szerda, február 21, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/pngtree-cartoon-tiger-paw-tiger-pattern-than-heart-love-vector-illustration-png-image_8887443.png
image image image image image image image image
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.
Rákóczis szerda Iskolánk beiskolázási programja a második félévben is folytatódik. Idén az első alkalomra január 10-én került sor. A Rákóczis Szerda keretében a hozzánk érkező óvodások ez alkalommal sportfoglalkozáson vettek részt. Tanítóink, játékos, szórakoztató, és fejlesztő feladatokkal készültek a gyerekeknek.
Szibériai tigris örökbefogadás Iskolánk felső tagozatos tanulói és a zöldkörösök már negyedik éve, a 2023/2024-es tanévben is, örökbe fogadták a Kecskeméti Vadaskert szibériai tigriseit.
Pályaorientációs nap Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.
Cseh diákok Kecskeméten Iskolánk 2023. október 2-6-a között fogadta a Základní škola 10 fős diákcsoportját és két kísérő tanárukat Dobřichovice városából.
Nevelőtestületi értekezlet Nevelőtestületünk nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy Oravecz Márta tankönyvszerző, nemzetközi szaktekintély tartott továbbképzést számunkra...
Állatok világnapja A közelgő Állatok világnapja alkalmából a 6. a osztály szeptember 22-én látogatást tett a Kecskeméti Vadaskertben, amely egyben az Iskolások Hete is volt.
Tanév rendje 2023/2024 A tanév rendje olvasható itt. Szülői értekezletek, fogadóórák, szünetek, rendezvények és minden fontos dátum...

22.11.11.

Sulikuckó 11.09.

Idén újra elkezdődött beiskolázási programunk, a Rákóczis Szerdák. November 9-én  az Iskolaváró Sulikuckóra Kecskemét több óvodájából jöttek hozzánk a gyerekek. Az óvodások különböző foglalkozásokon vettek részt. Már nagyon várták, hogy jöhessenek hozzánk.

DSC07924

Pedagógusaink szórakoztató, és fejlesztő feladatokkal készültek az óvodásoknak. A foglalkozások bemutatkozással kezdődtek. A tanító néni az  ovisok egyik csoportját a számok erdejébe vitte kirándulni. Játékos formában ismerkedtek a matematikával, többek között a mértani formákkal.

DSC07937

Ez idő alatt a másik csapat kézműves foglalkozáson mutathatta meg, hogy mit tud. A gyerekek nagyon ügyesek voltak, a tanítók információi alapján, kis segítséggel mindent sikerült megoldani, elkészíteni. Sikerélmény bőven volt, ami tovább motiválta őket.

DSC07929

 A gyerekek jól érezték magukat, önfeledten játszottak, ügyesen oldották meg a feladatokat, miközben ismerkedtek társaikkal és tanítóinkkal, és az iskolai környezettel.

DSC07930

Iskolaelőkészítő programjainkba bármikor be lehet kapcsolódni! 

DSC07934

Várunk benneteket a jövő hét szerdán is, amikor lehetőségetek nyílik iskolánk szabadidős foglalkozásain részt venni!

fotók-szöveg: Borsos Andrea


Ki olvas minket?

Oldalainkat 60 vendég böngészi
Ma, Eleonóra és Zelmira napja van. Holnap Gerzson napja lesz.