dobřichovice városából.
Nevelőtestületi értekezlet Nevelőtestületünk nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy Oravecz Márta tankönyvszerző, nemzetközi szaktekintély tartott továbbképzést számunkra...
Állatok világnapja A közelgő Állatok világnapja alkalmából a 6. a osztály szeptember 22-én látogatást tett a Kecskeméti Vadaskertben, amely egyben az Iskolások Hete is volt.
Tanév rendje 2023/2024 A tanév rendje olvasható itt. Szülői értekezletek, fogadóórák, szünetek, rendezvények és minden fontos dátum...
Matematika tehetséggondozó Iskolánkban a kezdetek óta központi helyet foglal el a tehetséggondozás. A Matematika Tehetséggondozó Versenyt minden évben megszervezzük. Idén is sok ügyes, tehetséges diák indult el rajta. Tanulóink nagyon lelkesek voltak, amit az eredmények is mutatnak. A negyedik évfolyamban még holtverseny is kialakult a második helyért.

22.10.03.

Zánka - Őszi osztálykirándulás

A 6.a, 6.b és 8.c osztályok tanulói őszi osztálykirándulásra utaztak Zánkára 2022.szeptember 28-30-a között. Bár az időjárás nem volt kedvező, mégis három vidám napot töltöttünk a gyerekekkel a Balaton partján.

Megérkezésünk után levonatoztunk a Balaton partjára, ahol sétáltunk, hattyúkat etettünk a szeles idő ellenére is. Délután elfoglaltuk a szállást és az udvaron fociztak, a szobákban kártyáztak a gyerekek. Mivel sajnos este eleredt az eső, ezért az esti koncert helyett, inkább a szobában maradtunk és közösen játszottunk.

zanka

Másnap reggel még mindig esett, ennek ellenére délelőtt a hatodikosok középkori csatában vettek részt, a nyolcadikosok pedig csapatépítő játékon tették próbára ügyességüket.

Ebéd után sajnos elmaradt a gyalogtúra, ezért a ház társalgójába húzódtunk, ahol kártyapartit, jéghoki-, és pingpongversenyt rendeztünk.

Délután a hatodikosok nagy küzdelemben legyőztek egy miskolci nyolcadikos osztályt. Remek taktika és kitűnő összjátékot mutatott a Rákóczi csapata.

Este a zuhogó eső sem rontotta el a szédítő hangulatot a discóban. Vidám zenékre, a színpadon mutatott koreográfiákat követve két órát szórakoztak a gyerekek.

Másnap reggel még mindig esett, ezért aggódtunk a bobozás miatt. Azonban 9 órakor elállt az eső és napsütésben élvezték a sebességet a gyerekek a pályákon Balatonfűzfőn.

Reméljük, hogy jövő ősszel ismét lesz lehetőségünk arra, hogy hasonló emlékezetes, vidám napokat tölthessünk el Zánkán!

Kaszab Éva

o.f.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 92 vendég böngészi
Ma, Árpád és Árpádina napja van. Holnap Gabriella napja lesz.