hétfő, augusztus 10, 2020
image image image image image image image image
Menő menzák Menő menzák az iskolákban – Egészséges étkezést és életstílust népszerűsítő programok pályázat lehetőséget biztosított, hogy egy éven keresztül rendezvények, vendégelőadók színesítsék hétköznapjainkat. Programjaink népszerűek voltak a diákok és a szülői közösség körében is. A pályázatban vállalt programok megvalósítása sikeresen lezárult.
Fontos információk A tanáv hátralevő részével, tankönyvek visszaszolgáltatásával, ballagással, bizonyítványok kiosztályával, ügyelettel és felzárkóztatássak kapcsolatos fontos információk olvashatók itt...
Ebéd rendelési lehetőség Kérjük a szülőket, ha igényt tartanak az ebéd elvitelére, vagy az iskolai ügyelet igénybevétele mellett az étkezésre is azt május 27-én 16 óráig a közétkeztetési ügyintézőnél jelezzék!
Beiratkozás 2020/21. tanévre Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beíratásokra a rendkívüli helyzettre való tekintettel rendhagyó módon kerül lebonyolításra. Minden ezzel kapcsolatos részletet elolvashat az alábbi cikkben..
Adatkezelési tájékoztató Tisztelt Szülők! Két fontos dokumentumot olvasható itt a digitális oktatás során alkalmazott adatkezelési előírásokról.
Szülői tájékoztató Tisztelt Szülők! A koronavírus járvány terjedése miatt kialakult intézkedésekről és egyéb fontos információkról fogunk itt mindig tájékoztatást adni... AZ EBÉDBEFIZETÉS JELENLEG SZÜNETEL!
Szabadidős foglalkozás 03.04.  Március 4-én a Rákóczis Szerdák keretén belül szabadidős foglalkozásokon vehettek részt az óvodások. A kézműves foglalkozáson a gyerekek a HÁROM Pillangó című mese hallgatása közben a színtelen pillangók szárnyaira gyönyörű színeket varázsoltak. 
Operaház „Nagyköveti” Programja Iskolánkban az Operaház „Nagyköveti” Programja október 1-vel a Zene Világnapja alkalmából megrendezett rendhagyó órákkal kezdődött, ahol az Operaház operaénekesei vezették be a gyerekeket ebbe a fantasztikus világba, remélve, hogy megszeretik a zenének ezt a műfaját is.

20.02.04.

Szabadidős foglalkozás 01.29.

Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten január 29-én Szabadidős foglalkozásainkra vártuk az óvodásokat.

DSC01228

A mese most sem maradt el. Erika néni csoportjával a három kismalac történetét játszotta el. A kis óvodások örömmel vállalták a kismalacok szerepét, és a farkas bundája sem maradt üresen. Majd a foglalkozás végén lerajzolták ők maguk a saját kismalac házukat.

DSC01247

A másik csapat kézműves foglalkozáson vett részt, ami közelgő farsang jegyében telt. A főszereplő egy vidám bohóc volt. A gyerekek kis segítséggel elkészítették a saját bohócuk fejét. Nagyon változatos, színes, vicces alkotások születtek.

DSC01254

Az óvodások másik két csoportja nyelvi foglalkozásokon ismerkedett a tanító nénikkel és egymással, miközben játékosan tanultak angolul és németül gyerekdalokat, amelyet a végén el is énekeltek.

DSC01261

A foglalkozásokon az óvodasok jól érezték magukat, játékosan tanultak tanítóinktól, akiktől a végén mindenki ajándékot kapott.

DSC01291

Szeretettel várunk benneteket februá r5-én megrendezésre kerülő Sulikuckónkra!

DSC01312

fotók-szöveg: Borsos Andrea

Ki olvas minket?

Oldalainkat 203 vendég böngészi
Ma, Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna és Tiborc napja lesz.