csütörtök, augusztus 06, 2020
image image image image image image image image
Menő menzák Menő menzák az iskolákban – Egészséges étkezést és életstílust népszerűsítő programok pályázat lehetőséget biztosított, hogy egy éven keresztül rendezvények, vendégelőadók színesítsék hétköznapjainkat. Programjaink népszerűek voltak a diákok és a szülői közösség körében is. A pályázatban vállalt programok megvalósítása sikeresen lezárult.
Fontos információk A tanáv hátralevő részével, tankönyvek visszaszolgáltatásával, ballagással, bizonyítványok kiosztályával, ügyelettel és felzárkóztatássak kapcsolatos fontos információk olvashatók itt...
Ebéd rendelési lehetőség Kérjük a szülőket, ha igényt tartanak az ebéd elvitelére, vagy az iskolai ügyelet igénybevétele mellett az étkezésre is azt május 27-én 16 óráig a közétkeztetési ügyintézőnél jelezzék!
Beiratkozás 2020/21. tanévre Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beíratásokra a rendkívüli helyzettre való tekintettel rendhagyó módon kerül lebonyolításra. Minden ezzel kapcsolatos részletet elolvashat az alábbi cikkben..
Adatkezelési tájékoztató Tisztelt Szülők! Két fontos dokumentumot olvasható itt a digitális oktatás során alkalmazott adatkezelési előírásokról.
Szülői tájékoztató Tisztelt Szülők! A koronavírus járvány terjedése miatt kialakult intézkedésekről és egyéb fontos információkról fogunk itt mindig tájékoztatást adni... AZ EBÉDBEFIZETÉS JELENLEG SZÜNETEL!
Szabadidős foglalkozás 03.04.  Március 4-én a Rákóczis Szerdák keretén belül szabadidős foglalkozásokon vehettek részt az óvodások. A kézműves foglalkozáson a gyerekek a HÁROM Pillangó című mese hallgatása közben a színtelen pillangók szárnyaira gyönyörű színeket varázsoltak. 
Operaház „Nagyköveti” Programja Iskolánkban az Operaház „Nagyköveti” Programja október 1-vel a Zene Világnapja alkalmából megrendezett rendhagyó órákkal kezdődött, ahol az Operaház operaénekesei vezették be a gyerekeket ebbe a fantasztikus világba, remélve, hogy megszeretik a zenének ezt a műfaját is.

20.03.15.

Szülői tájékoztató

tajekoztato

Tisztelt Szülők!

A koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány döntése alapján 2020. március 16-tól az iskolák az oktatást tantermen kívül, digitális oktatás keretében szervezik meg. Kérem, hogy gyermeke ettől a naptól ne jöjjön iskolába, otthon pedig támogassa gyermeke otthoni tanulását!

Ez nem rendkívüli szünetet jelent, csak az oktatás más rendszerben történő megszervezését! A tanítás rendszeréről, megszervezéséről a következő hét folyamán folyamatos tájékoztatást kapnak.

Azok a szülők, akik olyan munkát végeznek, amely nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához, kérhetik gyermekük iskolai felügyeletét 8-tól 16 óráig terjedő időszakra. Felhívom azonban a szülők figyelmét, hogy minden esetben felmérjük, hogy a felügyelet kérése mennyire indokolt, hiszen a kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek. Kérem, hogy a felügyeletre vonatkozó igényüket legkésőbb hétfő reggelig jelentsék be gyermekük osztályfőnökének!

Az iskolában maradt tanulói felszereléseket kedden (március 17-én) reggel 7 órától átvehetik az iskola aulájában! Kérem, hogy a felszerelésekért egy felnőtt jöjjön!

Ezúton értesítem, hogy Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata 2020. március 16-án, hétfőn minden tanuló részére biztosítja az ebédet, illetve a tízórait és uzsonnát, amelyet ételhordóban vihet el a gyermek vagy a szülő 12 órától kezdődően az iskola Burga utca felől lévő konyhájánál. Az iskola épületébe nem lehet bejönni, kérem, hogy az ételek átvételénél figyeljenek az egészségügyi kockázatra, megfelelő távolság tartásával!

Kérem, hogy legkésőbb március 16-án 12 óráig jelezzék a megszokott módon (a gazdasági hivatalban), hogy gyermekük részére az elkövetkező 2 hétben igénybe kívánják-e venni az ebédet. Az igények felmérését követően minden városrészben a kijelölésre kerülő konyhák biztosítják majd az ebéd kiadását.

Minden egyéb kérdésükkel keressék gyermekük osztályfőnökét, vagy az iskola vezetését!

AZ EBÉDBEFIZETÉS JELENLEG SZÜNETEL!

Segítségüket és együttműködésüket köszönöm!

Kecskemét, 2020. március 15.

Fáriné Boros Erika

tagintézmény-vezető

Ki olvas minket?

Oldalainkat 71 vendég böngészi
Ma, Berta és Bettina napja van. Holnap Ibolya napja lesz.