péntek, április 19, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/pngtree-cartoon-tiger-paw-tiger-pattern-than-heart-love-vector-illustration-png-image_8887443.png
image image image image image image image image
Angol nyelvi ügyeskedő verseny A Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ebben a tanévben is megrendezte a városi szintű, Angol nyelvi ügyeskedő versenyét az 5-6. évfolyamos tanulók számára. 
Szlovén diákok látogatása a Rákócziban A Rákóczi-héten, az Erasmus+ projekt keretében, az OŠ Rudolfa Maistra iskolából, Šentilj faluból, Szlovéniából 10 tanuló és 2 kísérőtanár látogatott el iskolánkba 2024. március 18-22-e között.
Táncverseny Csömörön Tánciskolás verseny volt a Rákóczis táncosokkal 2024. február 10-én vasárnap.
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.
Rákóczis szerda Iskolánk beiskolázási programja a második félévben is folytatódik. Idén az első alkalomra január 10-én került sor. A Rákóczis Szerda keretében a hozzánk érkező óvodások ez alkalommal sportfoglalkozáson vettek részt. Tanítóink, játékos, szórakoztató, és fejlesztő feladatokkal készültek a gyerekeknek.
Szibériai tigris örökbefogadás Iskolánk felső tagozatos tanulói és a zöldkörösök már negyedik éve, a 2023/2024-es tanévben is, örökbe fogadták a Kecskeméti Vadaskert szibériai tigriseit.
Pályaorientációs nap Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.
Cseh diákok Kecskeméten Iskolánk 2023. október 2-6-a között fogadta a Základní škola 10 fős diákcsoportját és két kísérő tanárukat Dobřichovice városából.


Pályaorientációs nap

 

Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.

A pályaválasztásra, a következő iskola kiválasztására idejében fel kell készíteni a tanulókat. Iskolánk a végzős diákok mellet nagy figyelmet fordít a fiatalabb korosztályra is.

mentő

Idén a sok játékos feladat, valamint a továbbtanulással kapcsolatos feladatlapok kitöltése mellett, jöttek szülők, akik bemutatták foglalkozásukat, valamint a Bácsvíz részéről is volt előadó.

pályavál

Diákjaink nagy örömére egy tűzoltót és egy mentőautót is megtekinthettek. Kicsiket, nagyokat egyaránt érdekelték a gépjárművek. A Kecskeméti Tűzoltóparancsnokság, valamint a Oktomed Bt. munkatársai lelkiismeretesen és kreatívan oldották meg a feladatukat és segítették diákjainkat, hogy megfelelő információhoz jussanak.

mentő2

A pályaválasztás nem egyszerű dolog. Bízunk benne, hogy ezzel a rendezvénnyel is segítséget tudtunk adni a továbbtanulással kapcsolatos terveikhez!

tűzoltó

fotók-szöveg: Borsos Andrea

Ki olvas minket?

Oldalainkat 105 vendég böngészi
Ma, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.