szerda, május 22, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2024/rendőrségi%20nyiltnap/1.jpg
image image image image image image image image
Hüllőbemutató
Fenntarthatósági témahét - Föld napja FENNTARTHATÓSÁGI TÉMAHÉT - FÖLD NAPJA április 22.   A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”
Rendőrségi nyílt nap Rendőségi nyílt napon vett részt iskolánk 6. évfolyama.
Fogódzó Gála Április 19-én pénteken hagyományainkhoz híven 21. alkalommal ismét megrendezésre került a Fogódzó Gyermek Segélyezési Egyesület által szervezett, iskolai Gála műsor.
Angol nyelvi ügyeskedő verseny A Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ebben a tanévben is megrendezte a városi szintű, Angol nyelvi ügyeskedő versenyét az 5-6. évfolyamos tanulók számára. 
Szlovén diákok látogatása a Rákócziban A Rákóczi-héten, az Erasmus+ projekt keretében, az OŠ Rudolfa Maistra iskolából, Šentilj faluból, Szlovéniából 10 tanuló és 2 kísérőtanár látogatott el iskolánkba 2024. március 18-22-e között.
Táncverseny Csömörön Tánciskolás verseny volt a Rákóczis táncosokkal 2024. február 10-én vasárnap.
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.

23.05.14.

Országos Honismereti Verseny

Az Országos Honismereti Versenyen kiemelkedő eredményeket értek el a 6.a osztály tanulói:

Markó Jázmin        országos 1. helyezés

Marosi Dávid         országos 1. helyezés

Molnár Ádám         országos 1. helyezés

Osgyán Tamara      országos 1. helyezés

Pópity Dóra            országos 1. helyezés

kep1

A vetélkedő keretében a hungarikumokról oldottak meg a tanulók feladatlapokat és minden fordulóban hibátlanul küldték be a válaszaikat.

kep2

A verseny különdíját, egy osztálykirándulás is nyert a 6.a osztály. Június 14-én Szegedre fognak utazni, ahol a Móra Ferenc Múzeumot, a Szegedi Dómot és a Szegedi Vadasparkot fogják megtekinteni.


Kaszab Éva o.f.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 372 vendég böngészi
Ma, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.