kedd, július 27, 2021
image image image image image image image image
Díjátadás Intézményünk a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola még februárban meghirdetett egy rajzversenyt a leendő első osztályos gyerekek körében. A megadott téma a kedvenc farsangi jelmezem volt. A rajzversenyre beérkezett alkotásokból az iskola kiállítást rendezett. A rajzokat a főbejárat melletti ablakokon lehetett megcsodálni.
Sikeres nyelvvizsgák A 2020/2021. tanévben több sikeres nyelvvizsgát tettek tanulóink. Szívből gratulálunk a kiemelkedő teljesítményükhöz.
Újra! Használom! Újrahasználom! Mindannyian törekszünk, hogy minél kevesebb hulladékot halmozzunk fel. A kreatív újrahasznosítás jegyében iskolánk 2.a osztályos tanulói kihívással egybekötött kiállítást rendezett, melyen hat osztály vett részt.
Mobiltelefon gyűjtő akció Sikeresen zárult a meghirdetett mobiltelefon gyűjtő akció. Diákjaink és szüleik komolyan vették a felhívást, sok telefon került a dobozba. Jó érzés, hogy ezzel is hozzájárulhattunk környezetünk megóvásához. Iskolánk elkötelezett környezetvédő.
Tudásbajnokság eredmények A Tudásbajnokság 2020/2021.-es tanév eredményei olvashatók itt.
Petőfi Sándor Szavalóverseny Iskolánk idén is megrendezte a városi szintű Petőfi Sándor Szavalóversenyt. A vírushelyzetre való tekintettel már 2. alkalommal került sor online verseny megrendezésére. A pandémia ellenére, a tanulók nagy számban jelentkeztek a megmérettetésre, a versmondók összesen 10 kecskeméti iskolából küldték be szavazataikat.
Mobiltelefon-gyűjtő verseny Iskolánkban használt mobiltelefon-gyűjtó versenyt hírdetünk meg. 2021 május 10 - június 15. között. A verseny az osztályok között zajlik, a legeredményesebbeket díjazzuk. További részletek a cikkben.
„Tavaszi nagytakarítás” az Érzékelések kertjében. Az Érzékelések kertje a Szent László Lions Club tagjai által ültetett, most virágzó japáncseresznyefás Aomori park közvetlen folytatása, melyet 2020 őszén épített meg a klub, és mely befejezése ez év nyarára várható.

21.04.27.

Díjátadás

Intézményünk a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola még februárban meghirdetett egy rajzversenyt a leendő első osztályos gyerekek körében.

dijatado.13

A megadott téma a kedvenc farsangi jelmezem volt.

dijatado.11

A rajzversenyre beérkezett alkotásokból az iskola kiállítást rendezett. A rajzokat a főbejárat melletti ablakokon lehetett megcsodálni.

dijatado.15

A járványhelyzetre tekintettel hagyományos módon nem kerülhetett sor a személyes találkozásra a gyerekekkel, ezért a beiskolázási program részeként meghirdetett Rákóczis szerdák helyett, tanítóink digitális formában küldték el az óvodásoknak a feladatokat.

dijatado.07

Ebben a játékban is nagy számban vettek részt a gyerekek szüleikkel együtt.

dijatado.02

Azok, akik minden feladatot hibátlanul teljesítettek jutalomban részesültek.

dijatado.01

Az oklevelek mellé a gyerekek könyveket is kaptak.

dijatado.03

Az ünnepélyes díjátadásra ma délután került sor.

dijatado.04

Minden kedves résztvevőnek és díjazottnak ezúton is gratulálunk!

dijatado.06

A rajzverseny díjazottjai:

dijatado.08

I. Sülei Lili Lea ( Hosszú utcai óvoda)

II. Tóth Bella, Ferenczy Dániel (Ceglédi úti óvoda)

III. Dongó Helga Gizella (Hosszú utcai óvoda)

dijatado.09

         Játékos feladatok versenyének két győztese: Oláh Adrienn Lara (Szivárvány óvoda), Vakulya Zsombor (Árpád városi óvoda)

 dijatado.10

 fotók-szöveg: Borsos Andrea

dijatado.12

dijatado.14

Ki olvas minket?

Oldalainkat 43 vendég böngészi
Ma, Olga és Liliána napja van. Holnap Szabolcs és Alina napja lesz.