szombat, május 28, 2022
image image image image image image image image
Jótékonysági bál A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány kuratóriuma, a Szülői Közösség és a Rákóczis nevelőtestület nevében szeretettel hívjuk és várjuk Önöket  2022. május 28-án, 19 órakor megrendezendő Jótékonysági bálunkra. Idén a HAWAII témájú bálhoz a jó hangulatot a HORIZONT HAPPY BAND szolgáltatja. A vacsorát a HOLLOGASZTRO KFT. biztosítja. 
Szülői tájékoztató A Kecskeméti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola egészségügyi veszélyhelyzetre tekintettel kialakított intézkedési terve 2022. június 1-től hatályát veszti.
Diákolimpia Országos Döntő Szép sikert ért el a II. Rákóczi F. Ált. Iskola lány labdarúgó csapata, a Debrecenben megrendezett országos döntőn. 20 csapat versengett egymással , lányaink 6 meccset játszottak a mérleg pedig 4 győzelem és 2 vereség lett , ezzel a IX. helyet szerezték meg. 
Madarak és fák napja "Fa nélkül egy fillért sem ér a táj. S üres a fa, ha nincs rajta madár. Én azt hiszem nem kelne föl a nap, ha nem lennének fák és madarak.” /Horváth Imre / A Madarak és fák napja a Föld napjának a testvérünnepe. A hagyomány immáron több mint százéves.
Ezüstérem a megyei döntőben Iskolánk II. korcsoportos (3-4.-es) labdarúgó csapata nagyszerűen szerepelt a Diákolimpián. Négy „lépcsőn” keresztül jutott el a megyei döntőig, ahol második helyezést ért el.
Sikeresen szerepeltek az I. korcsportos labdarúgóink A 2021/2022-es évad labdarúgó diákolimpia versenysorozata a városi selejtezőkkel indult a legkisebb korosztályunk számára. Két győztes mérkőzés után a városi döntőbe jutottunk, ahol színvonalas mérkőzések után sikerült az első helyet megszereznünk.
Országos döntőben a leány labdarúgó csapatunk Iskolánk leány labdarúgó csapata megnyerte a városi és a megyei versenyt és bejutott a Debrecenben megrendezésre kerülő országos döntőbe.
Jótékonysági plüssjáték gyűjtés! A kecskeméti Rotatact klub tagjai jótékonysági plüss játék gyűjtést szerveznek. Ha van otthon megunt, jó állapotú plüss játékod, hozd el nekünk a könyvtárba, mert ez nagy segítség! A játékokat május 28-án és 29-én a kecskeméti Városi gyermeknapon adományokért kínáljuk.


Díjátadás

Intézményünk a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola még februárban meghirdetett egy rajzversenyt a leendő első osztályos gyerekek körében.

dijatado.13

A megadott téma a kedvenc farsangi jelmezem volt.

dijatado.11

A rajzversenyre beérkezett alkotásokból az iskola kiállítást rendezett. A rajzokat a főbejárat melletti ablakokon lehetett megcsodálni.

dijatado.15

A járványhelyzetre tekintettel hagyományos módon nem kerülhetett sor a személyes találkozásra a gyerekekkel, ezért a beiskolázási program részeként meghirdetett Rákóczis szerdák helyett, tanítóink digitális formában küldték el az óvodásoknak a feladatokat.

dijatado.07

Ebben a játékban is nagy számban vettek részt a gyerekek szüleikkel együtt.

dijatado.02

Azok, akik minden feladatot hibátlanul teljesítettek jutalomban részesültek.

dijatado.01

Az oklevelek mellé a gyerekek könyveket is kaptak.

dijatado.03

Az ünnepélyes díjátadásra ma délután került sor.

dijatado.04

Minden kedves résztvevőnek és díjazottnak ezúton is gratulálunk!

dijatado.06

A rajzverseny díjazottjai:

dijatado.08

I. Sülei Lili Lea ( Hosszú utcai óvoda)

II. Tóth Bella, Ferenczy Dániel (Ceglédi úti óvoda)

III. Dongó Helga Gizella (Hosszú utcai óvoda)

dijatado.09

         Játékos feladatok versenyének két győztese: Oláh Adrienn Lara (Szivárvány óvoda), Vakulya Zsombor (Árpád városi óvoda)

 dijatado.10

 fotók-szöveg: Borsos Andrea

dijatado.12

dijatado.14

Ki olvas minket?

Oldalainkat 253 vendég böngészi
Ma, Emil és Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.