szombat, szeptember 26, 2020
image image image image image image image image
Petőfi Sándor Szavalóverseny Iskolánk évek óta minden év tavaszán megrendezi a Petőfi Sándor Szavalóversenyt. A koronavírus-járvány miatt ezt a versenyt március 11-én nem tudtuk megtartani. A rendezvényre 2020. szeptember 22-én kedden került sor. A verseny a Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának Városi Támogatási Programja részeként került megrendezésre. Hiros.hu cikk.
Ebéddel kapcsolatos információk Ebédrendeléssel, lemondással és fizetéssel kapcsolatos információk olvashatók itt.
Középiskolák nyílt napjai Kedves Nyolcadikosok! Kedves Szülők! A Kecskemét környéki középiskolák 2020/2021-as tanévre várhatóan meghirdetett nyílt napjairól lehet itt tájékozódni.
Környezetvédelmi fotópályázat értékelése A járvány miatti iskolabezárás okán szeptemberre voltunk kénytelenek elhalasztani. Remélem továbbra is kritikus szemmel nézitek a környezetetekben előforduló jó és rossz példákat! Hogy tanuljunk belőlük, próbáljuk a jókat ellesni a kártékonyakat megváltoztatni, elkerülni.  
Szeptember 1-től érvényes szabályok Tisztelt Szülők, a szeptember 1-től érvényes különleges szabályokat ismertetem Önökkel.
Menő menzák Menő menzák az iskolákban – Egészséges étkezést és életstílust népszerűsítő programok pályázat lehetőséget biztosított, hogy egy éven keresztül rendezvények, vendégelőadók színesítsék hétköznapjainkat. Programjaink népszerűek voltak a diákok és a szülői közösség körében is. A pályázatban vállalt programok megvalósítása sikeresen lezárult.
Fontos információk A tanáv hátralevő részével, tankönyvek visszaszolgáltatásával, ballagással, bizonyítványok kiosztályával, ügyelettel és felzárkóztatássak kapcsolatos fontos információk olvashatók itt...
Beiratkozás 2020/21. tanévre Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beíratásokra a rendkívüli helyzettre való tekintettel rendhagyó módon kerül lebonyolításra. Minden ezzel kapcsolatos részletet elolvashat az alábbi cikkben..

20.05.28.

Fontos információk

 

ISKOLAI FELÜGYELET

A felügyeletre vonatkozó igényét a szülő írásban az iskolai email-címen kérheti.

DIGITÁLIS OKTATÁS

A digitális oktatást folytatódik kell június 15-ig, párhuzamosan a kiscsoportos felzárkóztató foglalkozásokkal.

FELZÁRKÓZTATÓ FOGLALKOZÁSOK

  • Június 2-14 között tartunk felzárkóztató foglalkozásokat. A pedagógusok javaslatai alapján történik a felzárkóztató foglalkozások szervezése, erről az osztályfőnökök fognak tájékoztatást adni
  • A foglalkozásokat kiscsoportokban szervezzük, minden higiéniai feltétel betartása mellett.
  • a tanulóknak nem kötelező maszkot viselniük, ezt a szülők belátására bízzuk

TARTÓS TANKÖNYVEK VISSZASZOLGÁLTATÁSA

A tartós tankönyveket a következő módon és időben kell visszahozni a tanulóknak (vagy szülőnek):

8. évfolyam: június 15-én    8-10 óráig:     irodalom, nyelvtan, matematika, történelem, földrajz, biológia, kémia, fizika, angol-német, az atlaszokat: földrajz, történelem, matematika összefoglaló feladatgyűjtemény

6. évfolyam: június 15-én 10-12 óráig: irodalom, nyelvtan, matematika, természetismeret és történelem, nyelvkönyvet (A 6/c csak nyelvkönyvet ad le.)

5. évfolyam: június 16-án 8-10 óráig: irodalom, nyelvtan, matematika, természetismeret és történelem, nyelvkönyvet (az 5.b csak nyelvkönyvet ad le)

7. évfolyam: június 16-án 10-12 óráig: irodalom, nyelvtan, matematika, történelem, földrajz, biológia, kémia, fizika és a nyelvkönyveit (a 7.c csak nyelvkönyvet ad le)

A könyvek átvétele a kisudvar felőli (Burga utcai kapun lehet bejönni) aulában történik, a tanuló/szülők fokozatos beengedésével.

Az alsó tagozatosok a bizonyítványosztással egyidőben veszik át a tartós tankönyveket. Az első évfolyam nem ad le tankönyvet! A 2.3.4 évfolyam leadja a környezet és nyelvkönyvet.

BIZONYÍTVÁNYOSZTÁS

Tanévzáró ünnepély nem lesz. A 8. évfolyamosok a ballagáson kapják meg a bizonyítványukat. A többi évfolyamon a következő beosztás szerint szintén a kisudvari aulában egy-egy asztalnál adja át az osztályfőnök a bizonyítványokat. A tantermekbe bemenni nem lehet! A keményfedelű bizonyítványt nem adjuk ki csak a 8. évfolyamosoknak, a többiek a Krétából nyomtatott bizonyítványt kapnak.

június 18. csütörtök

14-15 óráig: 4. évfolyam

15-16 óráig: 3. évfolyam

16-17 óráig: 2. évfolyam

17-18 óráig: 1. évfolyam

június 19 péntek:

8-9 óráig: 5. évfolyam

9-10 óráig: 6. évfolyam

10-11 óráig: 7. évfolyam

BALLAGÁS

A 8. évfolyamosok ballagását megtartjuk korlátozott létszámban és feltételekkel 2020. június 19-én
17 órakor
. A ballagás az iskola kisudvarán lesz, a Burga utcai kapun lehet bejönni. Minden ballagó diákkal egy kísérő hozzátartozó jöhet be az iskola udvarára. A ballagási ünnepséget élőben közvetítjük a többi hozzátartozó számára, erről minden osztályfőnök tájékoztatást fog adni.

Kecskemét, 2020. 05. 28.

Fáriné Boros Erika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 49 vendég böngészi
Ma, Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.