szerda, február 21, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/pngtree-cartoon-tiger-paw-tiger-pattern-than-heart-love-vector-illustration-png-image_8887443.png
image image image image image image image image
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.
Rákóczis szerda Iskolánk beiskolázási programja a második félévben is folytatódik. Idén az első alkalomra január 10-én került sor. A Rákóczis Szerda keretében a hozzánk érkező óvodások ez alkalommal sportfoglalkozáson vettek részt. Tanítóink, játékos, szórakoztató, és fejlesztő feladatokkal készültek a gyerekeknek.
Szibériai tigris örökbefogadás Iskolánk felső tagozatos tanulói és a zöldkörösök már negyedik éve, a 2023/2024-es tanévben is, örökbe fogadták a Kecskeméti Vadaskert szibériai tigriseit.
Pályaorientációs nap Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.
Cseh diákok Kecskeméten Iskolánk 2023. október 2-6-a között fogadta a Základní škola 10 fős diákcsoportját és két kísérő tanárukat Dobřichovice városából.
Nevelőtestületi értekezlet Nevelőtestületünk nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy Oravecz Márta tankönyvszerző, nemzetközi szaktekintély tartott továbbképzést számunkra...
Állatok világnapja A közelgő Állatok világnapja alkalmából a 6. a osztály szeptember 22-én látogatást tett a Kecskeméti Vadaskertben, amely egyben az Iskolások Hete is volt.
Tanév rendje 2023/2024 A tanév rendje olvasható itt. Szülői értekezletek, fogadóórák, szünetek, rendezvények és minden fontos dátum...

24.01.16.

Rákóczis szerda

Az ovisok zenés, mozgásos feladatokkal melegítettek be, majd az akadálypálya megépítése után a gyerekek ki is próbálhatták magukat, hogy milyen ügyesek. Erőnlétükre és egyensúlyérzékükre egyaránt szükség volt. A gyerekek ügyesen vették az akadályokat.

A feladatok ezzel nem értek véget, a következő gyakorlatok ritmusérzékük fejlesztésére szolgált.

2

A sport több fajta feladatot is ellát. Azon kívül, hogy megőrzi a fittséget és egészséget, fokozza az erőnlétet, növeli az önbizalmat. A sport feladatai közé tartozik a testi-lelki felüdülés is. Feloldja a gátlásokat, személyiségfejlesztő. A sportnak rendkívül erős szocializációs képessége van. A sportra legyen az bármelyik fajtája is a gyermekeknek is óriási szüksége van.

1

Az óvodások jól érezték magukat, miközben játékosan sportoltak.


Iskolaelőkészítő programjainkba bármikor be lehet kapcsolódni!

Szeretettel várunk benneteket a következő Rákóczis Szerdánkra!

3


A program részleteiről és a jelentkezés feltételeiről a honlapunkon tájékozódhatnak.

Borsos Andrea

Ki olvas minket?

Oldalainkat 403 vendég böngészi
Ma, Eleonóra és Zelmira napja van. Holnap Gerzson napja lesz.