kedd, június 25, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2024/rendőrségi%20nyiltnap/1.jpg
image image image image image image image image
Nemzeti Összetartozás Napja Nemzeti Összetartozás Napja iskolánkban.
Fenntarthatósági témahét - Föld napja FENNTARTHATÓSÁGI TÉMAHÉT - FÖLD NAPJA április 22.   A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”
Rendőrségi nyílt nap Rendőségi nyílt napon vett részt iskolánk 6. évfolyama.
Fogódzó Gála Április 19-én pénteken hagyományainkhoz híven 21. alkalommal ismét megrendezésre került a Fogódzó Gyermek Segélyezési Egyesület által szervezett, iskolai Gála műsor.
Angol nyelvi ügyeskedő verseny A Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ebben a tanévben is megrendezte a városi szintű, Angol nyelvi ügyeskedő versenyét az 5-6. évfolyamos tanulók számára. 
Szlovén diákok látogatása a Rákócziban A Rákóczi-héten, az Erasmus+ projekt keretében, az OŠ Rudolfa Maistra iskolából, Šentilj faluból, Szlovéniából 10 tanuló és 2 kísérőtanár látogatott el iskolánkba 2024. március 18-22-e között.
Táncverseny Csömörön Tánciskolás verseny volt a Rákóczis táncosokkal 2024. február 10-én vasárnap.
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.

23.10.18.

Nevelőtestületi értekezlet

Nevelőtestületünk nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy Oravecz Márta tankönyvszerző, nemzetközi szaktekintély tartott továbbképzést számunkra, ahol olyan matematikai játékokkal ismerkedhettek meg a matematikát tanító – alsó – és felső tagozatos  - kollégáink, amelyeket felhasználhatnak a tanítási órákon és ezáltal színesebbé, érdekesebbé és – reméljük - vonzóbbá tehetjük tanulóink számára a matematika világát. 

3

1

A továbbképzés egyik legnagyobb értéke az volt, hogy a játékötletek, melyek természetesen a tananyag elsajátítását segítik elő, olyan egyszerű, mindennapi eszközöket igényelnek, hogy azt bárki, bárhol megvalósíthatja ….. a gyerekek örömére.

2

Felső tagozatos – egyéb tantárgyakat tanító – kollégáinknak ezalatt Tóth Annamária szaktanácsadótól kaptak újabb gyakorlati tanácsokat, ötleteket a tanulási nehézséggel küzdő tanulókkal való napi munkájukhoz. 

4

A közösen végzett játékos feladatok során „más szemüvegen keresztül” látják majd a tanulóinkat.

5

Ki olvas minket?

Oldalainkat 58 vendég böngészi
Ma, Vilmos napja van. Holnap János és Pál napja lesz.