hétfő, március 25, 2019
image image image image image image image image
Rákóczi nyomában kirándulás A Honvédelmi Sportszövetség pályázatának részeként március 19-20-án 40 rákóczis diák indult útnak, hogy a fejedelem életében fontos szerepet játszó várakat látogassanak meg. Az utazás előtt kiselőadásokat készítettek a várak történetéről.
Mezei futás diákolimpia Kiemelkedő eredmények születtek a diákolimpián mezei futóverseny számban. Gratulálunk a II. és a IV. korcsoportos lánycsapatunk minden tagjának a szép eredményekért.
Mosolygó fogacskák pályázat Iskolánk két osztálya is indult a DM által szervezett „Mosolygó fogacskák” pályázaton. A pályázatokat az iskola honlapjáról is lehet támogatni, az alábbi linkek segítségével. Nagyon szépen köszönjük előre is!
Az első mobilitás Dániában 2018. október 30-november 1-je között Mészáros Zita tanárnő és én, mint projektkoordinátor Galtenbe, Dániába utaztunk, hogy részt vegyünk az első megbeszélésen a Stjærskolen nevű partneriskolában. Az zenés-játékos fogadó műsoron lehetőségünk nyílt találkozni az iskola tanulóival és tanáraival...
Mozgó Diák Prezentációkészítő verseny Az első forduló témája: „Így tanulj a YouTube-on!” A megadott témát az iskolánk szemüvegén keresztül szeretnénk bemutatni, ehhez adatokra lenne szükségünk. Kérjük mindazok segítségét, akiknek van tanulási tapasztalatuk a YouTobe-on, töltsék ki kérdőívünket!
SZAVAZÁS
Városi német nyelvi verseny Ebben a tanévben harmadszor került megrendezésre a német nyelvi verseny iskolánkban, melyen a 7. 8. osztályos gyermekek mérhették össze nyelvi felkészültségüket. A gyermekek különböző nyelvi felkészültséggel érkeztek, ezért 4 különböző csoportot hoztunk létre, ahol mindenki a tudásának megfelelő társakkal versenyezhetett.
Beiratkozás Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2019/2020. tanévre történő általános iskolai beíratásokra az alábbi időpontokban kerül sor:
2019. április 11. (csütörtök) 8.00 órától 19.00 óráig
2019. április 12. (péntek) 8.00 órától 19.00 óráig

Rákóczis Szerdák-szabadidős foglalkozások Januán 16-án szerdán a Rákóczis Szerdák keretén belül a szabadidős foglalkozásokon vehettek részt a hozzánk érkező óvodások...

10.10.22.

Koller István

Végzettségek:

- Kecskeméti Főiskola Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai Kar, Mérnök- informatikus és Műszaki informatika szakos mérnöktanár

- Pályaorientációs koordinátorkolleristvan

- UEFA Grassroots labdarugó edzői képzés

- PSZÁF vizsga (pénzügyi terület)

Tanított tantárgyak: informatika

Az 5.d osztály osztályfőnöke vagyok.

Magamról:

Nyolc éve tanítok informatikát a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában. A normál óraszámú informatika órák mellett az emelt informatika oktatásért felelek. Nagyon fontosnak tartom az informatikát, mint tantárgyat, mert ez a jövő, és valamilyen formában biztos, hogy mindenki számára szükség lesz, sőt előnyt jelent a biztos informatikai tudás. Minél fiatalabb kortól kezdve próbálom a programozás különböző területeivel megismertetni a gyerekeket. Óriási munkaerőhiány van ezen a területen, emellett pedig nagyszerűen lehet fejleszteni a logikus, algoritmikus gondolkodást ezen keresztül. A tehetséges gyerekeket informatikai illetve pénzügyi versenyeken szoktam elindítani.

Folyamatosan bővítem és fejlesztem az informatika oktatásban használt programokat és módszereket. A tanításért élek, ezért az iskola mellett egy non-profit civil szervezetben dolgozom, ahol különféle oktatói feladatokat látok el, nyári táborokat vezetek és tehetséggondozó szakköröket tartok. A tanítás mellett honlapokat, kiadványokat készítek és szerkesztek.


plakat2019

kreta 

eugyintezes

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1974
mod_vvisit_counterTegnap5389
mod_vvisit_counterEzen héten1974
mod_vvisit_counterMúlt héten35415
mod_vvisit_counterEbben hónapban124408
mod_vvisit_counterMúlt hónapban135750
mod_vvisit_counterÖsszesen6419426
.

Elérhetőség:

elerheteseg jm

iskola alma logo

hatartalanul logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 127 vendég böngészi
Ma, Irén és Írisz napja van. Holnap Emánuel napja lesz.