szombat, május 28, 2022
image image image image image image image image
Jótékonysági bál A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány kuratóriuma, a Szülői Közösség és a Rákóczis nevelőtestület nevében szeretettel hívjuk és várjuk Önöket  2022. május 28-án, 19 órakor megrendezendő Jótékonysági bálunkra. Idén a HAWAII témájú bálhoz a jó hangulatot a HORIZONT HAPPY BAND szolgáltatja. A vacsorát a HOLLOGASZTRO KFT. biztosítja. 
Szülői tájékoztató A Kecskeméti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola egészségügyi veszélyhelyzetre tekintettel kialakított intézkedési terve 2022. június 1-től hatályát veszti.
Diákolimpia Országos Döntő Szép sikert ért el a II. Rákóczi F. Ált. Iskola lány labdarúgó csapata, a Debrecenben megrendezett országos döntőn. 20 csapat versengett egymással , lányaink 6 meccset játszottak a mérleg pedig 4 győzelem és 2 vereség lett , ezzel a IX. helyet szerezték meg. 
Madarak és fák napja "Fa nélkül egy fillért sem ér a táj. S üres a fa, ha nincs rajta madár. Én azt hiszem nem kelne föl a nap, ha nem lennének fák és madarak.” /Horváth Imre / A Madarak és fák napja a Föld napjának a testvérünnepe. A hagyomány immáron több mint százéves.
Ezüstérem a megyei döntőben Iskolánk II. korcsoportos (3-4.-es) labdarúgó csapata nagyszerűen szerepelt a Diákolimpián. Négy „lépcsőn” keresztül jutott el a megyei döntőig, ahol második helyezést ért el.
Sikeresen szerepeltek az I. korcsportos labdarúgóink A 2021/2022-es évad labdarúgó diákolimpia versenysorozata a városi selejtezőkkel indult a legkisebb korosztályunk számára. Két győztes mérkőzés után a városi döntőbe jutottunk, ahol színvonalas mérkőzések után sikerült az első helyet megszereznünk.
Országos döntőben a leány labdarúgó csapatunk Iskolánk leány labdarúgó csapata megnyerte a városi és a megyei versenyt és bejutott a Debrecenben megrendezésre kerülő országos döntőbe.
Jótékonysági plüssjáték gyűjtés! A kecskeméti Rotatact klub tagjai jótékonysági plüss játék gyűjtést szerveznek. Ha van otthon megunt, jó állapotú plüss játékod, hozd el nekünk a könyvtárba, mert ez nagy segítség! A játékokat május 28-án és 29-én a kecskeméti Városi gyermeknapon adományokért kínáljuk.


Sikeres nyelvvizsgák

 

A 2020/2021. tanévben több sikeres nyelvvizsgát tettek tanulóink.

IMG 20210618 165316 1

Adler Kende 8.d              komplex középfokú, angol nyelvvizsga

                                        komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

Horváth Zalán 8.b          komplex középfokú, angol nyelvvizsga

                                        komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

Juhász Réka 8.b             komplex középfokú, angol nyelvvizsga

                                        komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

Budai Tibor Bence 8.b     komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

Czakker Ferenc 8.b           komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

Czár Ajsa Anna 8.b           szóbeli alapfokú, angol nyelvvizsga

Horváth Hanna 8.b           komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

Nagy Bence 8.b                 írásbeli alapfokú, angol nyelvvizsga

Nagy Kristóf 8.b               szóbeli alapfokú, angol nyelvvizsga

Rück Renáta 8.d               komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

Sörös Márk 8.b                 komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

Sutus-Juhász Tibor 8.b     komplex alapfokú, angol nyelvvizsga

 

 

 

Ki olvas minket?

Oldalainkat 172 vendég böngészi
Ma, Emil és Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.