csütörtök, január 17, 2019
image image image image image image image image
Erzsi néni 100. születésnapjára Különleges kérést tett közzé decemberben a Magyar Máltai Szeretetszolgálat egyik dolgozója. Felhívását mi is olvastuk a Szeretlek Magyarország weboldalon, illetve a Facebookon. Iskolánk sok alsós tanulója nevében küldtük ERZSI néni közelgő 100. születésnapja alkalmából szívünk minden melegével megírt jókívánságainkat.
Sulikuckó 01.09. Idén újra elkezdődött a várva várt beiskolázási programunk a Sulikuckó. Január 9-én három óvodából 42 kigyermek jött el hozzánk. Az óvodások különböző kézműves foglalkozásokon vettek rész.
Iskolai Karácsonyi Műsor Iskolánk karácsonyi műsorát idén a 3. a osztálytól és iskolánk kiskórusától kaptuk. Jókai Mór Melyiket a kilenc közül novelláját adták elő. Az előadás megható volt, a gyerekek teljes beleéléssel, nagyon ügyesen adták elő a darabot, könnyeket csalva szemünkbe.
KMJV Önkormányzata karácsonyi műsor December 18-án délután sok kis gyerek gyűlt össze a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnokában. KMJV Önkormányzatának 13. választókörzete támogatásával Kovács Ferenc Önkormányzati Képviselő Úr szervezésében, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti csoportja közreműködésével került megrendezésre a Karácsonyi Műsor.
„Fizess Mosollyal”! Iskolánkban idén is folytatódik a „Fizess Mosollyal” akció. Újabb felajánlás született a 8. a osztály részéről Domokosné Bíró Éva osztályfőnök vezetésével. December 19-én iskolánk nyugalmazott pedagógusait karácsonyi műsorra vártuk.
Mesemondó Verseny December 10-én került megrendezésre a legifjabb korosztály körében az iskolai Mesemondó Verseny. Az 1-2. évfolyamos tanulók mondták el meséiket. Sok szép mesét hallottunk, a gyerekek szépen hangsúlyozva, bátran adták elő történeteiket.
Adventi koncert a Nagytemplomban Színvonalas adventi koncertet adtak péntek este a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákjai a Nagytemplomban. Az iskola nagykórusa Kákonyi Réka tanárnő vezetésével első alkalommal vett részt külső helyszínen...
Miért a Rákóczi iskola? Haladva a kor igényeivel, az iskola kibővítette és új tartalommal töltötte meg az eddig is meglevő irányultságait. A 2018/2019-es tanévben két idegen nyelvi, egy angol és egy német és egy testnevelés-sport irányultságú osztályt szeretnénk indítani a KTE Labdarúgó Akadémiával együttműködve.

10.10.06.

Molnárné Loboda Györgyi

Végzettség: Bajai Tanítóképző Főiskola - Tanító szakmolnarnelobodagyorgyi

Tanított tantárgyak: magyar irodalom és nyelvtan, környezetismeret, rajz

Magamról:

Pályafutásomat az 1983/84-es tanévben a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában (volt Leninvárosi) kezdtem. A Rákóczi tantestületéhez az 1996/97-es tanévben csatlakoztam, mint 1-2-os tanító, iskolaotthonos oktatásban. 27 éve tanítok. 27 év nagy idő, de mégis mikor nyári szünet van, mindig vágyok vissza a gyerekek közé, hiányoznak, szeretek velük foglalkozni. Tanulóimat a képességeiknek megfelelően fejlesztem, s szeretném, ha minden diákom a második otthonának tekintené az osztályát.

2010 óta nagyfelmenő rendszerben is dolgozom.

Hobbim: Olvasás, környezetvédelmi cikkek tanulmányozása


plakat2019

kreta 

logo

CHILDREN2020

erasmusplus

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1135
mod_vvisit_counterTegnap5381
mod_vvisit_counterEzen héten17718
mod_vvisit_counterMúlt héten34463
mod_vvisit_counterEbben hónapban74389
mod_vvisit_counterMúlt hónapban107037
mod_vvisit_counterÖsszesen6083264
.

Elérhetőség:

elerheteseg jm

iskola alma logo

hatartalanul logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 60 vendég böngészi
Ma, Antal és Antónia napja van. Holnap Piroska napja lesz.