szerda, február 21, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/pngtree-cartoon-tiger-paw-tiger-pattern-than-heart-love-vector-illustration-png-image_8887443.png
image image image image image image image image
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.
Rákóczis szerda Iskolánk beiskolázási programja a második félévben is folytatódik. Idén az első alkalomra január 10-én került sor. A Rákóczis Szerda keretében a hozzánk érkező óvodások ez alkalommal sportfoglalkozáson vettek részt. Tanítóink, játékos, szórakoztató, és fejlesztő feladatokkal készültek a gyerekeknek.
Szibériai tigris örökbefogadás Iskolánk felső tagozatos tanulói és a zöldkörösök már negyedik éve, a 2023/2024-es tanévben is, örökbe fogadták a Kecskeméti Vadaskert szibériai tigriseit.
Pályaorientációs nap Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.
Cseh diákok Kecskeméten Iskolánk 2023. október 2-6-a között fogadta a Základní škola 10 fős diákcsoportját és két kísérő tanárukat Dobřichovice városából.
Nevelőtestületi értekezlet Nevelőtestületünk nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy Oravecz Márta tankönyvszerző, nemzetközi szaktekintély tartott továbbképzést számunkra...
Állatok világnapja A közelgő Állatok világnapja alkalmából a 6. a osztály szeptember 22-én látogatást tett a Kecskeméti Vadaskertben, amely egyben az Iskolások Hete is volt.
Tanév rendje 2023/2024 A tanév rendje olvasható itt. Szülői értekezletek, fogadóórák, szünetek, rendezvények és minden fontos dátum...

23.06.02.

Simonyi Verseny

Idén is megrendezésre került a XXVI. Kárpát-medencei Simonyi Zsigmond helyesírási verseny, melyen az erdélyi, kárpátaljai, felvidéki és vajdasági diákokkal együtt, a több mint tizenhétezer versenyző között iskolánk tanulói is részt vettek:

IMG 2922

Bozsik Vivien Dorina 5.a, Vörös Tamás Barnabás 5.a, Tarjányi Boglárka 5.a, Vidéki Vanda Renáta 5.a , Gondos Laura 5.c, Gál Emília 5.c, Osgyán Tamara 6.a, Szénási Dorina 6.a, Nagy Gréta 7.c, Kovács Alexandra 7.c, Szabó Flóra 7.a Nagy Elizabet 8.a, Bránya Hajnalka Dóra 8.b.

IMG 2923

A második fordulóban négyezer-nyolcszáz tanuló folytathatta a versenyt, amelyben sikeresen teljesítettek.

Köztük diákjaink is, akik a következő helyezést érték el:

Vidéki Vanda Renáta 5.a – 63.

Tarjányi Boglárka 5.a – 38.

Gál Emília 5.c – 49.

Gondos Laura 5.c – 73.

Szénási Dorina 6.a – 43.

Szabó Flóra 7.a – 28.

Nagy Elizabet 8.a – 37.

Felkészítő tanáraik : Dávidné Fekete Ildikó, Sarok Antalné, Tomasák Emma

IMG 2943

Gratulálunk mindenkinek, jövő évben is várjuk lelkes diákjaink jelentkezését!

Ki olvas minket?

Oldalainkat 79 vendég böngészi
Ma, Eleonóra és Zelmira napja van. Holnap Gerzson napja lesz.