kedd, március 26, 2019
image image image image image image image image
Rákóczi nyomában kirándulás A Honvédelmi Sportszövetség pályázatának részeként március 19-20-án 40 rákóczis diák indult útnak, hogy a fejedelem életében fontos szerepet játszó várakat látogassanak meg. Az utazás előtt kiselőadásokat készítettek a várak történetéről.
Mezei futás diákolimpia Kiemelkedő eredmények születtek a diákolimpián mezei futóverseny számban. Gratulálunk a II. és a IV. korcsoportos lánycsapatunk minden tagjának a szép eredményekért.
Mosolygó fogacskák pályázat Iskolánk két osztálya is indult a DM által szervezett „Mosolygó fogacskák” pályázaton. A pályázatokat az iskola honlapjáról is lehet támogatni, az alábbi linkek segítségével. Nagyon szépen köszönjük előre is!
Az első mobilitás Dániában 2018. október 30-november 1-je között Mészáros Zita tanárnő és én, mint projektkoordinátor Galtenbe, Dániába utaztunk, hogy részt vegyünk az első megbeszélésen a Stjærskolen nevű partneriskolában. Az zenés-játékos fogadó műsoron lehetőségünk nyílt találkozni az iskola tanulóival és tanáraival...
Mozgó Diák Prezentációkészítő verseny Az első forduló témája: „Így tanulj a YouTube-on!” A megadott témát az iskolánk szemüvegén keresztül szeretnénk bemutatni, ehhez adatokra lenne szükségünk. Kérjük mindazok segítségét, akiknek van tanulási tapasztalatuk a YouTobe-on, töltsék ki kérdőívünket!
SZAVAZÁS
Városi német nyelvi verseny Ebben a tanévben harmadszor került megrendezésre a német nyelvi verseny iskolánkban, melyen a 7. 8. osztályos gyermekek mérhették össze nyelvi felkészültségüket. A gyermekek különböző nyelvi felkészültséggel érkeztek, ezért 4 különböző csoportot hoztunk létre, ahol mindenki a tudásának megfelelő társakkal versenyezhetett.
Beiratkozás Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2019/2020. tanévre történő általános iskolai beíratásokra az alábbi időpontokban kerül sor:
2019. április 11. (csütörtök) 8.00 órától 19.00 óráig
2019. április 12. (péntek) 8.00 órától 19.00 óráig

Rákóczis Szerdák-szabadidős foglalkozások Januán 16-án szerdán a Rákóczis Szerdák keretén belül a szabadidős foglalkozásokon vehettek részt a hozzánk érkező óvodások...

19.01.05.

Iskolai Karácsonyi Műsor

Iskolánk karácsonyi műsorát idén a 3. a osztálytól és iskolánk kiskórusától kaptuk. Jókai Mór Melyiket a kilenc közül novelláját adták elő. Az előadás megható volt, a gyerekek teljes beleéléssel, nagyon ügyesen adták elő a darabot, könnyeket csalva szemünkbe.

DSCN0451

A Menő Menza pályázat keretén belül vendégünk volt még novemberben Csányi Sándor Jászai Mari Díjas Színész, Érdemes Művész, aki fellépési díját felajánlotta iskolánknak. 

DSCN0333

A nagyvonalú felajánlásból a kiemelkedő tanulmányi eredményű tanulóink karácsonyi ajándékot kaptak.

DSCN0342

Iskolánkban megrendezésre került decemberben egy fotó pályázat is, melynek témája a segítségnyújtás volt. Tanulóinktól sok szép fotó született, ezekről a segítő pillanatokról. 

DSCN0351

A Diákönkormányzat minden lelkes alkotónak egy ajándékkal kedveskedett.

DSCN0480

A karácsonyi műsort Fáriné Boros Erika tagintézményvezető zárta, mindenkinek Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Sikeres Új Évet kívánt.

DSCN0424

szöveg-fotó: Borsos Andrea

DSCN0427


plakat2019

kreta 

eugyintezes

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa4284
mod_vvisit_counterTegnap4720
mod_vvisit_counterEzen héten9004
mod_vvisit_counterMúlt héten35415
mod_vvisit_counterEbben hónapban131438
mod_vvisit_counterMúlt hónapban135750
mod_vvisit_counterÖsszesen6426456
.

Elérhetőség:

elerheteseg jm

iskola alma logo

hatartalanul logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 89 vendég böngészi
Ma, Emánuel napja van. Holnap Hajnalka napja lesz.