péntek, április 19, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/pngtree-cartoon-tiger-paw-tiger-pattern-than-heart-love-vector-illustration-png-image_8887443.png
image image image image image image image image
Angol nyelvi ügyeskedő verseny A Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ebben a tanévben is megrendezte a városi szintű, Angol nyelvi ügyeskedő versenyét az 5-6. évfolyamos tanulók számára. 
Szlovén diákok látogatása a Rákócziban A Rákóczi-héten, az Erasmus+ projekt keretében, az OŠ Rudolfa Maistra iskolából, Šentilj faluból, Szlovéniából 10 tanuló és 2 kísérőtanár látogatott el iskolánkba 2024. március 18-22-e között.
Táncverseny Csömörön Tánciskolás verseny volt a Rákóczis táncosokkal 2024. február 10-én vasárnap.
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.
Rákóczis szerda Iskolánk beiskolázási programja a második félévben is folytatódik. Idén az első alkalomra január 10-én került sor. A Rákóczis Szerda keretében a hozzánk érkező óvodások ez alkalommal sportfoglalkozáson vettek részt. Tanítóink, játékos, szórakoztató, és fejlesztő feladatokkal készültek a gyerekeknek.
Szibériai tigris örökbefogadás Iskolánk felső tagozatos tanulói és a zöldkörösök már negyedik éve, a 2023/2024-es tanévben is, örökbe fogadták a Kecskeméti Vadaskert szibériai tigriseit.
Pályaorientációs nap Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.
Cseh diákok Kecskeméten Iskolánk 2023. október 2-6-a között fogadta a Základní škola 10 fős diákcsoportját és két kísérő tanárukat Dobřichovice városából.

23.10.18.

Nevelőtestületi értekezlet

Nevelőtestületünk nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy Oravecz Márta tankönyvszerző, nemzetközi szaktekintély tartott továbbképzést számunkra, ahol olyan matematikai játékokkal ismerkedhettek meg a matematikát tanító – alsó – és felső tagozatos  - kollégáink, amelyeket felhasználhatnak a tanítási órákon és ezáltal színesebbé, érdekesebbé és – reméljük - vonzóbbá tehetjük tanulóink számára a matematika világát. 

3

1

A továbbképzés egyik legnagyobb értéke az volt, hogy a játékötletek, melyek természetesen a tananyag elsajátítását segítik elő, olyan egyszerű, mindennapi eszközöket igényelnek, hogy azt bárki, bárhol megvalósíthatja ….. a gyerekek örömére.

2

Felső tagozatos – egyéb tantárgyakat tanító – kollégáinknak ezalatt Tóth Annamária szaktanácsadótól kaptak újabb gyakorlati tanácsokat, ötleteket a tanulási nehézséggel küzdő tanulókkal való napi munkájukhoz. 

4

A közösen végzett játékos feladatok során „más szemüvegen keresztül” látják majd a tanulóinkat.

5

Ki olvas minket?

Oldalainkat 95 vendég böngészi
Ma, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.