szerda, július 08, 2020
image image image image image image image image
Menő menzák Menő menzák az iskolákban – Egészséges étkezést és életstílust népszerűsítő programok pályázat lehetőséget biztosított, hogy egy éven keresztül rendezvények, vendégelőadók színesítsék hétköznapjainkat. Programjaink népszerűek voltak a diákok és a szülői közösség körében is. A pályázatban vállalt programok megvalósítása sikeresen lezárult.
Fontos információk A tanáv hátralevő részével, tankönyvek visszaszolgáltatásával, ballagással, bizonyítványok kiosztályával, ügyelettel és felzárkóztatássak kapcsolatos fontos információk olvashatók itt...
Ebéd rendelési lehetőség Kérjük a szülőket, ha igényt tartanak az ebéd elvitelére, vagy az iskolai ügyelet igénybevétele mellett az étkezésre is azt május 27-én 16 óráig a közétkeztetési ügyintézőnél jelezzék!
Beiratkozás 2020/21. tanévre Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beíratásokra a rendkívüli helyzettre való tekintettel rendhagyó módon kerül lebonyolításra. Minden ezzel kapcsolatos részletet elolvashat az alábbi cikkben..
Adatkezelési tájékoztató Tisztelt Szülők! Két fontos dokumentumot olvasható itt a digitális oktatás során alkalmazott adatkezelési előírásokról.
Szülői tájékoztató Tisztelt Szülők! A koronavírus járvány terjedése miatt kialakult intézkedésekről és egyéb fontos információkról fogunk itt mindig tájékoztatást adni... AZ EBÉDBEFIZETÉS JELENLEG SZÜNETEL!
Szabadidős foglalkozás 03.04.  Március 4-én a Rákóczis Szerdák keretén belül szabadidős foglalkozásokon vehettek részt az óvodások. A kézműves foglalkozáson a gyerekek a HÁROM Pillangó című mese hallgatása közben a színtelen pillangók szárnyaira gyönyörű színeket varázsoltak. 
Operaház „Nagyköveti” Programja Iskolánkban az Operaház „Nagyköveti” Programja október 1-vel a Zene Világnapja alkalmából megrendezett rendhagyó órákkal kezdődött, ahol az Operaház operaénekesei vezették be a gyerekeket ebbe a fantasztikus világba, remélve, hogy megszeretik a zenének ezt a műfaját is.


Fontos információk

 

ISKOLAI FELÜGYELET

A felügyeletre vonatkozó igényét a szülő írásban az iskolai email-címen kérheti.

DIGITÁLIS OKTATÁS

A digitális oktatást folytatódik kell június 15-ig, párhuzamosan a kiscsoportos felzárkóztató foglalkozásokkal.

FELZÁRKÓZTATÓ FOGLALKOZÁSOK

  • Június 2-14 között tartunk felzárkóztató foglalkozásokat. A pedagógusok javaslatai alapján történik a felzárkóztató foglalkozások szervezése, erről az osztályfőnökök fognak tájékoztatást adni
  • A foglalkozásokat kiscsoportokban szervezzük, minden higiéniai feltétel betartása mellett.
  • a tanulóknak nem kötelező maszkot viselniük, ezt a szülők belátására bízzuk

TARTÓS TANKÖNYVEK VISSZASZOLGÁLTATÁSA

A tartós tankönyveket a következő módon és időben kell visszahozni a tanulóknak (vagy szülőnek):

8. évfolyam: június 15-én    8-10 óráig:     irodalom, nyelvtan, matematika, történelem, földrajz, biológia, kémia, fizika, angol-német, az atlaszokat: földrajz, történelem, matematika összefoglaló feladatgyűjtemény

6. évfolyam: június 15-én 10-12 óráig: irodalom, nyelvtan, matematika, természetismeret és történelem, nyelvkönyvet (A 6/c csak nyelvkönyvet ad le.)

5. évfolyam: június 16-án 8-10 óráig: irodalom, nyelvtan, matematika, természetismeret és történelem, nyelvkönyvet (az 5.b csak nyelvkönyvet ad le)

7. évfolyam: június 16-án 10-12 óráig: irodalom, nyelvtan, matematika, történelem, földrajz, biológia, kémia, fizika és a nyelvkönyveit (a 7.c csak nyelvkönyvet ad le)

A könyvek átvétele a kisudvar felőli (Burga utcai kapun lehet bejönni) aulában történik, a tanuló/szülők fokozatos beengedésével.

Az alsó tagozatosok a bizonyítványosztással egyidőben veszik át a tartós tankönyveket. Az első évfolyam nem ad le tankönyvet! A 2.3.4 évfolyam leadja a környezet és nyelvkönyvet.

BIZONYÍTVÁNYOSZTÁS

Tanévzáró ünnepély nem lesz. A 8. évfolyamosok a ballagáson kapják meg a bizonyítványukat. A többi évfolyamon a következő beosztás szerint szintén a kisudvari aulában egy-egy asztalnál adja át az osztályfőnök a bizonyítványokat. A tantermekbe bemenni nem lehet! A keményfedelű bizonyítványt nem adjuk ki csak a 8. évfolyamosoknak, a többiek a Krétából nyomtatott bizonyítványt kapnak.

június 18. csütörtök

14-15 óráig: 4. évfolyam

15-16 óráig: 3. évfolyam

16-17 óráig: 2. évfolyam

17-18 óráig: 1. évfolyam

június 19 péntek:

8-9 óráig: 5. évfolyam

9-10 óráig: 6. évfolyam

10-11 óráig: 7. évfolyam

BALLAGÁS

A 8. évfolyamosok ballagását megtartjuk korlátozott létszámban és feltételekkel 2020. június 19-én
17 órakor
. A ballagás az iskola kisudvarán lesz, a Burga utcai kapun lehet bejönni. Minden ballagó diákkal egy kísérő hozzátartozó jöhet be az iskola udvarára. A ballagási ünnepséget élőben közvetítjük a többi hozzátartozó számára, erről minden osztályfőnök tájékoztatást fog adni.

Kecskemét, 2020. 05. 28.

Fáriné Boros Erika


beisk20-21

kreta 

eugyintezes

jobbmenu

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

PENZUGY

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa2836
mod_vvisit_counterTegnap5027
mod_vvisit_counterEzen héten12821
mod_vvisit_counterMúlt héten33480
mod_vvisit_counterEbben hónapban37608
mod_vvisit_counterMúlt hónapban131653
mod_vvisit_counterÖsszesen8662315
.

Elérhetőség:

elerhetoseg

iskola alma logo

nagyMo logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 47 vendég böngészi
Ma, Ellák napja van. Holnap Lukrécia napja lesz.