hétfő, december 11, 2023
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/nagycsoportos_ovodasok.jpgROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/pngtree-cartoon-tiger-paw-tiger-pattern-than-heart-love-vector-illustration-png-image_8887443.png
image image image image image image image image
Kedves nagycsoportos óvodások!
Szibériai tigris örökbefogadás Iskolánk felső tagozatos tanulói és a zöldkörösök már negyedik éve, a 2023/2024-es tanévben is, örökbe fogadták a Kecskeméti Vadaskert szibériai tigriseit.
Pályaorientációs nap Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.
Cseh diákok Kecskeméten Iskolánk 2023. október 2-6-a között fogadta a Základní škola 10 fős diákcsoportját és két kísérő tanárukat Dobřichovice városából.
Nevelőtestületi értekezlet Nevelőtestületünk nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy Oravecz Márta tankönyvszerző, nemzetközi szaktekintély tartott továbbképzést számunkra...
Állatok világnapja A közelgő Állatok világnapja alkalmából a 6. a osztály szeptember 22-én látogatást tett a Kecskeméti Vadaskertben, amely egyben az Iskolások Hete is volt.
Tanév rendje 2023/2024 A tanév rendje olvasható itt. Szülői értekezletek, fogadóórák, szünetek, rendezvények és minden fontos dátum...
Matematika tehetséggondozó Iskolánkban a kezdetek óta központi helyet foglal el a tehetséggondozás. A Matematika Tehetséggondozó Versenyt minden évben megszervezzük. Idén is sok ügyes, tehetséges diák indult el rajta. Tanulóink nagyon lelkesek voltak, amit az eredmények is mutatnak. A negyedik évfolyamban még holtverseny is kialakult a második helyért.

23.09.26.

Állatok világnapja

A közelgő Állatok világnapja alkalmából a 6. a osztály szeptember 22-én látogatást tett a Kecskeméti Vadaskertben, amely egyben az Iskolások Hete is volt.
közös

A délutáni etetés során azokat az állatokat is megtekinthették a tanulók, amelyek addig a kíváncsi szemek elől elbújva hűsöltek.

etetés

Az állatsimogatóban izgalmas tapasztalatokat szereztek, mivel a felkínált csemegét szinte egyszerre akarták megszerezni a kezükből a telhetetlen kecskék és kisbárányok.

Kedvenceik voltak a kenguruk, az oroszlánok, a tigrisek, de valójában minden újabb és újabb állatnál szívesen nézelődtek. 

tigris

Sok fotót készítettek, amelyek inspirációt adtak a saját, állatokról készült rajzok elkészítéséhez.


farkas


Október 4-8-ig színes programokkal készülnek a Vadaskert munkatársai, ezért látogasson ki, aki csak teheti!


Jó szórakozást kívánunk!

Ki olvas minket?

Oldalainkat 76 vendég böngészi
Ma, Árpád és Árpádina napja van. Holnap Gabriella napja lesz.