szerda, március 22, 2023
image image image image image image image image
Petőfi 200 Versillusztrációk Iskolánk februárban rajzpályázatot hirdetett „Petőfi 200 Versillusztrációk” címmel. A pályázatra szép, kreatív alkotások születettek. A díjak kiosztására március 11-én került sor. A sok tehetséges diákunk közül a következők nyertek...
Tavaszi Táncház Beiskolázási programunk részeként március 11-én szombaton egy Tavaszköszöntő Tácházba invitáltuk a nagycsoportos óvodásokat. Rendezvényünkön mindenki nagyon jól érezte magát, fergeteges volt a hangulat. Egy vidám délelőttöt töltöttünk együtt.
Szabadidős foglalkozás 03.08. A gyerekek egyik csoportja sport foglakozáson vett részt. A bemelegítés után labdajátékokat játszottak az óvodások. Kipróbálhatták az aktív falat, amiben a végén siker élményt is szereztek. Ügyesen megoldották a feladatokat, közben jól érezték magukat, játékosan sportoltak.
Pályaválasztási tanácsadó nap A pályaválasztásra, a következő iskola kiválasztására idejében fel kell készíteni a tanulókat. Iskolánk a végzős diákok mellet nagy figyelmet fordít a fiatalabb korosztályra is. Pályaorientációs napokat szervezünk a tanulóink számára. Március 7-én pályaválasztási tanácsadásra került sor intézményünkben a 6-7. évfolyam részére. 
Nyílt Napjaink Iskolánkban 2023. február 28-án és március 1-én Nyílt Napot tartottunk. Ezen a két napon sok nagycsoportos óvodás látogatott el hozzánk szüleivel együtt. Reggel Fáriné Boros Erika intézményvezető köszöntötte a hozzánk érkezőket. A vendégek mindkét napon magyar és matematika órán vettek részt az első és második órákban.
Tavaszi Táncház Kedves Leendő Elsősök! Március 11-én várunk benneteket és szüleiteket egy kis tavaszi, zenés mulatságra.
Kecskemét, ahogy Te látod! A Kecskeméti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola rajzpályázatot hirdet „Kecskemét, ahogy Te látod!” címmel. További részletek a cikkben.
Floorball diákolimpia országos döntő Iskolánk hírnevét ismét szép eredménnyel öregbítették diákjaink. Miután lányaink az első korosztályban megszerezték a Megyei döntőn az I. helyezést, majd az Országos elődöntőn is nyertek, bekerültek a Floorball Diákolimpia Országos Döntőjébe, ahol III. helyezést értek el. A bronzérmes lányok nagyon szépen teljesítettek. Gratulálunk a csodás eredményhez!

23.03.09.

Szabadidős foglalkozás 03.08.

Beiskolázási programunk utolsó Szabadidős programjára március 8-án került sor.

DSC03349

A gyerekek egyik csoportja sport foglakozáson vett részt. A bemelegítés után labdajátékokat játszottak az óvodások.

DSC03419

Kipróbálhatták az aktív falat, amiben a végén siker élményt is szereztek. Ügyesen megoldották a feladatokat, közben jól érezték magukat, játékosan sportoltak.

DSC03377

Az óvodások másik csoportja a számítástechnika foglalkozás keretében ismerkedhettek meg egy grafikai programmal. Ennek keretében mértani formákat rajzoltak, amit a végén ki is színeztek a pedagógus közreműködésével. A foglalkozáson a gyerekeknek nagy odafigyeléssel végezték el a feladatokat.

DSC03426

Az óvodások ezen a napon is jól érezték magukat iskolánkban, játékosan tanultak tanítóinktól, akiktől a végén most is mindenki ajándékot kapott.

DSC03409

Március 11-én szombaton szeretettel várunk benneteket egy kis táncos mulatságra a Tavaszköszöntő Táncházunkra!

DSC03436

Beiskolázási programunkat március 22-én a Rákóczis Szerdák utolsó Sulikuckójával zárjuk.

DSC03440

fotók-szöveg: Borsos Andrea

Ki olvas minket?

Oldalainkat 41 vendég böngészi
Ma, Beáta, Izolda és Lea napja van. Holnap Emőke napja lesz.