csütörtök, augusztus 06, 2020
image image image image image image image image
Menő menzák Menő menzák az iskolákban – Egészséges étkezést és életstílust népszerűsítő programok pályázat lehetőséget biztosított, hogy egy éven keresztül rendezvények, vendégelőadók színesítsék hétköznapjainkat. Programjaink népszerűek voltak a diákok és a szülői közösség körében is. A pályázatban vállalt programok megvalósítása sikeresen lezárult.
Fontos információk A tanáv hátralevő részével, tankönyvek visszaszolgáltatásával, ballagással, bizonyítványok kiosztályával, ügyelettel és felzárkóztatássak kapcsolatos fontos információk olvashatók itt...
Ebéd rendelési lehetőség Kérjük a szülőket, ha igényt tartanak az ebéd elvitelére, vagy az iskolai ügyelet igénybevétele mellett az étkezésre is azt május 27-én 16 óráig a közétkeztetési ügyintézőnél jelezzék!
Beiratkozás 2020/21. tanévre Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beíratásokra a rendkívüli helyzettre való tekintettel rendhagyó módon kerül lebonyolításra. Minden ezzel kapcsolatos részletet elolvashat az alábbi cikkben..
Adatkezelési tájékoztató Tisztelt Szülők! Két fontos dokumentumot olvasható itt a digitális oktatás során alkalmazott adatkezelési előírásokról.
Szülői tájékoztató Tisztelt Szülők! A koronavírus járvány terjedése miatt kialakult intézkedésekről és egyéb fontos információkról fogunk itt mindig tájékoztatást adni... AZ EBÉDBEFIZETÉS JELENLEG SZÜNETEL!
Szabadidős foglalkozás 03.04.  Március 4-én a Rákóczis Szerdák keretén belül szabadidős foglalkozásokon vehettek részt az óvodások. A kézműves foglalkozáson a gyerekek a HÁROM Pillangó című mese hallgatása közben a színtelen pillangók szárnyaira gyönyörű színeket varázsoltak. 
Operaház „Nagyköveti” Programja Iskolánkban az Operaház „Nagyköveti” Programja október 1-vel a Zene Világnapja alkalmából megrendezett rendhagyó órákkal kezdődött, ahol az Operaház operaénekesei vezették be a gyerekeket ebbe a fantasztikus világba, remélve, hogy megszeretik a zenének ezt a műfaját is.

20.03.06.

Szabadidős foglalkozás 03.04.

 Március 4-én a Rákóczis Szerdák keretén belül szabadidős foglalkozásokon vehettek részt az óvodások.

DSC03228

A kézműves foglalkozáson a gyerekek a HÁROM Pillangó című mese hallgatása közben a színtelen pillangók szárnyaira gyönyörű színeket varázsoltak. Nagyon ügyesen, szépen színeztek. Miközben vidáman készítették a képeket, a gyerekek zenét hallgattak, majd a foglalkozás végén közös énekléssel és körtánccal zárult a mulattság.

DSC03215

Az angol nyelvi foglalkozáson az ovisok megismerkedtek a 12 kismajommal. Ezeknek az állatoknak különleges képességeik voltak, többek között énekelni is tudtak. Különböző feladatokat adtak a gyerekeknek, amit aztán együtt végre is hajtottak.

DSC03269

A harmadik csoportban az óvodások megismerkedtek csirkével, pulykával, báránykával és rókával. A gyerekek megszemélyesítették az állatokat, szerencsére jól megfértek egymás mellett. A kivetítőn láthatták amint a figurák elindultak a nagyvilágba szerencsét próbálni. A gyerekek jókedvűen énekeltek, rajzoltak. Nem akartak hazamenni, de szerencsére világgá menni sem.

DSC03198

A német nyelvi foglalkozáson az ovisok felszabadultan énekeltek, táncoltak, miközben tanulták az ÁBC betűit. Igazi tornamutatványokat is láthattunk, miközben a gyerekek próbálták leutánozni a videon látottakat. A programon a gyerekek szemmel láthatóan jól érezték magukat, nehezen is tudtak elszakadni egymástól.

DSC03284

A foglalkozások végén a tanító nénik most is kis meglepetéssel ajándékozták meg az óvodásokat.

DSC03293

fotó-szöveg: Borsos Andrea

Ki olvas minket?

Oldalainkat 62 vendég böngészi
Ma, Berta és Bettina napja van. Holnap Ibolya napja lesz.