csütörtök, április 02, 2020
image image image image image image image image
Betűzd a nevet kihívás Feladat: Tudjátok, ma van II. Rákóczi Ferenc születésnapja. II. Rákóczi Ferenc 1676. március 27-én a Zemplén megyei Borsi kastélyban született. Ezért a mai nap, és a hétvége kihívása Rákóczi sportosainak, hogy Rákóczival kapcsolatos kifejezést tornázz el, természetesen korabeli zenére.
Ebéd rendelési lehetőség 2020 április 01-től lehetőség van a közétkeztetés igénybevételére, napi egyszeri meleg ételt formájában. Az ételt egyszer használatos edénybe kicsomagolva kapja meg mindenki, aki arra igényt tart, a kijelölt intézményben 11.00 órától 13.00 óráig.
Szülői tájékoztató Tisztelt Szülők! A koronavírus járvány terjedése miatt kialakult intézkedésekről és egyéb fontos információkról fogunk itt mindig tájékoztatást adni... AZ EBÉDBEFIZETÉS JELENLEG SZÜNETEL!
Szabadidős foglalkozás 03.04.  Március 4-én a Rákóczis Szerdák keretén belül szabadidős foglalkozásokon vehettek részt az óvodások. A kézműves foglalkozáson a gyerekek a HÁROM Pillangó című mese hallgatása közben a színtelen pillangók szárnyaira gyönyörű színeket varázsoltak. 
Operaház „Nagyköveti” Programja Iskolánkban az Operaház „Nagyköveti” Programja október 1-vel a Zene Világnapja alkalmából megrendezett rendhagyó órákkal kezdődött, ahol az Operaház operaénekesei vezették be a gyerekeket ebbe a fantasztikus világba, remélve, hogy megszeretik a zenének ezt a műfaját is.
Sulikuckó 02.26. Február 26-án az Iskolaváró Sulikuckóra jöttek hozzánk a nagycsoportos óvodások, akikkel január óta hétről-hétre találkozunk beiskolázási programunk részeként a Rákóczis Szerdákon.
Szabadidős foglalkozás 02.19. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten február 19-én Szabadidős foglalkozáson vehettek részt a kis óvodások.
Alapítványi bál A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány kuratóriuma, a Szülői Közösség és a Rákóczis nevelőtestület nevében szeretettel hívjuk és várjuk Önöket  2020. február 22-én, 19 órakor megrendezendő SZÜLŐK-NEVELŐK báljára.

20.03.15.

Szülői tájékoztató

tajekoztato

Tisztelt Szülők!

A koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány döntése alapján 2020. március 16-tól az iskolák az oktatást tantermen kívül, digitális oktatás keretében szervezik meg. Kérem, hogy gyermeke ettől a naptól ne jöjjön iskolába, otthon pedig támogassa gyermeke otthoni tanulását!

Ez nem rendkívüli szünetet jelent, csak az oktatás más rendszerben történő megszervezését! A tanítás rendszeréről, megszervezéséről a következő hét folyamán folyamatos tájékoztatást kapnak.

Azok a szülők, akik olyan munkát végeznek, amely nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához, kérhetik gyermekük iskolai felügyeletét 8-tól 16 óráig terjedő időszakra. Felhívom azonban a szülők figyelmét, hogy minden esetben felmérjük, hogy a felügyelet kérése mennyire indokolt, hiszen a kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek. Kérem, hogy a felügyeletre vonatkozó igényüket legkésőbb hétfő reggelig jelentsék be gyermekük osztályfőnökének!

Az iskolában maradt tanulói felszereléseket kedden (március 17-én) reggel 7 órától átvehetik az iskola aulájában! Kérem, hogy a felszerelésekért egy felnőtt jöjjön!

Ezúton értesítem, hogy Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata 2020. március 16-án, hétfőn minden tanuló részére biztosítja az ebédet, illetve a tízórait és uzsonnát, amelyet ételhordóban vihet el a gyermek vagy a szülő 12 órától kezdődően az iskola Burga utca felől lévő konyhájánál. Az iskola épületébe nem lehet bejönni, kérem, hogy az ételek átvételénél figyeljenek az egészségügyi kockázatra, megfelelő távolság tartásával!

Kérem, hogy legkésőbb március 16-án 12 óráig jelezzék a megszokott módon (a gazdasági hivatalban), hogy gyermekük részére az elkövetkező 2 hétben igénybe kívánják-e venni az ebédet. Az igények felmérését követően minden városrészben a kijelölésre kerülő konyhák biztosítják majd az ebéd kiadását.

Minden egyéb kérdésükkel keressék gyermekük osztályfőnökét, vagy az iskola vezetését!

AZ EBÉDBEFIZETÉS JELENLEG SZÜNETEL!

Segítségüket és együttműködésüket köszönöm!

Kecskemét, 2020. március 15.

Fáriné Boros Erika

tagintézmény-vezető

Ki olvas minket?

Oldalainkat 26 vendég böngészi
Ma, Áron napja van. Holnap Buda és Richárd napja lesz.